• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Stresten düşünmekten uzak tut kendini inan biliyorum zor ama bu cok etkiliyor durumu gececek iyi olucaksın bol bol suyunu iç dinlen evinde
Çok teşekkür ederim şimdi güzel bi uyku çekmeliyim 🥹🥰

İnan ben kendimi hep tuttum kan tahlili vermemek için ama 4. Günden buyana gebelik testi yapıyorum 4,5,6,7 silikti 7 günden sonra koyulaşmaya başladı pozitif gibi görünüyor ama bakalım önemli olan kan tahlili ve artış
Çatlatma iğnesi yaptırmış mıydınız? İnşallah pozitiftir

Dondurulmuş embrıyo benim 2 ay rahim dinlendirmesi yaptım yani çatlama iğnesini vurulalı 2 ay geçti inşallah pozitiftir yarın kan testindeki değer önemli🫣
Benimde öyle dondurulmusu transfer edecekler yarın ama bana çatlatma iğneside yaptılar bir hafta once hala etkisi gitmemiş. Sizin kesin pozitif o zaman sağlıkla gelsin bebiş 🙏

Kızlar bende çift embriyo transferi istiyorum da ikisi de tutarsa riskleri fazlaymis. Siz ne düşünüyorsunuz

Benimde öyle dondurulmusu transfer edecekler yarın ama bana çatlatma iğneside yaptılar bir hafta once hala etkisi gitmemiş. Sizin kesin pozitif o zaman sağlıkla gelsin bebiş 🙏
Amin inşallah hepimiz mutlu haberler alallım Allahın izniyle

Şimdi iyiyim kuzum benim . İnan bende bilmiyorum ambulans ekibi iğneye bakmış olabilir misin fobin var mı falan diye sordu kan tutuyor ama iğneyi bi şekil yapıyorum biraz o biraz gün içi stres bi anda ayağa kalkmam falan galiba hepsi etken
Allahım şifa versin dikkat et kendine

Yat dinlen kendine dikkat et mutlu haberler alırız hep beraber inşallah pozitif tut kendini ❤️
Sağol kuzum inşallah ❤️
Allahım şifa versin dikkat et kendine
amin inşallah kuzum
🙃 yani bi yarım saat bi saat işlemden çıkıp daha sonrası tekrarlamayı kastetmiştim 🤗
haa öyleyse orda 5 dk dinlenelim dediler sonra başladıklarında transfer olmuş embriyoyu bırakıyoruz şu an bile demedi .. bende kendimi kasıyodum o ara ama istemsiz yani . İlki çok rahat geçmişken ikincisinde böyle olmak beni çok huzursuz etti

İğneyi yaptırıp transfere gidicem 11:30’da inanılmaz heycan başladı elim ayağım durmuyor

İğneyi yaptırıp transfere gidicem 11:30’da inanılmaz heycan başladı elim ayağım durmuyor
Hayırlısı olsun inşallah hakkında Rabbim nasip etsin inşallah ❤️

Naptın canım test yaptınmı ben sabah kan verdim değerim 500.78 çıktı çok şükür hamileyim 15 gün sonra keseyi görmeye gidicem
Ayyy çok sevindim tebrik ederim ❤️❤️❤️ ben bir gün daha bekleme kararı aldım çıkmazsa üzülürüm diye. Senin için çoook sevindim ❤️❤️❤️❤️❤️

Back