10:30da detaylım vardı. Detaylıdan cıktım. Baya uzun baktı ama yorumlamadı. 2 de tekrar gel dedi. Böbrek ve kalbe tekrar bakıp teşhis koyacagım sonra dedi. İkili yaptırdın mı diye sordu evet dedim prof ilkere yaptırmıstım o hastanede. Dedim birşey cıkmamıstı. Muayenesinin devamındada ikilide birşey cıkmadı yani filan diye 2-3 kere sordu. Bilemedim noldu. Neden sordu. Böbreklerde çift birşey var dedi sekretere tekrar bakılack diye not düştü. Muayanenin basında kontrol randevusu ver hastaya dedi. Anlamadım noluyor. Hicbirşeyde soylemedi. Sekreterine eller tamam dudak tamam herşeye tamam dedi ölçümleri söyledi. Ama böbrek ve kalpte takıldı.
outoffit Hatta muayane esnasında sekretere kalp duruyor dedi. Muayane sonunda kalp duruyor dediniz e neden oluyor dedim. Doktorda güldü kalp atısı durmuyor duruyor derken var demek istedim dedi
ay bilemedim kaygı düzeyimi arttırdı sanki. Modum düştü. 2 tanede bizde kayıp olunca öncesinde bi değişik oldum. Eşimde dedi modunu yükselt bu cocuk öyle boyle dogacak hic takılma dedi