Biz çıkıyoruz her gün çıkmaya özen gösteriyorum ama iki günde bir gibi oluyor gibi. 20 günlük oldu bugünKızlar hiç hastane hariç dışarı çıktınız mı çok soğuk diye kıyamıyorum benbu gidişle 40ı bekliycem herhalde
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2024 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı
- Konu Sahibi outoffit
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Şubat 2024
- 5.862
- 6.065
- 113
Ghkjhjlş çok geliyo…Bak begenmiyorsin bi de kp yi .
Peki gaz çıkarma işini ne yapıyorsun canım yoksa hiç yapmıyor musunGündüz oyaliyoruz konuşuyoruz, tummy time yaptirmaya çalışıyorum ama pek sevmedi. Gece uyumaya zorluyorum. Takip ettiğim uyku eğitmenleri gece ışığa çıkarmayın, konuşmayın emzirip uykuya döndürün hemen diyordu. O yüzden gece çok fazla dikkatini dağıtmadan emzirip uyutmaya
- 26 Şubat 2024
- 5.862
- 6.065
- 113
Benimki de park yatağı sevmedi reflü yatağına koyup öyle yatırıyoruz park yataktaYatak odasında park yatak var orda uyutamadık asla. Koyduğumuz gibi uyanıyor. Salonda küçük bi beşik var orda uyuyor hep. Park yatakta mı uyuyo sizinkiler nasıl alıştırdınız
Maşallah ya. Bizde de var da erken diye açmamıştım ben de bi deniyim o zamanKızlar bizim çocuk kolik değilmiş bizden sıkılıyormuş oyuncağı kurdum eğleniyor
Benim bebiş kucağımda uyuyor uyumadan pat pat yapıyorum. Ağızdan çıkarıyor geceleri genelde, cikarinca uyuyor. Hiç yapmazsam ertesi gün telef olur çocuk muhtemelenPeki gaz çıkarma işini ne yapıyorsun canım yoksa hiç yapmıyor musun
Bende erken diye açmamıştım ama eğlenmeye basladıMaşallah ya. Bizde de var da erken diye açmamıştım ben de bi deniyim o zaman
Formunu bozma canım muhtemelen onu bilerek yapmışlardır. Zaten sürekli yatırmamak lazımmıs. Ben gündüzleri sert zeminde yatağında yatıyorum geceleri reflü yatağına koyuyorun kusmasın diyeYa ben de çöktü mü acaba dedim de çökecek kadar kullanmadım ki 1-2 kere geldiğinde üstüne koyduk duracak mı diye. Kılıfı çıkarıp alttan başka bi battaniyeyle desteklesem nasıl olur acaba
- 16 Şubat 2019
- 989
- 975
- 103
- 33
Mantıklışimdi sıkıntı olmaz da ek gıdadan sonra da koku yapmazsa ben de bu sisteme geçeyimYok canım gri yerinden koyuyorum kenarlarını içine geçirşuorum kapağı kapattım mı oluyır birde büyük boy poşet koyuyorum zaten aşağı kadar değiyor
- 16 Şubat 2019
- 989
- 975
- 103
- 33
Gece gündüz ayrımı için gece konuşmamak bile lazım cocukla. Odadan çıkmadan karanlığa yakın loş ışıkta uyutmaya çalışıyorum. Gülüşmeler sevgi patlamaları yasatmiyorum maalesef. Sakince öpüp kokluyorum sadece.Bebiş uyumadığında ne yapıyorsunuz? Yani oyalamak mı lazım uyutmaya çalışmak mı lazım? Benim kv (bıktınız biliyorum nskg) artık oynamak istiyo diyo niye gece oynatayım ki çocuğu
Sabah 7den sonraki ilk uyanmasinda günaydınn diye neşeli bi giriş yapıp günü başlatıyoruz
- 24 Nisan 2020
- 6.200
- 5.886
- 148
Hadi inşallahBen de ilaç alırken sgk mı sosyal güvence dedi bilmiyorum daha çok yeni doğdu dedim kadın da suratıma baktı öyle sgklıdırlar bence
- 24 Nisan 2020
- 6.200
- 5.886
- 148
Ben de böyle yapıyordum böyle yapılması gerektiğini bilmeden. Bizimle aynı odada yatırıyoruz. Artık hep bir gece lambasını açık bırakıyoruz zaten loş bir ışık oluyor. Ağlayınca uyanıp alıyorum koltuğa oturup hiç ses etmeden orada emziriyorum. Ama alt değiştirirken ışığı açıyorum gece lambası yeterli gelmiyor. Onu da sessiz sedasız birkaç dk içinde değiştirip geri getirip az daha meme verip uyutuyorum. Sabah uyandığında konuşa konuşa başlıyoruz biz deGece gündüz ayrımı için gece konuşmamak bile lazım cocukla. Odadan çıkmadan karanlığa yakın loş ışıkta uyutmaya çalışıyorum. Gülüşmeler sevgi patlamaları yasatmiyorum maalesef. Sakince öpüp kokluyorum sadece.
Sabah 7den sonraki ilk uyanmasinda günaydınn diye neşeli bi giriş yapıp günü başlatıyoruz
- 16 Şubat 2019
- 989
- 975
- 103
- 33
Canım o ayakligi çıkarsana. Ben yazmıştım buraya taa ilk kullanımda çıkardık onu diyeBenim reflü yatağı bi garip anam, geçen out'a atmıştım kız şey dedi seninki reflü değil tansiyon yatağı gibi dnfm ayakları yukarıda kafası aşağıda kalıyor ben anlamadım. Şu ayak desteğini aşağı kaydırdım yine kafası gömük
Eki Görüntüle 3528933
- 16 Şubat 2019
- 989
- 975
- 103
- 33
Canım bunu okumustum hiçbir şey yapmamak lazım normalde acımıyormus ama masaj falan yapanlar varmış o zaman çok aciyormusKızlar bebeğin memeleri hafiften şiş gibi sanki? Ben bunu kız bebekte duymuştum ama erkek bebekte de mi oluyormuş? Acı veriyor mudur ya da verir mi zamanla bir şey yapmak gerekiyor mu?
- 24 Nisan 2020
- 6.200
- 5.886
- 148
Ya o herkesin kolayına geliyor herhalde. Az evvel emzirdim çocuğu 5 dk sonra babasına verdim hadi az kucağında gezdir falan uyusun dedim. İki ağzını açtı diye gelmiş bana diyor aranıyor bu. Aynen 7-24 memede kalsın hiç aranamaz böylece.Ben de 15 dk emsin falan diye uğraşmıyorum kendisi doyunca memeden itiyor kendini zaten, o yüzden bana doyuyodur gibi geliyor. Ama mama verince tabii şekerden ve sindirmesi zor olduğundan çat diye uyurken memeden çıkınca o kadar kolay uyumuyor. Uyumayınca da aç mı diyolar sinirlerim bozuldu iyice
- 24 Nisan 2020
- 6.200
- 5.886
- 148
Ay ben elime değince bile ürperdim zaten Yok yok hiç dokunmam tamam Geçiyordur inşallah kendi kendineCanım bunu okumustum hiçbir şey yapmamak lazım normalde acımıyormus ama masaj falan yapanlar varmış o zaman çok aciyormus
- 16 Şubat 2019
- 989
- 975
- 103
- 33
Doğumdan 2 hafta sonra derler genelde. 15. Gün kontrolü oluyor o yüzden sağlık ocagindaKaçıncı gün doğum kilosuna ulaşması gerekiyormuş peki, 10 mu 15 mi biliyor musun?