EMzirme hemsiresi zeytinyagini onermiyo ph uygun olmayabilir diye ama ilk etapta kendi sutunuzu emzirmeden once ve sonra surun ve havalandirin diyo. Ayva cekirdegi jelinide oneriyo.Ben zeytinyağı ve ayva çekirdeği jeli görmüştüm birebir deniyor hiç gerek kalmıyormuş kapağa kreme vs onu da denebilirsin doğurunca belki hiç gerek kalmaz kapağa
Benim özeldeki doktorum da tekrardan baktı kalbine. Her gittiğimde detaylı bakıyor zaten görebildiği kadarıyla. Bebeğin pozisyonuna göre. İki, üç doktor görmüş iyi demiş daha da bir şey çıkmaz inşallahAslında özel muayeneydi prof. Dr. Ben de tecrübesine güvendim . Yine de ertesi gün devlette perinatologa gittim o da 10 dkkda baktı aynı şeylere baktılar hemen hemen. Devletteki 28. Haftada tekrar gel dedi yeniden kalbi kontrol edecekmiş . İnşallah sağlıklı sıhhatli gelir tüm bebişler
Evet kasık galiba, bak şu anda da kasığımı tepikliyor misal sjfkdkd kontrollerin kaç haftada bir?Accuk sinirliyiz evet doğuma kadar atsın sinirini plz dnfkf benimki de şurada hep kasık mı bura
Eki Görüntüle 3466496
O zaman ben de hala kasıktayım yaEvet kasık galiba, bak şu anda da kasığımı tepikliyor misal sjfkdkd kontrollerin kaç haftada bir?
AA bende bi ebeyi dinledim o demişti zeytinyağı ve ayva çekirdeği jeli diyeEMzirme hemsiresi zeytinyagini onermiyo ph uygun olmayabilir diye ama ilk etapta kendi sutunuzu emzirmeden once ve sonra surun ve havalandirin diyo. Ayva cekirdegi jelinide oneriyo.
Benim de Eylülde şeker yüklememO zaman ben de hala kasıktayım ya
Ayda 116 Eylül diğer randevum şeker yüklemesi yaptırcam
Göbeği çıkmayan tek ben varım sanırımAccuk sinirliyiz evet doğuma kadar atsın sinirini plz dnfkf benimki de şurada hep kasık mı bura
Eki Görüntüle 3466496
Benim baya cıktı zayıf olmama rağmen bundan sonra daha da çıkarGöbeği çıkmayan tek ben varım sanırım
Şeker olunca su da çok mu oluyordu? Detaylıya salı gittim 21+4 çıktı (normalde tam 21dim) Bugün cuma, 3 gün geçmiş sadece 22+6 çıktı. 3 günde 1 hafta ileri atmaz herhalde şeker ya bilemedim ölçümden de olabilir dedi doktorBenim de Eylülde şeker yüklememgebeliğin başında kesin vardır diyodum ama bebe önden gitmediği için belki diyorum şu an.
Bence 1 haftadan bir şey olmaz, şeker için belirleyici değildir yani. Evet su fazla oluyor şeker olduğunda okumuştum onuŞeker olunca su da çok mu oluyordu? Detaylıya salı gittim 21+4 çıktı (normalde tam 21dim) Bugün cuma, 3 gün geçmiş sadece 22+6 çıktı. 3 günde 1 hafta ileri atmaz herhalde şeker ya bilemedim ölçümden de olabilir dedi doktor
Benim de aynen bu şekilde çıkmıştı, kendi doktorum perinatolog ama o doğumda olduğu için başka normal bir kadın doğum doktoruna yönlendirmişlerdi, 15 gün ilerde çıkmıştı bebek. Sonra dün kendi doktorum bakınca 8 gün ileride çıktı sadece, ölçüm hatası olmuştur o zaman biz daha hassas ölçüyoruz dedi. 3 günde 1 hafta ileri gitmesi zor sanki bilemedimŞeker olunca su da çok mu oluyordu? Detaylıya salı gittim 21+4 çıktı (normalde tam 21dim) Bugün cuma, 3 gün geçmiş sadece 22+6 çıktı. 3 günde 1 hafta ileri atmaz herhalde şeker ya bilemedim ölçümden de olabilir dedi doktor
Ben yine de dikkat ediyim bariBence 1 haftadan bir şey olmaz, şeker için belirleyici değildir yani. Evet su fazla oluyor şeker olduğunda okumuştum onu
Yani milim kaydırsa değişiyor zaten. Fl'den boy hesapladım detaylıda yani salı günü 24 cm bugün 30 cm. Boyu da 6 cm atmış 3 gündeBenim de aynen bu şekilde çıkmıştı, kendi doktorum perinatolog ama o doğumda olduğu için başka normal bir kadın doğum doktoruna yönlendirmişlerdi, 15 gün ilerde çıkmıştı bebek. Sonra dün kendi doktorum bakınca 8 gün ileride çıktı sadece, ölçüm hatası olmuştur o zaman biz daha hassas ölçüyoruz dedi. 3 günde 1 hafta ileri gitmesi zor sanki bilemedim
Aynen milimle bile değişiyor bütün ölçümler, günde 2 cm büyümüş gibi oluyor öyle de. Ben de şeker kesin diye korkmuştumYani milim kaydırsa değişiyor zaten. Fl'den boy hesapladım detaylıda yani salı günü 24 cm bugün 30 cm. Boyu da 6 cm atmış 3 günde
Ferrum fort tablet kullanıyorum benKızlar siz demir hapı ne içiyorsunuz, bana feramat başladı doktor ama şuanlık 2 günde bir içeceğim. Acayip bulantı yaptı bende, demir haplarının böyle bir etkisi var mı acaba
O da bulantı yapıyor mu, yani ben sabah çok kötü oldum demir ilacına bağladım farklı onu içtim bir tek çünküFerrum fort tablet kullanıyorum ben
Bende Bebebao aldım yorumlari beğendim. Bı arkadaşım eller serbest almalısın kesinlikle dedim kendi de ikinci bebeği oldu elektrikli kullanıyordu daha önce bu çok daha büyük rahatlık dedi.Kızlar göğüs pompası alan var mı? Bebeba elektirikli olanı nasıl acaba iş güç yaparken takabiliyormuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?