Oyle suruyorum ama sanki gogus ucu merhemini de surmem lazim mi diye dusundum neyse 7. Aydan sonra diyo herkes sunun surasinda 7 ye ne kaldiBen karnıma sürerken elimde kalanı sürüyorum canım şimdiye kadar sıkıntı yaşamadım.
ayyy benim de. hafiften bir yarılma da var sankiGogus uclarim kasinmaya ve soyulmaya basladi acaba bu kremleri ne zaman surmeye baslamak lazim henuz erken ama .
Hepsine zam geldi onu yazdığımda eski bi tarihti şaun hepsine en az 15-20 bin zam geldi temmuzda.Merhaba, şişli memorial da sadece doğum mu 60 bin acaba ?
Gecenki emzirme egitiminde meme uclari ile cok ugrazmayin erken doguma neden olur dedi. Gogus ucu catlak kremini cokta masaj gibi olmadan surebilirsin rahatsiz ediyosaGogus uclarim kasinmaya ve soyulmaya basladi acaba bu kremleri ne zaman surmeye baslamak lazim henuz erken ama .
Cok bastırmadan nemlendirme amaclı hafif hafif dokundurarak sürebilirsin bence lanolini. Kuruluktan oluyordurGogus uclarim kasinmaya ve soyulmaya basladi acaba bu kremleri ne zaman surmeye baslamak lazim henuz erken ama .
Çift yön olayı önemli bence, güneş gelme yönünü değiştirme için özellikle. Bir de oturma ünitesinden veya koldan yön değiştirilen modelleri tavsiye ederim, diğer türlü oturma ünitesini söküp o şekilde yönünü değiştirmeniz gerekiyor. Cybex eezy s twist, prego mios, kraft napoli, kraft tokyo, easywalker modellerine bakabilirsiniz.Bugün eşimle biraz bebek arabalarına baktık travel sistemler güzel ama ileride sanki ağırlık olacak gibi geliyo. Kraftın york kabin model arabası güzeldi. Katlanması çok rahat tek dezavantajı tek yönlü olması sadece birlikte verdikleri pusetle çift yönlü olabiliyor o da belli bir yaştan sonra kullanılmadığı için tek yönlü düşünme konusunda kararsız kaldım açıkçası.
Teşekkür ederim bu modelleri detaylı inceleyeceğimÇift yön olayı önemli bence, güneş gelme yönünü değiştirme için özellikle. Bir de oturma ünitesinden veya koldan yön değiştirilen modelleri tavsiye ederim, diğer türlü oturma ünitesini söküp o şekilde yönünü değiştirmeniz gerekiyor. Cybex eezy s twist, prego mios, kraft napoli, kraft tokyo, easywalker modellerine bakabilirsiniz.
Bende cumartesi kahvaltıda ilk kez dışardan gördüm pıt diye artık daha net hissediyorum eşimde eliyle hissetti genelde sabah uyanınca ve sola dönük yatınca hareket ediyorAy dışarıdan gördüm ilk defa hareketiniyani bi el ayak hareketi değil tabii de o pıt'ı oradan da gördüm çok değişikti
Benim de kaşınıyor çok yaaa ve ben biooil'i iki aydır sürüyorum aslında göğüslerime de ama şu an bile öyle tatlı tatlı kaşınıyor ki yara etmekten korkuyorumGogus uclarim kasinmaya ve soyulmaya basladi acaba bu kremleri ne zaman surmeye baslamak lazim henuz erken ama .
Maşallah, vaktinde, kolaylıkla, sağlıkla gelsin inşallahh28 cm olmus bebiskom hersey yolunda ama kilosunu sormayi unuttumo da neredeyse yarim kiloya yakindir heralde 2 hafta once 395 falandi. Suyum falan iyiymis . Tahmini dogum tarihini sordum 4-5 aralik gibi dedi cok kotu olursan kasim sonu bile olabilir dedi adet tarihine gore 21 i yani dusunun . Demir verdi gazam mubarek olsun insallah sezeryan normal kisminda da istersen normalde yapariz ama bence sezeryan yapalim degerli cocuk bu cocuk dedi riske atmayalim ben de sezeryan dusunuyorum gerci zamanla karar veririm artik . Devlet bunlari normale zorluyormus oyle didi benden havadisler bu kadar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?