- 26 Şubat 2024
- 4.800
- 4.608
Fıstık yaBu da yemekten sonraki halim kimse inanmiyo 5 aylik olduguna herkes sokta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fıstık yaBu da yemekten sonraki halim kimse inanmiyo 5 aylik olduguna herkes sokta
Bebek arabası yeni çıkmış sanırım, ben çok beğenmiştim buraya attım hatta. Oto koltuğu da güzel görünüyor ama ben adac puanı yüksek ve 360 derece dönen bir model tercih edeceğim, varsa ben de önerilerinizi alırımKızlar merhaba kadir has da çocuk dünyasında mağazaları geziyoruz eşimle oto koltuğu ve bebek arabasına karar verdik gibi alan varsa yada bilgisi olan varsa fikirlerini paylaşabilir mi?
Oto koltuğu;
Lucca i-size (40-150 cm) 0-36 Kg Oto Koltuğu Bej | KRAFT renkleri
Bebek arabası;
Tokyo Bebek Arabası Bordo
Oturma ünitesini hiç çıkarmadan 360 derece dönebilen oturma ünitesi sayesinde çift yönlü kullanılabilen Tokyo Bebek Arabası Bordo'yu incelemek için hemen tıklayın.www.kraftbaby.com
Sensin oFıstık ya
Maxi cosi ye baktin mi ? 0ay dan itibaren cok yok sanirimBebek arabası yeni çıkmış sanırım, ben çok beğenmiştim buraya attım hatta. Oto koltuğu da güzel görünüyor ama ben adac puanı yüksek ve 360 derece dönen bir model tercih edeceğim, varsa ben de önerilerinizi alırım
Ne tatlışBuda benim minik kız 20+0 360 gram olmus
İlk 6 ay pusetle kullanırım 9-36 oluyor galiba aşko. İstanbul’a geldin mi sen?Maxi cosi ye baktin mi ? 0ay dan itibaren cok yok sanirim
Ben 21+4 de oldum canım kendi doktorum 20-24 arası yaptırabilirsin demişti detaylıya gittiğim doktor bir iki hafta geciktirebilirsin demişti beni tam 20 de aramışlardı 10 gün gecikmeli gittimArkadaşlar sağlık ocağından aradılar tetanoz aşısı için 17+5 im biraz erken değilmi aşı için internette 20. Haftadan itibaren falan yazıyor yaptırayımmı erteleyimmi
Hahahaha bende havlu panço aldım terliğide var takım. boyutuna dikkat etmemiştim geldi 1- 4 yaş yazıyor dedim epey ileriye yatırım olmuş bi de o zaman cinsiyetinide bilmiyorduk mor üzerinde deniz kızı filan var. Dayanamayıp hosuma gitti diye almıstım.1-2 tanede müslin alırım ilerdeBen de heves ediyorum pançolara ama seneye 6-8 aylık olacaklar heralde panço diyemezler. Sonraki sene ayaklanınca giydiririz. Tam da bilmiyorum da gerçi
Maşallah kuzumaBuda benim minik kız 20+0 360 gram olmus
Geldim bebik haftaya tatile gidicez sonra surekli burdayim ama cok sicak yaa fenalardayim iyi ki son haftalarda degiliz cidden o zaman maxi cosi be safe falan var onlarda vardi adac bi bak istersenİlk 6 ay pusetle kullanırım 9-36 oluyor galiba aşko. İstanbul’a geldin mi sen?
Benim de bugündü nasıl geçtiEvet bugündü bizimde
Sen ne alacaksın? Tamam çiçek gelince haber ver Lefties yapalımGeldim bebik haftaya tatile gidicez sonra surekli burdayim ama cok sicak yaa fenalardayim iyi ki son haftalarda degiliz cidden o zaman maxi cosi be safe falan var onlarda vardi adac bi bak istersen
Anlastik bebis ben suan cybex aldim ya arkadasim oglu 1 yasinda hala cloud kullaniyo tam yatanlardan ben de yurtdisindan buldum kacirmiyom dedim 1 yasindan sonra bakarim artik ya da ne kadar kulannirsa.Sen ne alacaksın? Tamam çiçek gelince haber ver Lefties yapalım
Benim doktorum da tek doz yaptırsan yeterli iki doza gerek yok dediKızlar doktorum tetanoza gerek yok dedi normal mi ilk defa gerek yok diyen kadın doğumcu
Bebek arabası çok güzel bizde beğendik oto koltuğu 360 derece dönen hatta çocuk kemeri sokerse alarm sistemide vardı. Adac nedir bilmiyorum açıkçasıBebek arabası yeni çıkmış sanırım, ben çok beğenmiştim buraya attım hatta. Oto koltuğu da güzel görünüyor ama ben adac puanı yüksek ve 360 derece dönen bir model tercih edeceğim, varsa ben de önerilerinizi alırım
Detaylıya gittiğim doktor da gereksiz bulduğunu söylemişti ama bana yaptırma demedi tabi fikrini söylemişti doktorların bazıları bu konuda fikir ayrılığı yaşıyor bence sen kendin araştır canım içine sineni yapKızlar doktorum tetanoza gerek yok dedi normal mi ilk defa gerek yok diyen kadın doğumcu
Tek dozdan bile bahsetmedi hiç gerek yok dedi ilerleyen zamanlarda farklı ani bir durum yaşadığında vuruldunuz mu diye soruyorlar hatırlamıyorsunuz tekrar vuruluyorsunuz falan dediBenim doktorum da tek doz yaptırsan yeterli iki doza gerek yok dedi