- 26 Mart 2024
- 683
- 864
- 18
hic bilgi vermediler bana rahim agzim ne kadar ne bu gebeligimde ne oncesinde neden rahim agzi kisalmis sebebi var mi?Kızlar suyum fazla demiştim. Bugunde alttan muayene oldum. Rahim ağzı 24mm düşmüş. Suyun fazla olması şekerden de değil bebeğin fiziksel bi sorunundanda değilmiş çok şükür. Ama rahim ağzı tehlikeli seviyeye gelmiş. Endol fitil verdi doktorum. Suyu azaltıp rahim ağzı uzasın diye 3 gün sonra kontrole gidicem bazen fitil bebek gelişimine etki edebiliyormuş ona bakılacak ve fayda sağlanıyor mu bakılacak. Bebiş bi doğsun poposunu ısırcam valla amma stres yaşadım ömrümden ömür gitti. İnşallah erken doğum gibi bi durum olmaz zamanında gelir
Doktor söylemese de her muayenede bakıyordur. Doktoruö bir hafta önce karından ultrasonda çok iyi görmedi. Bugun için alttan randevu verdi. Tahmin ettiği gibi kısalmış. Sebebi suyumun fazla olmasıymış. Rahim bir anda fazla ağırlığa dayanmakta zorlanıyormuş. Nerde ilginç birşey var beni buluyor. Umarım bunu da atlatırım.hic bilgi vermediler bana rahim agzim ne kadar ne bu gebeligimde ne oncesinde neden rahim agzi kisalmis sebebi var mi?
anladim canim onlemini alir dedigin gibi doktor, serklaj yaptiklarini duymustum daha ileri vakalarda.Doktor söylemese de her muayenede bakıyordur. Doktoruö bir hafta önce karından ultrasonda çok iyi görmedi. Bugun için alttan randevu verdi. Tahmin ettiği gibi kısalmış. Sebebi suyumun fazla olmasıymış. Rahim bir anda fazla ağırlığa dayanmakta zorlanıyormuş. Nerde ilginç birşey var beni buluyor. Umarım bunu da atlatırım.
Evet rabbim çaresi olan dert versim hep böyle dua ediyorum. Bizim yolumuz da demekki zorlu yollardan geçerek güzeli bulacak. Daha önce de konuşmuştuk. Benzer imtıhanlardan geçmişiz. Hiç canını sıkma kanama da inşallah olmaz. Biz doğurana kadar diken üstünde olcazanladim canim onlemini alir dedigin gibi doktor, serklaj yaptiklarini duymustum daha ileri vakalarda.
su hamilelik engebeli bir yol herkesi bir yerden birseyler buluyor. Benimde plesanta aşağıda kanama riski var cok şükür olmadı hiç ama tedirginliği yetiyor
ben dogurana kadar dokuz doguruyorum zaten bir oncekinde de oyleydiEvet rabbim çaresi olan dert versim hep böyle dua ediyorum. Bizim yolumuz da demekki zorlu yollardan geçerek güzeli bulacak. Daha önce de konuşmuştuk. Benzer imtıhanlardan geçmişiz. Hiç canını sıkma kanama da inşallah olmaz. Biz doğurana kadar diken üstünde olcaz
Çok geçmiş olsun, sağlıkla sıhhatle zamanında kucağına alacaksın inşallahKızlar suyum fazla demiştim. Bugunde alttan muayene oldum. Rahim ağzı 24mm düşmüş. Suyun fazla olması şekerden de değil bebeğin fiziksel bi sorunundanda değilmiş çok şükür. Ama rahim ağzı tehlikeli seviyeye gelmiş. Endol fitil verdi doktorum. Suyu azaltıp rahim ağzı uzasın diye 3 gün sonra kontrole gidicem bazen fitil bebek gelişimine etki edebiliyormuş ona bakılacak ve fayda sağlanıyor mu bakılacak. Bebiş bi doğsun poposunu ısırcam valla amma stres yaşadım ömrümden ömür gitti. İnşallah erken doğum gibi bi durum olmaz zamanında gelir
Bu kedi efsanesi de herkeste var hepsinin anlattığı aynı ciğerine kaçmış tüy yapışmış ölmüş anasından babasından iyi düşünüyorlar sanki bebeleriAnnemin komşusu geldi ziyarete. Evde kediniz varmış benim tanıdığımın boğazına kedi tüyü kaçtı öldü diyor. Çocuğunuz olacak dikkat et dedi...
Oyy geriliyorum. Bi de normal doğum olur inşallah duaları ediliyor yarım saattir
Aynı insan olabilir mi bu tüy kaçan kişiler, ben de hep aynı vakayı duyuyorumBu kedi efsanesi de herkeste var hepsinin anlattığı aynı ciğerine kaçmış tüy yapışmış ölmüş anasından babasından iyi düşünüyorlar sanki bebeleri
Ay minnoş tavşana benziyoor bu da benimkiiAşılı aşısız fark etmiyomuş tüy tüymüş... Başka bi tanıdığının da tüyden ciğerleri su topluyomuş her ay hastanede o suyu boşalttırıyomuş... Ben ikna oldum kedomu atıyorum sokağa Ankara semalarında bulabilirsiniz kendisini
Eki Görüntüle 3473960
Rengin güzelliğe bak yav tam dumanAy minnoş tavşana benziyoor bu da benimkii
Küçükken kedim vardı ankara kedisi adı boncuk. Valinin kedisiymiş tanıdıklar vasıtasıyla bize ulaşmıştı anneanemler tüy kaçar diye diye attırdı kediyi annemlere köye verdiler öyle uysal ebbekti ki yıllarca üzüldüm. Bu kedimi de sahibi hamileymiş sokağa atcaklarmıştı o sırada bir tanıdık aracılığıyla aldım 1.5 yaşındayken şimdi 3 yaşında gircekAynı insan olabilir mi bu tüy kaçan kişiler, ben de hep aynı vakayı duyuyorum
Adı da dumanRengin güzelliğe bak yav tam duman
Yaa işe yarar inşallah düzelir sağlıkla gelsin bebeiş sende sağlıklı olKızlar suyum fazla demiştim. Bugunde alttan muayene oldum. Rahim ağzı 24mm düşmüş. Suyun fazla olması şekerden de değil bebeğin fiziksel bi sorunundanda değilmiş çok şükür. Ama rahim ağzı tehlikeli seviyeye gelmiş. Endol fitil verdi doktorum. Suyu azaltıp rahim ağzı uzasın diye 3 gün sonra kontrole gidicem bazen fitil bebek gelişimine etki edebiliyormuş ona bakılacak ve fayda sağlanıyor mu bakılacak. Bebiş bi doğsun poposunu ısırcam valla amma stres yaşadım ömrümden ömür gitti. İnşallah erken doğum gibi bi durum olmaz zamanında gelir
Ay benim kedim de serseri, yani misafire değil bize serseri çünkü biz kudurtuyoruz ve benim en sevdiğim özelliği o serseriliğiAdı da dumançok klişe eski sahibi koymuştu öyle kaldı çok uysal akıllı söz dinleyen bir kedi çok ama çok seviyorum. Birde annemlerdeki kedim var simba sarman tekir. Onu bebekken aldık öyle hırçın ki gelenlere saldırıyor babamın yüzüne üç çizik atmış geçen gelen misafire hırlıyor. Misafirler gelince odaya koyuyoruz mecburen bir an da saldırıp yaralayan bir kedi yılan gibi tıslıyo onuda ben istedim diye sahiplendik annemi çok sevdiği için onlarda kaldı ama epey zor bir kedi bazen gelen insanlrın korkmasını anlıyorum ama çok seviyorum onuda
Ay inşallah. Cümlemizin inşallahÇok geçmiş olsun, sağlıkla sıhhatle zamanında kucağına alacaksın inşallah
İnşallah canım cümlemizim Perşembe günü güzel haberlerle dönmek nasip olsunYaa işe yarar inşallah düzelir sağlıkla gelsin bebeiş sende sağlıklı ol
Teşekkür ederim canım sen deGüle güle kullanben bir de dagi nin tek parça hamile mayosunu aldım ama bu iki parçalı olan daha iyi oldu giyinip soyunmak açısından.
Hani şirekteki eşşek diyor ya bu iş sona erdikten sonra terapiye ihtiyacım olacağına eminim diye tam kendimi ordaki eşek gibi hissediyorumben dogurana kadar dokuz doguruyorum zaten bir oncekinde de oyleydi
Saglikla kucagimiza alalim cabucak gecsin su 3 ay. Anneme boyle diyorum anin tadini cikar diyoranin tadi mi var allasen bebek dogsun cikariyorum zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?