- 6 Şubat 2024
- 309
- 122
- 36
Evet hemde o kadar hızlı geçiyor ki ne olduğunu bile anlamadan bir bakscaksiniz ki bebeğiniz kucağınızda şuan sabirsizliktan zaman geçmiyor gibi gelmiş olabilir ama 3. Trimester çok daha hızlı geçiyor bir kaç ay sonra buraya heyecanla girip ay kim doğurmuş ay kimin sancısı tutmuş diye bakacaksınız birbirinize arkadastan akrabadan daha yakın olacaksınız. Öyle oluyor birliktelik geçirilen bu zaman çok kıymetli..bebekler doğduktan sonra da birbirinize çok ihtiyacınız olacak. Benzer süreçten geçen birileriyle konuşmak psikolojik olarak size kendinizi iyi hissettirecek. Anne olmak şöyle zor böyle zor diyenlere de hiç bakmayın her şey olaya nerden baktığınızla alakalı. Benim bebeğim ortalamaya göre çok az uyuyan bir bebek ve alerjisi var bu nedenle aylarca diyet yapmam gerekti buna rağmen böyle düşünüyorum Allah başka dert vermesin bu tarz küçük şeyler gelir geçer bir bakışı bir gülüşü dünyalara bedel oluyor evlat sevgisi bambaskaymis gerçektenMaşallah size zaman bana hiç geçmiyor gibi geliyor. Gerçekten geçecek mi bu günler