atölye feride diye bi marka var. ben yıllardır onun ürünlerini kullanıyorum. temiz içerik ve cildime çok iyi geldi. tavsiye ederimKızlar yüz temizleme jeli olarak ne kullanıyorsunuz? Benim cildim karma olduğu için tüm jellerimde salisilik asit var
Ya toksoplazma dan dolayi onermiyolardi da acaba sonuna kadarmiydi onu bilemedim.ben hiç duymadım bunu uygulamadım dolayısıyla
Maşallah canım çok sevindim oh için rahatlaması kadar güzel bişey yok. Artık düşünmeden tadını çıkar.Selam canım annelerben sonunda güzel haberler aldım . Sabahtan beri ağlıyordum . Devlet hastanelerinin canı cehenneme gerçekten . Özelde takipli olduğum doktoru da bırakıp özel bir kliniğe geçiş yaptım . Plasentam yukarı çıkmaya başlamış rahim ağzını kapamıyor bu gidişle normal doğum bile yapabilirsin dedi . Şekerim yokmuş sadece sağlıklı beslen dedi . Bebeğin suyu az demişlerdi buralar hep su içinde gayet yerinde dedi Allah’ıma şükürler olsun ki dünyalar benim oldu kızının burnu aynı sen şişko dedi güzel kızım 33 cm olmuş 690 gram Buda fotomuz teyseleriiii
Sağol canım benim hayırlısıyla güzel geçsin günlerimiz inşallahMaşallah canım çok sevindim oh için rahatlaması kadar güzel bişey yok. Artık düşünmeden tadını çıkar.
Çok şükür iyiyim doktor bulantı için yeni bir ilaç verdi yarım iç dedi bu sabah başladım 2-3 saattir istifra ediyorum yine. Bir tane de Prilam içtim şimdi, valla hep kusacağım ben herhaldekızlarııım keyifleriniz nasıl
karınlarımız büyüdü, midelerimiz bir nebze daha rahatladı
ama hala eskisi gibi değilim, ağzımın tam tadı yok gibi yasonuna kadar böyle gidecek sanırım
Sonuçlar böyle kızlar acaba 2. Saat neden düşmemiş ki. Bu şeker riski var demek olabilir mi. Hiç bi fikrim yok. Sizinkilet nasıldı
Çok güzelmiş. Güzel günlerde kullanınBebişe böyle bi hastane çıkışı yaptırdım takı yastığı ile birlikte bugün kargoya vermişler resim attılar
Benimde çıktı gebelik şekerim. Bugün de şeker ölçüm cihazı falan aldım. Değerlerimiz benzerBenim kine nazaran hiçbirsey yok maşallahki ben diyetisyen ile takipteyim ve her gün açlık tokluk şekeri ölçüyorum içini ferah tut senin adına çok sevindim
Oyyy kıyamamAy ben bu seferde grip oldum çok fena eşimden geçti ödüm kopuyor
Sen isim mi belirledinnnn ?Ayyyy çociklerimiz adaş
Rahmin her yeri kas dedi doktor ya bebek neresine bastırıyor o nereye baskı yapıyor bilemezsin her sancıya ani ağrılara o kadar aldırış etme olabilir dediAz önce karnıma bıçak yedim sanki 10 kere. Niye öyle olur ki normal oturuyodum ters bi hareket de yapmadım
hiç yaramadı mıÇok şükür iyiyim doktor bulantı için yeni bir ilaç verdi yarım iç dedi bu sabah başladım 2-3 saattir istifra ediyorum yine. Bir tane de Prilam içtim şimdi, valla hep kusacağım ben herhalde
Bunu ben yazacaktım bugün ya hatta foti atacaktımKızlar benim göbek deliğim kabarmaya başladı sizdede öyle mi
Ay iyi bari korktum hiç olmamıştı böyleRahmin her yeri kas dedi doktor ya bebek neresine bastırıyor o nereye baskı yapıyor bilemezsin her sancıya ani ağrılara o kadar aldırış etme olabilir dedi
Bilmiyorum ya bakalım idare edeceğiz artık bu şekildehiç yaramadı mıdüzenli kullanmak gerekiyordur belki kuzu bir kaç gün
Çok tesşekkür ederim. Siz 100 lük yaptırmışsınız ondan biraz daha yüksek seyretmiş olabilir. Eminim ki daha da zor olmuştur. Bebekler sağlıklı olsum da tek. Sudan kaynaklı bende diyetisyen ile devam etmeyi düşünüyorum. Pazartesi doktorum ne yorum yapacak bakalım. Gebelik şekeri çıkmasa da dişkat edeceksin demiştiBenim kine nazaran hiçbirsey yok maşallahki ben diyetisyen ile takipteyim ve her gün açlık tokluk şekeri ölçüyorum içini ferah tut senin adına çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?