- 12 Temmuz 2022
- 25.021
- En iyi cevaplar
- 3
- 83.341
- 528
Hangisi Jel mi yağ mı?Ay onu bende denemistim ilginc bir sekilde ise yariyor ama sonradan kim ugrasicak onunla diyip birakmistim
ben 2. ayda kullandım canım, sonra ilk 3 ay kullanmayın yazıyor diye kullanmadım ve pek bişey değişmedi bende. ama doktoruma işe yaramıyor dediğimde şaşırdı çünkü kusmayı keser demişti. yine de günde 1 kusuyordum o zamanlar. doktorun öneriyorsa denemekten zarar gelmez, kusmak daha zararlı, elektrolit kaybı bu aylarda istenmiyor.Kızlar aranızda bulantılar için Zofer kullanan var mı? Ben baş edemiyorum artık.
Eger ph degerini biliyosaniz ve soguk sikimsa olabilir yoksa asidigi cok yuksek oldugundan tahris edebilirmis. Bebek poposunada surmeyin dediAA bende bi ebeyi dinledim o demişti zeytinyağı ve ayva çekirdeği jeli diye
Belki bebek zeytinyagi olabilir onlarin ph lari daha uygun oluyorEger ph degerini biliyosaniz ve soguk sikimsa olabilir yoksa asidigi cok yuksek oldugundan tahris edebilirmis. Bebek poposunada surmeyin dedi
Anladım teşekkürlerEger ph degerini biliyosaniz ve soguk sikimsa olabilir yoksa asidigi cok yuksek oldugundan tahris edebilirmis. Bebek poposunada surmeyin dedi
Yenidoğan mı bunlarE bebek siparişlerim geldi çok şekerler. Hepsi 600 tuttu bi de
Eki Görüntüle 3466631
Bende duymustum onu hemsire bahsetmedi ama bencede o ise yarar diye dusunuyorum.hic biseye gerek kalmaz insallahBir de tahinin yagı cok iyi geliyormuş. Tahinin üste cıkan yagı oluyor ya o. Fitoterapide uzman hocam söylemişti aklınızda olsun. ben denemedim bir sıkıntı yaşamadıgım için cok sükür
Ben 21. Haftadayım arada hissediyorum 2-3 saatten uzun süre de oluyor bir problem olduğunu düşünmüyorum her hareketlerini hissetmeyiz bu haftalar galibaKızlar bebek hareketlerini çok kısa aralıklarla mi hissediyorsunuz ben mesela 2-3 saatte bir belki hissediyorum normal mi
Ben de bu şekilde devam ederse doktoruma danışacağım bi. Kuzenim 9 ay kustu bir bu ilaç fayda ediyor demiştiben 2. ayda kullandım canım, sonra ilk 3 ay kullanmayın yazıyor diye kullanmadım ve pek bişey değişmedi bende. ama doktoruma işe yaramıyor dediğimde şaşırdı çünkü kusmayı keser demişti. yine de günde 1 kusuyordum o zamanlar. doktorun öneriyorsa denemekten zarar gelmez, kusmak daha zararlı, elektrolit kaybı bu aylarda istenmiyor.
Canm benım bir arkadaş 9 ay kusmustu bebek zayıf doğmuştu ama herkesın bünyesi farklı eğer fayda edecek bır şey varsa iyi olurBen de bu şekilde devam ederse doktoruma danışacağım bi. Kuzenim 9 ay kustu bir bu ilaç fayda ediyor demişti
Ben de bu şekilde devam ederse doktoruma danışacağım bi. Kuzenim 9 ay kustu bir bu ilaç fayda ediyor demişti
bence de kusmak vücudu kan değerlerini falan mahveden birşeymiş, ilk aylarda çok araştırmıştım. kusmaman daha önemli canımCanm benım bir arkadaş 9 ay kusmustu bebek zayıf doğmuştu ama herkesın bünyesi farklı eğer fayda edecek bır şey varsa iyi olur
Benim kuzenim hem 25 kilo aldı hem bebişim 3 kilo üstü doğdu, bebişin yapısıyla da ilgili değişiyor sanırım. Bir de doktor bana günde 5ten fazla kusmuyorsan vitaminlerle bebek normal ağırlıkta doğar merak etme demişti.Canm benım bir arkadaş 9 ay kusmustu bebek zayıf doğmuştu ama herkesın bünyesi farklı eğer fayda edecek bır şey varsa iyi olur
25 kilo mu aldıBenim kuzenim hem 25 kilo aldı hem bebişim 3 kilo üstü doğdu, bebişin yapısıyla da ilgili değişiyor sanırım. Bir de doktor bana günde 5ten fazla kusmuyorsan vitaminlerle bebek normal ağırlıkta doğar merak etme demişti.
Ben de öyle canım, bence normaldir daha o çılgın döneme geçmediler. Bir de hep çok aşağıda benim bebeKızlar bebek hareketlerini çok kısa aralıklarla mi hissediyorsunuz ben mesela 2-3 saatte bir belki hissediyorum normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?