Benim bunlar işte hep söküldü fermuarları gitti. Ama şöyle ayda 2 kere kullandığım oldu. Aşırı sık seyahat ediyorum canı çıktı resmenBen 3 senedir bunları kullanıyorum her seyahatte taş gibiler valla. Bir tık daha görsel olarak güzelini aldım mı tamamdır
HOMELİFE EV TEKSTİL Dogum Çantası Hazırlık Için Yardımcı 6 Parça Düzenleyici Fiyatı, Yorumları - Trendyol
HOMELİFE EV TEKSTİL Dogum Çantası Hazırlık Için Yardımcı 6 Parça Düzenleyici yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Evet, yapılmış. Hatta Maxi Cosi direkt kendisi yapıyormuş kendi ürünlerine. Cybex Adac konusunda ilk 3’te, birçok modeli 0-36 kilo.0-36 kilo olanlara Adac çok yapılmıyor diye biliyorum. Adac o kadar uzun süre kullanımda ben riske alamam çarpışma testleri güvenli olmaz diyordu. Araştırmak lazım yapılmış mı adac
Evet, yapılmış. Hatta Maxi Cosi direkt kendisi yapıyormuş kendi ürünlerine. Cybex Adac konusunda ilk 3’te, birçok modeli 0-36 kilo.
Hala 0-18 daha güvenli diyenler var, bence de mantıklı bu arada ama Maxi Cosi ve Cybex güvenilir olduğu için tereddüt etmedim. Cybex’te sadece Sirona modeli 360 derece dönüyor o nedenle şimdilik eledim. Belki de dediğiniz gibi 0-18 alırım ben deCybex ben de kullandım. Şimdi de yenidoğan için cybex aldım ama 0-36 yı eskiden adac önermiyordu. O kadar uzun yıl testlerin güvenilirliği kalmıyor diye demek ki değişmiş.
Kenan sofuoğlunun araç koltuğu da cybex bu işlere ilgili birisi olduğu için güvenilir seçmiştir diye düşünüyorumEvet, yapılmış. Hatta Maxi Cosi direkt kendisi yapıyormuş kendi ürünlerine. Cybex Adac konusunda ilk 3’te, birçok modeli 0-36 kilo.
Evet Cybex çok güvenilir, uygun fiyatlı birkaç modeli de var 7-8 bin bandında. Ama 360 derece dönen bir model istiyorum ben, Maxi Cosi hoşuma gitti o nedenle.Kenan sofuoğlunun araç koltuğu da cybex bu işlere ilgili birisi olduğu için güvenilir seçmiştir diye düşünüyorum
Hepsiburada da yorumlara baktım şimdi sizin linkten orda da adac testi yok yazmış satıcı. Bizim ilk oto koltuğu isofixliydi 0-18 cybex bir arabadan diğer arabaya geçirirken isofixi kırıldı aşırı sağlam isofix yapışmış resmen koltukla yer arasına kırmadan mümkün değil çıkaramadık maalesef garanti kapsamında da tutmadılar. O yüzden çok uzun ömürlü de olmuyor aslında.Hala 0-18 daha güvenli diyenler var, bence de mantıklı bu arada ama Maxi Cosi ve Cybex güvenilir olduğu için tereddüt etmedim. Cybex’te sadece Sirona modeli 360 derece dönüyor o nedenle şimdilik eledim. Belki de dediğiniz gibi 0-18 alırım ben debir tane alıp hep kullanabilmek en güzeli aslında.
Aa çok şaşırdım, o zaman biraz daha araştırmak lazım. Ben puset var diye çok bakmadım açıkçası ama indirimdeyken alınabilir belki. Sizin var mı düşündüğünüz/önerdiğiniz bir model?Hepsiburada da yorumlara baktım şimdi sizin linkten orda da adac testi yok yazmış satıcı. Bizim ilk oto koltuğu isofixliydi 0-18 cybex bir arabadan diğer arabaya geçirirken isofixi kırıldı aşırı sağlam isofix yapışmış resmen koltukla yer arasına kırmadan mümkün değil çıkaramadık maalesef garanti kapsamında da tutmadılar. O yüzden çok uzun ömürlü de olmuyor aslında.
Link var mı canım ? Ben de çok kaliteli bir şey aramıyorum ya taşınıp durcaz daha 5-10 sene zaten. Yerim de azBen evkurdan aldım çok kaliteli değildir muhtemelen ama sevmiştim
Ben almanyada bir bebek mağazasıyla konuştum onlar da maxi cosiyi önerdi, inglesinayı önerdi bir de ama çok pahalıydı.Evet Cybex çok güvenilir, uygun fiyatlı birkaç modeli de var 7-8 bin bandında. Ama 360 derece dönen bir model istiyorum ben, Maxi Cosi hoşuma gitti o nedenle.
Ikea alabilirsin o zaman çiçeğim, sonradan modül falan da eklersin hemLink var mı canım ? Ben de çok kaliteli bir şey aramıyorum ya taşınıp durcaz daha 5-10 sene zaten. Yerim de az
Maxi Cosi iyidir diye düşünüyorum ben de, sizin aklınızda var mı bir model?Ben almanyada bir bebek mağazasıyla konuştum onlar da maxi cosiyi önerdi, inglesinayı önerdi bir de ama çok pahalıydı.
Çok güzelmiş canım ama benim koymayı planladığım yerde kapaklar açılmaz gibi. O yüzden sürgülü daha iyi olacak benim açımdanBen aldım canım ama sürgülü değil 3 kapaklı, önümüzdeki ptesi salı gelir atarım. Bu modeli seçtik ama değiştirdim kulplarını ölçülerini vs.
Öyle mi diyorsun ya aslında gidip bi bakmak lazım haklısınIkea alabilirsin o zaman çiçeğim, sonradan modül falan da eklersin hem
Çekmeceler ve kapaklar açılmayabilir bu modelde yabiz daha yeni ikeadan aldik memnun kaldim 2. cocuk odası için. sağlam geldi bir de cok fazla gözü var sevdim ben link atayım ordaki ikeada da vardır aynısı
VISTHUS wardrobe, grey/white, 122x59x216 cm - IKEA Ireland
VISTHUS wardrobe, grey/white, 122x59x216 cm The bottom drawers have castors and therefore easy to move about. Smooth running drawers with pull-out stop. Adjustable feet make it possible to compensate any irregularities in the floor. Easy to assemble.www.ikea.com
Ay çıkmış valla tatlıcıda bez aradık bebeğe. Müşterilerden birinin evi yakınmış neyse ki adam gitti evden getirdi de idare ettik bir saat falan daha. Onlar o kadar çok seyahat halinde ki garibim çocuk da alışmış rezilliğe sanırımİçimi rahatlattın çok teşekkür ederimçok haklısın ama benim kuzenim 3 yaşındaki bebesi için hala bu çantaları yanında taşıyor yedek kıyafet vs gerekli bence çantasız da çıkılmaz ayol
Canım bulamadım benimkini eve gidince modeli yazıyosa bi yerde öyle aratıp bakayım bi de. Tivoli 3 Kapaklı Gardırop ama şu falan da şık duruyor çocuk içinLink var mı canım ? Ben de çok kaliteli bir şey aramıyorum ya taşınıp durcaz daha 5-10 sene zaten. Yerim de az
Tamam canım. Bunlar için ya odayı baştan organize edicem ya da bunlar olmaz şu an ya.Canım bulamadım benimkini eve gidince modeli yazıyosa bi yerde öyle aratıp bakayım bi de. Tivoli 3 Kapaklı Gardırop ama şu falan da şık duruyor çocuk için
Ben de kapının arkasına koyacağım, kapının yönünü değiştireceğiz. Bayağı küçük odası, küçükten ziyade dikdörtgen daha doğrusu.Çok güzelmiş canım ama benim koymayı planladığım yerde kapaklar açılmaz gibi. O yüzden sürgülü daha iyi olacak benim açımdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?