baya uzun ama çok dar gibi olcak sanki ay bilemedim yaHep videolarda standart bebek battaniyesi 54 ilmek diyodu ya bana da uzun geldi biraz ama sökemem çok ilerledim ndnfkf uzun ama dar olsa nolur ki acep
![Rolling on the floor laughing :rofl: 🤣](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f923.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baya uzun ama çok dar gibi olcak sanki ay bilemedim yaHep videolarda standart bebek battaniyesi 54 ilmek diyodu ya bana da uzun geldi biraz ama sökemem çok ilerledim ndnfkf uzun ama dar olsa nolur ki acep
Ya çok midemi bulandırdı 1 kere içtim, bugün tekrar yapayım içeyim. Yaban mersini çok sık yiyorum ama anlamadım darlandım valladut kürüne başladın mı? Bende hastaneden randevu alıp tekrar tahlil ve idrar kültürü yaptırcam kontrol amaçlı. Psikolojik midir nedir enfeksiyon olduğunu öğrendiğim gündem bu yana kasıklarımda sancı hissediyorum
yaban mersini, kızılcık bunlarda iyi geliyormuş enfeksiyona bu arada
baya uzun ama çok dar gibi olcak sanki ay bilemedim ya45 falan yapayım ben bunu
iyi iyi ben de sökmedim devamYa çok midemi bulandırdı 1 kere içtim, bugün tekrar yapayım içeyim. Yaban mersini çok sık yiyorum ama anlamadım darlandım valla
Eki Görüntüle 3462002
Altta bozulan bi sıra var onu görme dkgkfk 2 sıram falan kaldı çok mu dar olcak ki bence iyi ya
toplamda 2 kilo aldım ama bir yandan bir yana dönmem olay oluyo. kedi geceleri zaten huzur vermiyor. şimdiden ara ara yataktan kaçıyorum valla.Al benden de o kadar![]()
izmirde bayiisi yok sanırım ama bakarımcanım burda bu para ama ben maskoda pierre cardin bayiinden 12500 e aldım pazarlıkla :)
inşallah antibiyotik kurutur artık yaaHanımlar enfeksiyon için doktor aradı augmentin yazıyorum 1 hafta kullan dedi. Ben tek kullanımlık şase yazar sandımdı 1 haftalık augmentin beni üzdü biraz![]()
Bitti fkgk küçük oldu gibim ama ilk elin günahı olmaziyi iyi ben de sökmedim devam![]()
İkeanın dolaplarını, kitaplıklarını çok beğeniyorum. ikeadan aldığımız çok ürün var hiçbiri şimdiye kadar pişman etmedi hep iyik ki almışız diyoruz. Beyaz bir oda düşünsem kesin ikeanın bu dolabı seçerdim bende.kızlar bebiş odası konuşulmuş, geçen gün ikea’ya gittik şu dolabı tasarlattık. başta böyle kapaksız kullanacağım içine ışık falan takacağız, sonrasında istersek alırız kapak diye düşündük. minişimin minnak elbiseleri görünsünfikir olur size de. eni toplam 250 cm boyu 200 cm, 5 kapaklıya denk geliyor. gençken falan komple kullansın dedik bi daha dolap almayızEki Görüntüle 3461954
Canım doğum yaklaştıkça mm düşer. hatta o yüzden şimdi ölçüyorlar ki risk varmı diye . bide mesela son konrolümde 45 mm çıktı . doktor her seferinde farklı çıkar ölçüm dedi. olduğu gibi kalmıyormuş. 25 mm aşağısı riskli demek oluyor.Ya bende hafta ilerledikce bu rakamlar dusuyordiye biliyorum tm tersi amabenmi yanlis biliyorumki doktorunuz mu soylemisdi cnm
Hangi ara başladında hangi ara bitirdin
Bende hafta ilerledikce duser diye biliyorum evet sizin iyiymis maslh normal olmasi gerekenCanım doğum yaklaştıkça mm düşer. hatta o yüzden şimdi ölçüyorlar ki risk varmı diye . bide mesela son konrolümde 45 mm çıktı . doktor her seferinde farklı çıkar ölçüm dedi. olduğu gibi kalmıyormuş. 25 mm aşağısı riskli demek oluyor.
benim 16 hafta ortalarında ölçmüşlerdi, sorun yok dedilerBenim de 31 mm doktorum bir sorun olarak görmedi.Dediğin gibi normalde 40 ile 50 mm arasında normal kabul ediliyormuş seninki de normaldir bence.15'in altında risk oluyor sanırım
Şiş falan gerekmiyo ya elle çıtçıt örülüyor ya çok sevdim bi tane daha yapcam jdjgf 5 yumak gitti ölçmedim canım ölçeyim birazdan, normalde standart bi bebek battaniyesi için 6 yumak deniyodu ben 1 yumak için kargo bekleyemem dedim 5te bitirdim diğerini 6-7 alcamHangi ara başladında hangi ara bitirdin
Güle güle kullansıncok güzel olmuş.
Kaç yün kullandın kaça kaç oldu ölçüsü?
iyi bence küçük değil oraya buraya giderken de rahat olur arabada falan
Yaban mersini için rahim kasılmasını arttırıyor diye okumustum hamileliğimin basında o yüzden hic yanaşmadım ona.dut kürüne başladın mı? Bende hastaneden randevu alıp tekrar tahlil ve idrar kültürü yaptırcam kontrol amaçlı. Psikolojik midir nedir enfeksiyon olduğunu öğrendiğim gündem bu yana kasıklarımda sancı hissediyorum
yaban mersini, kızılcık bunlarda iyi geliyormuş enfeksiyona bu arada
Bi tane de belki kadife ip alıp yaparım bunlar polyestermişiyi bence küçük değil oraya buraya giderken de rahat olur arabada falan
Elle örüldüğünü biliyorum. Cok tatlılar. Yün derken yumak demek istemiştimŞiş falan gerekmiyo ya elle çıtçıt örülüyor ya çok sevdim bi tane daha yapcam jdjgf 5 yumak gitti ölçmedim canım ölçeyim birazdan, normalde standart bi bebek battaniyesi için 6 yumak deniyodu ben 1 yumak için kargo bekleyemem dedim 5te bitirdim diğerini 6-7 alcam![]()
Yeter kesin ama tam istediğim boyutta olmadı ya, o benim kişisel sinirlerimin bozuluşu snfjfk 90x90 diyolar standart olarak, benimki çok kare olmadı ama aşırı da fark yok herhalde 90x80 falandır.Elle örüldüğünü biliyorum. Cok tatlılar. Yün derken yumak demek istemiştim
Standart bebek battaniyesi kaça kaç oluyor ki?
1 tane bundan yetmez mi kigenelde battaniye için diyorlar ya 1 kalın 1 orta 1 ince penye filan olsun diye
Benim evdede şöyle bir parça var. Annemin ördüğü bebek kıyafetlerinin içinden çıktı.
Ay baktırdım bir şeyde yoktu hiç hep normal çıkıyodu ama bu ağrı neden o zaman acabaİşte bende öyle ilaç kullanmadan asla geçmezdi o da yani ilaç bile saatler sonra etki eder sıcak su torbası falan ilacı içip iki saat uyuyup uyanirsam rahat ederdim ama bazende geceden sabaha karşı başlardı o ağrılar düşünmesi bile kötü. Çok şükür sezeryan sonrası geçti. Sezeryan ile bebisi aldıktan sonra baya bı rahmi temizliyolar çünkü içimi süpüruyo gibi biseyler oluyodu![]()
Hayir banada arkadaşım söylemişti doktoru söylemiş. Erken haftalarda dusukmus sonra yukseliyormus doğuma yakın tekrar düşüyormuş. Ama doğru bilgi de olmayablir. Sonuç olarak seninde benim de bi kac kişinin daha aynı çıkmış sorun olsa illaki birimizin doktoru söylerdi. Benim de kendimce düşündüğüm başta bebek kasikta oluyor sonra zamanla yukarı çıkıyor ya rahim ağzından uzaklaşmış oluyor diye düşündüm.Ya bende hafta ilerledikce bu rakamlar dusuyordiye biliyorum tm tersi amabenmi yanlis biliyorumki doktorunuz mu soylemisdi cnm