- 26 Şubat 2024
- 5.946
- 6.136
- 113
Ben 10.haftadan beri çok yoğun mide yanması yaşıyorum, Rennie tablet ve şurup kullanıyorum ikisi de çok iyi geliyor. Gaviscon denemedim hiç ama Rennia tavsiye ederimKızlarr merhabalar 3 gündür midem yanıyor gaviscon iyi geliyor mu ya da ne iyi geliyor bilen var mı
Ben aldim ama takdir edersin ki henuz deneyemedimKızlar göğüs pompası alan var mı? Bebeba elektirikli olanı nasıl acaba iş güç yaparken takabiliyormuşsun
Ben de kararsız kaldım yorumlarda iyi şeyler de vae kötü şeyler de bilemedimBen aldim ama takdir edersin ki henuz deneyemedimguzeldir diye umuyorum yorumlar sa guzel ama duruma gore isime yaramazsa kiralamayi da dusunebilirim.
Ben ondan aldım gayet iyi görünüyor. Kablolu almayacaktım zateb hastane tipi kiralarım diye düşünmüştüm ama eller serbest olması çok mantıklı geldi.Kızlar göğüs pompası alan var mı? Bebeba elektirikli olanı nasıl acaba iş güç yaparken takabiliyormuşsun
Leeeeeen tipini yedigim cocukEki Görüntüle 3466477
Gerginlikkkkk
Aşığım hakim beyLeeeeeen tipini yedigim cocuk
Amin son 4gün neyse kieneee askere mi gitti yaa o daha zormuş. allah kavuştursun
durmuş durmuş askere gitcek zamanı bulmuşAmin son 4gün neyse ki
Ben zeytinyağı ve ayva çekirdeği jeli görmüştüm birebir deniyor hiç gerek kalmıyormuş kapağa kreme vs onu da denebilirsin doğurunca belki hiç gerek kalmaz kapağaKızlar selammesajları okurken gördüm gümüş kalkan bebekte metal birikmesi yapabiliyormus gibi bir şey.. Bu konuyla ilgili doktoruna danışan bilgi alan var mı?? İlk defa duydum sasirdim acaba bunu kadın dogumcudan ziyade çocuk doktoruna mi sorsak?
Ay bide ilk başta ben gebe değilken parayı yatırdı Aralık çıktı Erzincan çok soğuk olur duir temmuza çekmişti sonra gebe oldum hesapladım iyi ki dedim doğuma denk gelmiyordurmuş durmuş askere gitcek zamanı bulmuş
BANA gavıscon çok iyi geliyorKızlarr merhabalar 3 gündür midem yanıyor gaviscon iyi geliyor mu ya da ne iyi geliyor bilen var mı
ayy evet bi de doğuma denk gelse daha kötü. neyse az kalmışAy bide ilk başta ben gebe değilken parayı yatırdı Aralık çıktı Erzincan çok soğuk olur duir temmuza çekmişti sonra gebe oldum hesapladım iyi ki dedim doğuma denk gelmiyor
Bu ultrasondan kaynaklı herhalde benim bebeğin ağzı da hep bu şekil çıkıyor anlamadım somurtkan bir şekil de böyleEki Görüntüle 3466477
Gerginlikkkkk
Hareketlerini hissediyorsun di mi?Aşığım hakim bey
Hissediyorum anam, ultrasondayken bile doktor dürttükçe sinirlenip kaçmaya çalışıyo herhalde tekme üstüne tekmeHareketlerini hissediyorsun di mi?
Fkfkfjslfjsldkdk agresif bir bey… Ben hala kasıklarımda hissediyorum aşağısı rahat herhalde ajckdkdkdHissediyorum anam, ultrasondayken bile doktor dürttükçe sinirlenip kaçmaya çalışıyo herhalde tekme üstüne tekme
Accuk sinirliyiz evet doğuma kadar atsın sinirini plz dnfkf benimki de şurada hep kasık mı buraFkfkfjslfjsldkdk agresif bir bey… Ben hala kasıklarımda hissediyorum aşağısı rahat herhalde ajckdkdkd
Bana bebek dogum ve emzirme hemsiresi soyledi.Kızlar selammesajları okurken gördüm gümüş kalkan bebekte metal birikmesi yapabiliyormus gibi bir şey.. Bu konuyla ilgili doktoruna danışan bilgi alan var mı?? İlk defa duydum sasirdim acaba bunu kadın dogumcudan ziyade çocuk doktoruna mi sors
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?