Kasima kasima benim kadinmiyo da pul pul dokuluyo bi de yariklar var o korkutuyo beni ama artik gercekten her aksam suruyorum yagi yoksa asiri gergin hissediyorum . Sanki derimi biri tutup geriyo gibi .Benim de kaşınıyor çok yaaa ve ben biooil'i iki aydır sürüyorum aslında göğüslerime de ama şu an bile öyle tatlı tatlı kaşınıyor ki yara etmekten korkuyorum
Benim de öyle, göbek deliğim hep içeri göçüktü çıktı şimdi. Eşim göbeğindeki pamukçukları temizlemiyo musun dedi geçen dalgaya vurup, hee temizlemiyorum dedim snfkfk rengi değiştiKızlar benim göbek deliği dışına çıkıyor gibi yaa normalde içteydi, görünmeyen bir yapıda. Hafta sonu fark ettim fırtlamış yuvasından ve böyle hafiften siyah lekeler oluşmuş, başta tişört mü boyadı acaba falan dedim sildim sildim geçmedi rengi değişiyormuşşş
benim göğüs uçlarım bayaa karardı ve büyüdü. Artık uçları yarılmaya başlamıştı. biodermanın vücut losyonunu aldım göğüslerime her gün yatmadan sürüyorum. Her gün duştan sonra da bebek yağıyla yağlanıyorum. Şu an göğüs ucu yarılmayalarım geçti. Çatlağim da yok henüz.Gogus uclarim kasinmaya ve soyulmaya basladi acaba bu kremleri ne zaman surmeye baslamak lazim henuz erken ama .
Bioderma iyidir ya bende de var tum vucuduma suruyorum benim vucudum zaten kuru musait yani oyuzden surmem lazim.hayatimda ilk defa varis gordum bacagimda .benim göğüs uçlarım bayaa karardı ve büyüdü. Artık uçları yarılmaya başlamıştı. biodermanın vücut losyonunu aldım göğüslerime her gün yatmadan sürüyorum. Her gün duştan sonra da bebek yağıyla yağlanıyorum. Şu an göğüs ucu yarılmayalarım geçti. Çatlağim da yok henüz.
Benim hala çok aşağıda, bugünlerde pek hareketli değilKumraladamavituna1 benim bebo göbek deliğine geldii
FABU Bebe BaÅak Uyku Seti Bej Fiyatı, Yorumları - Trendyol Şuna bakmıştım canım benCanımsss bebişin beşiğine kenar korumalı bir uyku seti bakıyorum, 60x120 ölçüleri. Araştıran var mı?
Nemli tutmaktan başka çare yok demek kiKasima kasima benim kadinmiyo da pul pul dokuluyo bi de yariklar var o korkutuyo beni ama artik gercekten her aksam suruyorum yagi yoksa asiri gergin hissediyorum . Sanki derimi biri tutup geriyo gibi .
Babymall’ün sitesinde var güzel seçenekler, ben yataş ve karacadakileri de beğenmiştim amaCanımsss bebişin beşiğine kenar korumalı bir uyku seti bakıyorum, 60x120 ölçüleri. Araştıran var mı?
Doktora git gor rahatla bebis . Bugun benimkide uyuyo esek gostermedi yuzunu gerci karnimda acti oyuzdenmi acabaBenim hala çok aşağıda, bugünlerde pek hareketli değil
Her gün bakıyorum da muayene randevusu yok anam, dolu hepsi. Ptesi gideceğim.Doktora git gor rahatla bebis . Bugun benimkide uyuyo esek gostermedi yuzunu gerci karnimda acti oyuzdenmi acaba
Yataş’ı ben de çok beğendim ama kenar korumaları var mıydı bakmamıştım. Bakayım hemen çok tenk yuBabymall’ün sitesinde var güzel seçenekler, ben yataş ve karacadakileri de beğenmiştim ama
daha neler görcez bakalım ben hayatımda ilk kez ellerimin ayaklarımın şiştiğini gördüm. bu gidişle yüzüklerimi bile çıkarıcam ühühühühühBioderma iyidir ya bende de var tum vucuduma suruyorum benim vucudum zaten kuru musait yani oyuzden surmem lazim.hayatimda ilk defa varis gordum bacagimda .
O zaman iyi bi doktordur randevu yoksa ben oyle bakiyorumHer gün bakıyorum da muayene randevusu yok anam, dolu hepsi. Ptesi gideceğim.
Sabahlari yuzuklerim olmuyo zaten bekar bekar geziyorumdaha neler görcez bakalım ben hayatımda ilk kez ellerimin ayaklarımın şiştiğini gördüm. bu gidişle yüzüklerimi bile çıkarıcam ühühühühüh
İnşallah öyledir ya. Ben de ümitliyim bakalımO zaman iyi bi doktordur randevu yoksa ben oyle bakiyorumumarim icine de siner. Ben bi daha 2 eylulde gidicem .
Canim benim su gibi aksin gitsin , kotu seyler dusunmemeye calis cok zordur eminim tahmin bile edemem . Ama moralinin kotu olmasi kadar normal birsey yok . Dualarim seninleBugun çapadan aradılar. Yola cıktık. 13:00 de burada olacak şekilde gelin işlemleri ve yatışınızı yapıp doğumu başlatacağız dedilerişlem çapada olacağı için ayrı bi tedirginim. Ayrı bi saçma duygusallık bastı günlerdir. Sanki bana birşey olacakmış gibi duygusal bi moda girip cıkıyorum sürekli dua eder misiniz kızlar kolaylıkla sağlıcakla geçmesi için
Her şey yolunda gidecek içini ferah tut. dua edeceğim sana . allah kolaylık versinBugun çapadan aradılar. Yola cıktık. 13:00 de burada olacak şekilde gelin işlemleri ve yatışınızı yapıp doğumu başlatacağız dedilerişlem çapada olacağı için ayrı bi tedirginim. Ayrı bi saçma duygusallık bastı günlerdir. Sanki bana birşey olacakmış gibi duygusal bi moda girip cıkıyorum sürekli dua eder misiniz kızlar kolaylıkla sağlıcakla geçmesi için
Hiçbir şey olmayacak canım sana Allah'ın izniyle öyle düşünme. Rabbim feraha çıkarsın, kolay geçen bi süreç olur inşallah senin içinBugun çapadan aradılar. Yola cıktık. 13:00 de burada olacak şekilde gelin işlemleri ve yatışınızı yapıp doğumu başlatacağız dedilerişlem çapada olacağı için ayrı bi tedirginim. Ayrı bi saçma duygusallık bastı günlerdir. Sanki bana birşey olacakmış gibi duygusal bi moda girip cıkıyorum sürekli dua eder misiniz kızlar kolaylıkla sağlıcakla geçmesi için
Canım ne kadar kolay olur bilmiyorum ama olabilecek en kolay şekilde bitsin inşallah. Tahmin bile edemiyorum ruh halini ama tedirgin olmandan daha normal bir şey yok. Ama hiçbir şey olmayacak sana, allah kalbine ferahlık versinBugun çapadan aradılar. Yola cıktık. 13:00 de burada olacak şekilde gelin işlemleri ve yatışınızı yapıp doğumu başlatacağız dedilerişlem çapada olacağı için ayrı bi tedirginim. Ayrı bi saçma duygusallık bastı günlerdir. Sanki bana birşey olacakmış gibi duygusal bi moda girip cıkıyorum sürekli dua eder misiniz kızlar kolaylıkla sağlıcakla geçmesi için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?