- 26 Şubat 2024
- 4.794
- 4.604
YA ŞA SIN sjfkdkkdkKızlar h&m’de indirim var bebek kıyafetlerinde, almak isterseniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
YA ŞA SIN sjfkdkkdkKızlar h&m’de indirim var bebek kıyafetlerinde, almak isterseniz
Aileden gelen şeker türü hangisi kabul ediliyor yıllardır süren genetik olan mı yoksa bi iki yıldır ortaya çıkan stres üzüntüden olan şeker hastalığı da mı önem taşıyor, çünkü benim annem babam teyzelerim hepsinde son iki üç yıl da bi anda ortaya çıktı stres üzüntüye bağlıymış bu beni de etkiler mi yani yine genlerde mi vardır acabakızlarım, bugün bebetimin kontrolü vardı, her şey yolunda şükür
hiç ailemde veya bende şekerle ilgili bir sorun olup olmadığını sordu, yok dedim, kan değerlerine de bir ay önce bakmışız hepsi normalmiş dedi, şeker yüklemesine gerek yok dedi. yaptırmayacağım yani.
bilmiyorum ki canım bizde hiç yok. doktorun daha iyi yorum yapar bu durumaAileden gelen şeker türü hangisi kabul ediliyor yıllardır süren genetik olan mı yoksa bi iki yıldır ortaya çıkan stres üzüntüden olan şeker hastalığı da mı önem taşıyor, çünkü benim annem babam teyzelerim hepsinde son iki üç yıl da bi anda ortaya çıktı stres üzüntüye bağlıymış bu beni de etkiler mi yani yine genlerde mi vardır acaba
ben en yazlık olanları 6-9 alıyorum sallam sullam olmasın çocuğun üstü diye. hiç sevmemBen de şimdi H&M’e bakıyorum da yazlık kıyafetleri 6-9 ay mı 9-12 ay mı alıyorsunuz karar veremedim
Ben 9-12 aldım hep, büyük diyen de oldu ama Eylülde 9-10 aylık oluyorlar hala yazlık giyiyoruz şu an bence ideal. Ben hmden 2-4 ay almıştım yenidoğana direkt olur meselaBen de şimdi H&M’e bakıyorum da yazlık kıyafetleri 6-9 ay mı 9-12 ay mı alıyorsunuz karar veremedim
İndirim var diye batanlarda bugün… nfnfnfndYA ŞA SIN sjfkdkkdk
Ben ikisini de aldım ya 9-12 ay olanları eylül ekim gibi 6-9 ay olanları haziran temmuz gibi düşündüm. Doğmadan da bilemiyoruz ki, arkadaşımın bebeği 54 cm doğdu 3 aylık giymeye başladıBen de şimdi H&M’e bakıyorum da yazlık kıyafetleri 6-9 ay mı 9-12 ay mı alıyorsunuz karar veremedim
Bende normalden biraz korkuyorum ya böyle kakasını yedi kordon dolandı falan hani bir şey olur korkusu oluyor içimde hep anlamsızca aslında doğal bir yol sonuçta insanlığın var oluşundan beri ama işte korkuyor insansabah bi arkadaşım sezeryana girdi doğum 45 dakika sürdü. benim de kafam bu ara hiç normal doğum istemiyo.
Enfeksiyon olma ihtimali yüksek kuzucum gidebiliyorsan direkt git istersen doktorun yanına Ağrın sancın idrarda yanma şikayetin falan var mı?Kızlar acil yardımınız gerekli. 26 haftalık oldum suan ama az önce benden kahve rengi yoğun kokulu akıntı geldi başına gelen var mı? Doktoru aradım ulaşamadım korktum çok
Diyet kervanına sen de katıldın deseneKızlar galiba gebelik şekerim var
Acile gidin bence bir baktırın bebeğeKızlar acil yardımınız gerekli. 26 haftalık oldum suan ama az önce benden kahve rengi yoğun kokulu akıntı geldi başına gelen var mı? Doktoru aradım ulaşamadım korktum çok
Diyetle çözülür canım merak etmeKızlar galiba gebelik şekerim var
Canım doktorun verdiği ilacı kullan bence vardır bir bildiği, kâr-zarar hesabı yapılıyor sonuçta zaten büyüdü beyefendiMuhtemelen alerjik dedi doktor, bi krem bi hap verdi, krem normalde kullanılmaz yazıyor ama 2 kere kullanabilirsin dedi ama ben yine de rahat edemedim biraz nemlendirici kremle falan rahatlatmaya çalışıcam bakalım