Kiz hala miAy zaten hala kusuyom gelmeyin üstüme ahfkdjdj
Ahahha korkmak da normal tabi ki, her anne en iyisini bilir. Ben en azından doğum kendiliğinden başlasın isterim sadeceAy ben korkarım bir şey olursa diye yaokuduklarımdan falan sanki beklerse bir şey olur korkusu oluşmuş içimde hemen sezeryana ikna edilebilirm
Ay bende 156 gunluk . Ama bitse mi bitmese mi emin degil korkutuyoBugün tam 150 günlük hamileymişim
Prilam’ı üç tane içmezsem tuvaletten çıkmam mümkün değil tşkler ajfkskdkd ben kabullendim artık ya böyle gidecek belli aile hekimine 6 kutu Prilam yazdırdımKiz hala migerci bende cok karistirinca hala bi gidip kusuyorum ama artik prilami biraktim 1 hafta oldu sadece yola cikarken onlem olsun diye icmistim. Az kaldi az . Insallah gececek seninde daha cikip alisveris yapip kahve iccez dur
Donerciye gittin diye mi ahahaha cok tatlisin yaBende geçen gün annem babam ben eşim dönerciye gittik gözlerim doldu içimden diyorum salak mısın sebepsiz başladım ağlamaya hahahah
Bende 9 ay kusucam diyodum ama geciyo max 2-3 haftan var insallah guzel dusunelim rica edicimPrilam’ı üç tane içmezsem tuvaletten çıkmam mümkün değil tşkler ajfkskdkd ben kabullendim artık ya böyle gidecek belli aile hekimine 6 kutu Prilam yazdırdımbebe alışverişine her zaman varım aksini hakaret sayarımajfkdkd
İnşallah anam ama alıştım ben tuzu biberi diyelimajfksjdkdBende 9 ay kusucam diyodum ama geciyo max 2-3 haftan var insallah guzel dusunelim rica edicim
vaaay saygı duydum reis30 ayla rekor bende olabilir 2. Bebemde
Canım yudum yudum soğuk süt bana çok iyi geliyorKızlarr merhabalar 3 gündür midem yanıyor gaviscon iyi geliyor mu ya da ne iyi geliyor bilen var mı
Benim ki normal askerlik 21 gün ama benim için çok zor yani senin ki daha zor 6 ay çok uzun Bi süre ben dayanamazdım sanırım Allah, kavuştursun Allah yardımcın olsunBende senle ayni kaderi paylasiyorum suan seni cok iyi anliyorumay ama senin az kalmis benim eşime gorev cikdi 1 hafta oldu gideli 6 ay yok bende kv lerdeyim cok zor cok
Ben süt hiç sevmiyorumCanım yudum yudum soğuk süt bana çok iyi geliyor
eneee askere mi gitti yaa o daha zormuş. allah kavuştursunHerkes aynı galiba bende bunalıma mı girdim ne oldum bilmiyorum bu aralar sıkıntı basıyor bana en kötüsü eşim de yok asker de son günleri kaldı geçmiyor o son günler bide kv de kalıyorum annegüle de gitmedim iyice moralim bozuldu yani
Bu sefer rekorumu verebilirim no problema. 24 ay iyidir iyivaaay saygı duydum reiskapışırız bu sefer
Gaviscon iyidir bir zararı da olmaz. Sarı leblebi de bazen cok iyi geliyor mide yanmasına öncesinde onu da deneyebilirsinKızlarr merhabalar 3 gündür midem yanıyor gaviscon iyi geliyor mu ya da ne iyi geliyor bilen var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?