- 15 Aralık 2023
- 2.040
- 2.608
- 53
- 28
dün okudum canım kızılcık meyvesi veya suyu çok iyi geliyormuş idrar yolu enfeksiyonuna. hatta baya faydası var gebelikte. ben suyunu içmiyorum her gün az az yiyorum tadı da çok güzel ekşi ekşi :)Kızlar 2 hafta önce idrar yolu enfeksiyonu çıktı ilaç kullandım şu şaselerden her gün 3 litre su tüketiyorum, sürekli çamaşır değiştiriyorum bugün yine çıkmış jdjdjd ben anlamadım yani bu geçmeyen bir şey mi ya
Kız ben bi tane yiyim dedim dilim damağıma yapıştı ekşilikten nasıl yedin onu dmfmdün okudum canım kızılcık meyvesi veya suyu çok iyi geliyormuş idrar yolu enfeksiyonuna. hatta baya faydası var gebelikte. ben suyunu içmiyorum her gün az az yiyorum tadı da çok güzel ekşi ekşi :)
Orangegreysky canım hatta sana da diyecektim . senin çok oluyor ya . meyve niyetine yiyebilirsin günlük :)
sen olmamışını yemişsindir hahahaKız ben bi tane yiyim dedim dilim damağıma yapıştı ekşilikten nasıl yedin onu dmfm
Aa öyle mi ne biliyim aldım öyle suyunu yaptım sonra o kadar ekşi oluncasen olmamışını yemişsindir hahahaeğer tam olmuşunu yersen ağzı yamultmuyor valla ben çok sevdim iş yerine getirdim akşama kadar saat başı yiyorum .
Magnezyum iyi gelmiyor mu canogünaydınlar herkese . benim derdimmm var ne olur bir çare a dostlar25+3 oldum bugün . kendimi daha iyi hissetmek istiyorum ama bu saatten sonra zor galiba
ellerim çok uyuşuyor ve ağrıyor. geceleri olurdu şimdi gün boyu bu şekilde. ne uyutuyor geceleri , ne yaşatıyor gündüzlerine yapacağım bi önerisi olan var mıııı? evde bir sürü yağ ve krem var. internete yazıyorum hepsi yasaklı. ya ne yapayım ben diye ağladım akşam her şeeyyy yasak . at kestanesi iyi geliyordu onu da kullanmayın yazıyor internette. ne kullancağım ben ne yapacağımmm . var mı benim gibi ağrı yaşayan ??
belki ben ekşi seviyorum ondan bu meyveyi sevmiş olabilirim :) ama şifa niyetine yemeye çalış benceAa öyle mi ne biliyim aldım öyle suyunu yaptım sonra o kadar ekşi olunca
içiyorum her gün ama yok bana mısın demiyorMagnezyum iyi gelmiyor mu cano
Şu migren taşları var ya, ben onu belime dizime falan sürüyodum zamanında. Acaba o da mı yasaktır? Ele sürülmesi zordur illaki ama ben seviyorum onu bayabelki ben ekşi seviyorum ondan bu meyveyi sevmiş olabilirim :) ama şifa niyetine yemeye çalış bence
içiyorum her gün ama yok bana mısın demiyoracaba günde 2 tane mi alsam alınıyor mu öyle ki. doktora sormuştum eee hamilessiiinn demişti. neyse o doktoru bıraktım :d yeni doktorada sormayı unuttum . geceleri ellerimi sarıp yatıyorum daha iyi geliyor. şöyle güzel bir krem bulabilsem yasaklı olmayan . çok iyi olacak
hemen soralım chatGPT yeŞu migren taşları var ya, ben onu belime dizime falan sürüyodum zamanında. Acaba o da mı yasaktır? Ele sürülmesi zordur illaki ama ben seviyorum onu baya
Sen en azindan evden calisoyosun avantajin var , ben hala etek elbise haftanin 3 gunu gidiyorum ise. Pantalon basio bana. Serinlesin oyleBen öncesinde şalvar gibi bi pantolon almıştım hamilelikte de çok rahat oldu. Ama o kadar rahat olmuş ki sürekli giymekten ağı yırtılmış jfjfjf bi tur ona ağladımdı geçen. Zaten ince kalır hafiften soğumaya başlamış Ankara didi eşim, ben de bakcam pantul
Kızlar 2 hafta önce idrar yolu enfeksiyonu çıktı ilaç kullandım şu şaselerden her gün 3 litre su tüketiyorum, sürekli çamaşır değiştiriyorum bugün yine çıkmış jdjdjd ben anlamadım yani bu geçmeyen bir şey mi ya
kızlar nioli yağı diye bişey var. doktor tavsiye etmişti bana aıntı ve idrar yolu için hergün çamaşırımı değştirip 4-5 damla damlatıyorum bana iyi geldi. bi bakın internetten isterseniz. ilk kullandığınızda mentollü gibi ferahlama yanma hissi gibi ama sonra alışıyorsunuz.+1 ben 3-4 kere geçirdim hamilelik süresince. Daha vermedim idrar inşallah çıkmamıştır ama hamilelikte artarmış zatenkorkuyorum ben de fark etmeden yine çıkacak diye
Ben ona bi baktım da idrar yolu enfeksiyonuna iyi gelmez amacı mantar için vs yazıyodu ya ondan emin olamamıştımkızlar nioli yağı diye bişey var. doktor tavsiye etmişti bana aıntı ve idrar yolu için hergün çamaşırımı değştirip 4-5 damla damlatıyorum bana iyi geldi. bi bakın internetten isterseniz. ilk kullandığınızda mentollü gibi ferahlama yanma hissi gibi ama sonra alışıyorsunuz.
Diyorum size sunu kullanin diye tecrubeyle sabit hem icinde c vitamini de var.Ben ona bi baktım da idrar yolu enfeksiyonuna iyi gelmez amacı mantar için vs yazıyodu ya ondan emin olamamıştımbi sorayım
Kız bıktık haplardan yav yok mu bunun şurubu murubuDiyorum size sunu kullanin diye tecrubeyle sabit hem icinde c vitamini de var.
Geçmiş olsunngünaydınlar herkese . benim derdimmm var ne olur bir çare a dostlar25+3 oldum bugün . kendimi daha iyi hissetmek istiyorum ama bu saatten sonra zor galiba
ellerim çok uyuşuyor ve ağrıyor. geceleri olurdu şimdi gün boyu bu şekilde. ne uyutuyor geceleri , ne yaşatıyor gündüzlerine yapacağım bi önerisi olan var mıııı? evde bir sürü yağ ve krem var. internete yazıyorum hepsi yasaklı. ya ne yapayım ben diye ağladım akşam her şeeyyy yasak . at kestanesi iyi geliyordu onu da kullanmayın yazıyor internette. ne kullancağım ben ne yapacağımmm . var mı benim gibi ağrı yaşayan ??
Suda eritilen vardı benim hatta probiyotik de içeriyordu sanki. Bulursam atayım onu.Kız bıktık haplardan yav yok mu bunun şurubu murubu
teşekkür ederim ... kompresi deneyeceğim teşekkür ederimGeçmiş olsunnhamilelikte çıkan karpal tünel sendromu sanırım. Sıcak ve soğuk kompres iyi gelebilir. Hem zararı da olmaz. Sarmak da iyi geliyor.
Bu olması lazım canım, bu tarz şeyleri içemem ben normalde ama bunun tadı ilaç gibi değildi pek rahat içtim. Bana kadın doğum doktorum vermişti ama yine de doktoruna danışırsan daha iyi olur, geçmiş olsunKız bıktık haplardan yav yok mu bunun şurubu murubu
Sağ ol kuzucum sorayımBu olması lazım canım, bu tarz şeyleri içemem ben normalde ama bunun tadı ilaç gibi değildi pek rahat içtim. Bana kadın doğum doktorum vermişti ama yine de doktoruna danışırsan daha iyi olur, geçmiş olsun
Onu bi arastirmak lazimKız bıktık haplardan yav yok mu bunun şurubu murubu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?