- 10 Eylül 2020
- 2.122
- 1.824
- 83
senin anlattigin kadar degil ama bir ara bende oldu bu derece degil ama her yemekten sonra uzanir olmustum bir ay once falan, sonra kendi kendine gecti.. bu arada ben cipse sardim canim tuz cekiyor surekli aseriyorum cips. yiyorum da kendimi kisitlamadim, belki de diyorum dusuk tansiyondan tuz ihtiyacim vardi onu giderince rahatladim. Sebebini bilmiyorum ama ben de yasadim gecti bittiKızlar benim özellikle kahvaltı sonrası fenalaşma durumu rutine bindi. Gelene kadar, açken iyiyim kahvaltıdan yarım saat sonra her yanım dökülüyor sanki kendime gelemiyorumKollarımda şu mesajı yazacak güç kalmıyor adeta. Şeker ölçtüm normal çıktı, dün tansiyon aleti almıştım ama evde kaldı bugün. Ona bakma şansım yok ne yazık ki genelde de düşüktür zaten Neyim var böyle anlamıyorum. Her gün revire inip yatar oldum kahvaltı sonrası
demekki normal canım hepimizin öyleymiş. bende geçtiğimiz pazar günü öğlene kadar sadece hareket etsin diye bekledim :)Bende cumartesi gördüm baya hareketliydi 2 gündür çok az hissediyorum hatta endişe ediyorum bugün hiç etmedi sanki yani çok az oldu ama hareket mi emin bile olamadım
ay evet bende düşündüm onu . perşembe tahlil isteyeceğim tekrarHe bir de kafayı enfeksiyona taktım aslında öyle bir durumum yok ama ya şuan idrar yolu enfeksiyonu olduysam ya farkında değilsem falan diye düşünüyorum hahah ay ben delirdim galiba
23 haftalığım şu an yok olmadı ama benim bünye biraz öküz gibidir. Etkilemedi bile sadece acıktım beklemek sıkıcı geldiKusma falan oldu mubende haftaya pazartesi yaptırmayı düşünüyorum bide tam kaş haftalıksınız şu an
Bende bu perşembe sağlık ocağına gidicem idrar falan vereyim rahatlarım belkiay evet bende düşündüm onu . perşembe tahlil isteyeceğim tekrardelirdik delirdikkk
inşallahh içimiz rahatlarBende bu perşembe sağlık ocağına gidicem idrar falan vereyim rahatlarım belki
Benim daha cok ishal oluyo oyuzden biraz kabizlik iyi olabilir.Bana hap formundaki demir ilaçlarının hepsi kabızlık yaptığı için doktor onu vermesine rağmen Fertamir aldım canım. Saşe şeklinde, tadı da çok güzel.
Aynen bana da tek doz olacaksan 26da olursun hem anneyi hem bebeği korur dedi. Sağlık ocağı doktoru geçen hafta gel tek doz yapalım demişti, bu adam hiçbir şey bilmiyor galiba yavKız yok bir şey olmazüstüne yatmışsın gibi hafif kol ağrısı belki ateş bünyeden bünyeye değişiyor tabii. Belki parol alabilirsin çok ağrı ateş olursa bir sor.
Benimde sağlık ocağım aradı ellernde aşı yokmuş bide 2021de olmuştum. Eylül başı falan ara tek doz yapalım yeter dediler neredeyse 26 27 haftalık olcam
bana 12 saat bi şey yeme dedi. üstüne bi de 2 saat beklersem hastanede bayılırım kesin.Aynen 75 grlık için iki saat beklemek gerekiyor bitti şükür
Doktoruma yazdım, şeker yüklemesinin yapılması şart, mutlaka yapalım demiş. Yemekten 2-3 saat sonra açılıyorum diğer öğünlerde o kadar olmuyor ama kahvaltı sonrası çok kötü. Bana da yine de şeker varmış gibi geliyor. Hızlı mı yükseliyor napıyorsa sarsıyorsenin anlattigin kadar degil ama bir ara bende oldu bu derece degil ama her yemekten sonra uzanir olmustum bir ay once falan, sonra kendi kendine gecti.. bu arada ben cipse sardim canim tuz cekiyor surekli aseriyorum cips. yiyorum da kendimi kisitlamadim, belki de diyorum dusuk tansiyondan tuz ihtiyacim vardi onu giderince rahatladim. Sebebini bilmiyorum ama ben de yasadim gecti bitti
Bende de bu sekilde bu hafta neden anlayamadimgünaydın hanımlar . bebişleriniz düzenli hareket ediyor mu ? birde çok güçlü mü yoksa pıt pıt gibi mi hareketleri hissediyorsunuz . ben geçen hafta baya dışarıdan görmüştüm ama şimdi hem alt karnımda hemde daha hafif hissediyorum . normal mi acaba :)
Kaç haftalıksınız şuan doktorum 28. hafta da şeker yüklemesi yaparız dedi geç gibi geldi bana da.Ay bende şeker yüklemesi yaptırıyorım şuan içtim ne iğrenç tatmış bu böyle midem kalktı 75 gr benimde öyle iğrenç ki safi şeker yiyormuş gibi
Ben çok güçlü hissediyorum canım her gün uyanık olduğu her saat neredeyse. Tamamen bebeğin durduğu yer ile alakalı ya ayakları nerdeyse oraya güçlü vuruyorlar elleriyle olan daha zayıf galiba. Bizimki sanırım hep yüzü, vücudu dışa dönük vaziyette. Belki seninki ters dönmüştür bu sıralar, ayakları aşağıdadır içe vuruyordur arada topuğu değiyordur dışa dışa. Hiç takılma canları sıkılıyor her pozisyonu her ortamı deniyorlar küçük yuvalarındagünaydın hanımlar . bebişleriniz düzenli hareket ediyor mu ? birde çok güçlü mü yoksa pıt pıt gibi mi hareketleri hissediyorsunuz . ben geçen hafta baya dışarıdan görmüştüm ama şimdi hem alt karnımda hemde daha hafif hissediyorum . normal mi acaba :)
Öyleyse süperBenim daha cok ishal oluyo oyuzden biraz kabizlik iyi olabilir.
Yaaaa çok mu kötüAy bende şeker yüklemesi yaptırıyorım şuan içtim ne iğrenç tatmış bu böyle midem kalktı 75 gr benimde öyle iğrenç ki safi şeker yiyormuş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?