• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• kız

OY: 83 40,1%
  • erkek

OY: 108 52,2%
  • ikiz kız

OY: 2 1,0%
  • ikiz erkek

OY: 3 1,4%
  • ikiz kız/erkek

OY: 8 3,9%
  • üçüz / çoğul

OY: 3 1,4%

• Ankete Katılan
    207
Öylesine bir saatte şeker ölçtüm yemekten aşağı yukarı 1.5 saat sonra falan 151 çıktı 😞 Artık hiç rahatsızlık hissetmeyince kalmadı herhalde demiştim. 27 günlük olduk bugün hiç ölçmedim daha önce her şeyi bol keseden yedim içtim. Bu şeker kalıcı mı oldu naptı 🥺😭
İnşallah değildir. Kendin içinde düzgünce bir kontrole git inşallah geçer gider🙏🙏

Bence yaptı çünkü ben ne zaman eltimle bi araya gelsem ne altını alırdı bebeklerin ne mamasını yedirirdi. Ben de içimden diyodum hiç bebeğiyle ilgilenmiyor. Her şeyi kv yapmak isteyince o da bi yerden sonra saldı demek ki neden bilmiyorum ya uğraşamadı ya eşinden çekindi ya işine geldi. Mama hazırlayacaktı bi kere kv bizdeydi arayıp mamanın yerini ve nasıl yapılacağını sormuştu yani öyle diyim anla sen
Resmen dogurup kv ye evlatlik vermis senin eltin . Tasiyici annelik yapMis bi nevi 🤣

Resmen dogurup kv ye evlatlik vermis senin eltin . Tasiyici annelik yapMis bi nevi 🤣
Allam küçük kız hasta. Kreşe erken başladı ana baba çalışıyor kv de bize gelecek diye. 1 yaşında yoktu yani 7 aylıktı yanlış hatırlamıyorsam. Bana diyo ki şimdi küçük ölür mü? Ya niye ölsün küçücük çocuk, insan dillendirmeye korkar

Boynu çökük kalmıyor mu sende
Böyle duruyor banada çökük geliyor ama rahatta uyuyor bunda birde nereye gitsem evde yanımda taşıyorum onun rahatlığıda var full bunda uyurken gece gündüz

Eklentiler

• IMG_6680.jpeg
    IMG_6680.jpeg
    105,1 KB · Görüntüleme: 58
Böyle duruyor banada çökük geliyor ama rahatta uyuyor bunda birde nereye gitsem evde yanımda taşıyorum onun rahatlığıda var full bunda uyurken gece gündüz
Ya aynen bizimki de rahat görünüyor ama boynu rahat ettirmedi beni. Ana kucağında da boynu bükük duruyor :/

Ya çok ilginç bende öyle günde en fazla iki kez gidiyorum tuvalete ama o kadar birikmiş oluyor ki bir de afedersin aşırı tazyikli geliyor ben daha önce taş ameliyatı oldum böyle olmamıştı bu niye böyle oldu ya sinir bozucu düzelir mi acaba bu durum
İnşallah düzelir çok garip hissetmemek🥲

Ya aynen bizimki de rahat görünüyor ama boynu rahat ettirmedi beni. Ana kucağında da boynu bükük duruyor :/
Biraz bebelerin zaten boynu bükük gibi kucakta falan da bana çok yamuk geliyor bazen üzülüyorum korkuyorum hatta doğru tutamam diye. Bilemedim ya düz zeminde uyutmak daha mı sağlıklı olur acaba bu yatakta aşırı konforlu bilemiyorum ne yapsak kv fikri var mı bu konuda aydınlatsın bizi😄

Biraz bebelerin zaten boynu bükük gibi kucakta falan da bana çok yamuk geliyor bazen üzülüyorum korkuyorum hatta doğru tutamam diye. Bilemedim ya düz zeminde uyutmak daha mı sağlıklı olur acaba bu yatakta aşırı konforlu bilemiyorum ne yapsak kv fikri var mı bu konuda aydınlatsın bizi😄
Var koymamak ndfnfn

İnşallah düzelir çok garip hissetmemek🥲
Korse takınca birazcık hissetmeye başladım bugün ben. Ama o da iğne batması gibi karın ağrısı gibi şeyler oluyor. Yeri geniş diye bence hissetmiyoruz sıkışıklık yok ne kadar mantıklı bilmiyorum ama korse takınca biraz hissetmemden buna bağladım 😁

Bende uğraşıyorum bazen çıkıyor bazen çıkmıyor ama çıkarmayınca bazen kusuyor o yüzden uğraşıyorum çıksın diye osman gönülal mıydı doktor o da uğraşın çıkması için diye öneriyordu. Ama gece falan bazen asla çıkmıyor yatırıyorum kafasını yan çevirp
Ben de aynı ya, demek ki hava yutmuyor

@nursen6161 @derya32 hermoniel hermoniel @Lila2455 bugun ilk defa sabahtan aksama kadar anca 1 saat uyumustur surekli ikindi agladi gaz sancisi oldugu cok belli aslinda ama sabahtan aksama kadsr surunce sasirdim. kaka yapti cis de yapti banyo yaptirdim emzirdim surekli ama huzursuzlugu pek gecmedi gun boyu. en son sutum mu yetmiyor acaba diye dusundum. bir de biogaia damlaya baslamistim acaba bagirsaklarini mi hizlandirdi daha cok mu gaza sebep oldu bilemedim.
boyle bir durum yasadiniz mi hic? evde tek kullanimlik mama var verip denesemmi rahatlar mi diye yokss cis ve kaka yapti kac kez benden emiyor zaten diyip elesem mi o secenegi. emzlk de tutmuyor bu arada dogdugundan beri
Az bir ölçek mama denerdim ben olsaydım, bazen sütümüzün içeriği bebekleri tatmin etmiyor olabilir. Benim bebiş mama içince daha uzun uyuyor, şekeri hızlı yükseltiyormuş ya. Bu süreçte her tuşa basıyoruz valla yapacak bir şey yok 🥺

Bana yenidoğan hemşiresi en çok kafadan üşür çocuk takın şapka dedi, biz takıyoruz hep. Emzirirken çıkarıyorum sadece
Ya şimdi taşlar yerine oturdu benimki hep kucakta ya, hangi ara takıp hangi ara çıkaracağım ki 😂 LeyLA84db LeyLA84db Sen şapka takıyor musun canım? Ben yatağında yatan bebeklere göre yapmamalıyım sonuçta 😂

Benim kv de hiç sevmiyor juno yatağı çocuk içeri gömülüyor yazık diye diye 😂😂 e dedim anacım amaç o zaten 😂 amannn ben sevmedim zaten zır sıgar 1 aya diyo öyle telkin ediyor kendini 😂

Back
X