Ya zaten bir şey içmemizle çişe koşmamız bir olduğu için rengi hangi ara koyulaşacak ki. Ayrıca açık renk olması iyi her zaman idrar renginin koyuluğundan korkulur açıklığından değil boşverHanımlar bişi daha sorucsm. Sabah 5:30 gibi çişe gittimsonra 5:35 gibi yine gittim ama ikinci gidişimde detay vericem kusura bakmayın suyun rengi bile değişmedi su gibiydi basbaya yani. Öyle şırıl şırıl işemedim ama yaptım yine de idrarımı. Nedendir bu sizce su mu olmasın
Ay aralarında 5 dk var anam bişi yiyip içmedim de herhalde uyku haliyle bitirmemişimdir ilkini dkgkg daha da gelmedi ama çişim gelice aşırı ağrı yapıyor artık ya kramplar kramplarYa zaten bir şey içmemizle çişe koşmamız bir olduğu için rengi hangi ara koyulaşacak ki. Ayrıca açık renk olması iyi her zaman idrar renginin koyuluğundan korkulur açıklığından değil boşverSu bir kere gelmez devamlı gelirmiş gelmeye başlayınca ayırt etmemen imkansız diyorlar yani
Biz de 26+0 oluyoruz yarın. Bir hafta daha geçince 3. Trimestere mi giricez yaniBen buna bakıyorum, 5.ayın son haftasındayım. Sen 6.ay oluyorsun
Dün gece çok geç yattım ben de, saat 3 gibi falan hani canımı acıtma gibi değil de gerçekten sert vurdu irkildimVay be ben 7. Ayıma girmişim 27 haftam bitti nerdeyse 28 den gün alıcam 2. Trimestera elveda dicem çok değişik ama aynı zamanda zorluklarda beraberinde geliyor yatakta dönmek artık çok zor hareketleri canımı acıtmaya başladı yemekten sonra kesinlikle nefes alamıyorum ki bu daha başlangıç
Aynen, ben 2.trimesterın son haftasındayım işte benim minnağım küçük biraz genele göreBiz de 26+0 oluyoruz yarın. Bir hafta daha geçince 3. Trimestere mi giricez yani
Kabul etmiyoringBen buna bakıyorum, 5.ayın son haftasındayım. Sen 6.ay oluyorsun
Seninle tam 2 hafta olması lazım aramızdaKabul etmiyoring
EtmiyoringggSeninle tam 2 hafta olması lazım aramızda
Fjdkdjflskdkd ne istiyosun anam sana kaç lazım?Etmiyoringgg
Buna baktim begendim ama sanki sert falan yazmislar bilemedim .FABU Filli Emzirme Ãrtüsü Cappuccino Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ben bunu aldım canım kaliteli beğendim
Bilmem ben beğendim canım nasıl bir kumaş istediğine bağlı tabi :)Buna baktim begendim ama sanki sert falan yazmislar bilemedim .
Yok herkes bisey yazmis insanlar neye gire begenip neye gore begenmiyo bilemiyorumBilmem ben beğendim canım nasıl bir kumaş istediğine bağlı tabi :)
Oyy masallah biraz topac gibi dogacak sanki annesi , korkma bence sadece belki kilosuna gore normal dogum zor olabilir . O zaman da sezeryan var.Kızlar 22+4 ün bugğn kontrolde bebeğin kilosu 740 çıktı doktor biraz yapılı dedi ama ben korktum açıkçası
Maşallah baya tosbik olacak gibiKızlar 22+4 ün bugğn kontrolde bebeğin kilosu 740 çıktı doktor biraz yapılı dedi ama ben korktum açıkçası
2 gün varmış aramızda, cuma günü 500 gram civarıydı benim kızım şeker yüklemesi önerdi mi doktorunuz? Böyle durumlarda öneriyorlar geneldeKızlar 22+4 ün bugğn kontrolde bebeğin kilosu 740 çıktı doktor biraz yapılı dedi ama ben korktum açıkçası
Sata göre hesaplıyor benim doktorum. Ben de öyle hesaplıyorumBu hafta hesabını ultrasona göre mi sata göre mi yapıyorsunuz kızlar ya? Benim arada hemen hemen 2 hafta var kafam karışıyor 2 de miyim 3 te miyim
Evet 50 grlık şeker yüklemesi yaptırabilirsin dedi ama hiç şekerden şüphelendim falan demedi ben toplam 2 kilo aldım2 gün varmış aramızda, cuma günü 500 gram civarıydı benim kızım şeker yüklemesi önerdi mi doktorunuz? Böyle durumlarda öneriyorlar genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?