• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Ben transferden 15 dakika sonra dayanamayıp altıma sürgü çektiler birşey olur mu sizce

Evet iyi kaliteli embriyolarim da var orta kalite de aniden kendimizi bu sürecin içinde Bulduk düzgün vitaminler takviyeler alamadım
Şimdi transfere kadar düzenli beslen mutlaka d vitamini folik asit kullan avokado kabak çekirdeği salata tüket yoğurt süt bunları düzen haline getir inşallah transfere kadar daha iyi beslenme şekliyle şansın yükselir

Şimdi transfere kadar düzenli beslen mutlaka d vitamini folik asit kullan avokado kabak çekirdeği salata tüket yoğurt süt bunları düzen haline getir inşallah transfere kadar daha iyi beslenme şekliyle şansın yükselir
1 aydır diyetisyen ile yoluma devam ediyorum transfer hazırlığı için çok şükür herşey şuan iyi gidiyor sağlıkli besleniyorum artık hepimiz güzel haberler alalım inşallah 🤲 💕
Sizin ilk deneme mi

1 aydır diyetisyen ile yoluma devam ediyorum transfer hazırlığı için çok şükür herşey şuan iyi gidiyor sağlıkli besleniyorum artık hepimiz güzel haberler alalım inşallah 🤲 💕
Sizin ilk deneme mi
İnşallah canım benim ikinci denemem nasip olursa inşalllah pozitif olsun çok istiyorum artık 🥰 embriyo kalitelerin nasıl

İnşallah canım benim ikinci denemem nasip olursa inşalllah pozitif olsun çok istiyorum artık 🥰 embriyo kalitelerin nasıl
Amin inşallah 🤲
Doktorum sadece iyi kaliteli embriyolar da var orta kalite embriyoda olduğunu söyledi öyle 5Aa 4Aa falan birşey demedi

Back