İnşallah tutar pozitif düşün bu arada benim transfer gününü saymazsak 4. Gün erken gebelik testinde çıkmıştı pazartesi test yapmayı düşünüyorsun sanırım kaçıncı gününe denk geliyorY
Yaa insallah canim benim, benim embriyomun kalitesi dusuk ve ngs yapilmadi doktor tutmaz gozuyle bakiyor ama insalah bir mucize olur
Transfer harici 5.gun insallah benim de cikar yaaİnşallah tutar pozitif düşün bu arada benim transfer gününü saymazsak 4. Gün erken gebelik testinde çıkmıştı pazartesi test yapmayı düşünüyorsun sanırım kaçıncı gününe denk geliyor
Ben testi denemek için yaptım.İnternetten satın alınca merak ettmAyy yaptin miiiii bekle pazartesi beraber yapalimm
atlatma ignesi oldun mu sen ovitrelleBen testi denemek için yaptım.İnternetten satın alınca merak ettmHiç silik beklemiyordum şaşırdım da yapmam bir daha
İnşallah canım Allah emeklerini boşa çıkarmasınTransfer harici 5.gun insallah benim de cikar yaa
13 ağustosta olmuştumC
atlatma ignesi oldun mu sen ovitrelle
Kalmamistir bence etkisi onun ya13 ağustosta olmuştum
UmarımKalmamistir bence etkisi onun ya
Kaçıncı gün canımKizlar ben kaset test yaptim malesef bisi çıkmadı. 2.denememdi. Zor yıpratıcı..Rabbim yardımcımiz olsun. Pozitifi görenlere Rabbim saglikla kucaginiza almak nasip etsin.
Kaçıncı gün bilmiyorum ama kaset test haricinde kaliteli bir testle de deneyin. 12. Günden sonra yükselenleri çok gördüm.Kaçıncı gün canım
kaçıncı denemenız inşallah emegınız boşa çıkmaz içinizde ki umut sönmezYok canim ben olmadim zaten pcos oldugum icin ganopeptil vurulurdu onda da betahcg bulunmuyor yani cok erken cikmazsa uzulmem cunku her gun yapacagim ama anca alisirim cunku cok umutluyum
testınız cok belirigin çift transfer olmustunuz diye hatırlıyorum inşallah ikisi de saglıkla tutmustur kucagınıza almak nasip olurNihayet bu gün 9. Gün ve ben kaset test yapmaya ellerim titreye titreye cesaret edebildiminşallah pazartesi kanda güzel değer görürüm dualarınızı bekliyorum
En önemli zamanda içtim ve zararlı Allahim inşallah tutunur.Nar suyunu transferden önce rahim duvarını kalinlastirmak için içiliyor, transferden sonra kesinlikle içilmemesi gerekir. Saraçoğlu da diyordu zaten gebelerin icmemesi gerek diye. İçmeyin bundan sonra. Sağlıkla tutunsun size embriyonuz insallah
Zaten artık içmem ama bu önemli iki günde içmem bile şuan beni o kadar strese soktu ki neyse Rabbım isterse olur diyerek kendimi teselli ediyorum.Kimisi nar suyunun rahim içi kasılmaları arttıracağını söylüyor.Bir iki neyse ama bence bir süre uzak kalmakta yarar var
Evet çift oldum canımtestınız cok belirigin çift transfer olmustunuz diye hatırlıyorum inşallah ikisi de saglıkla tutmustur kucagınıza almak nasip olur
evet ikisi de tutmus gbı hayırlısı olsun amiinn inşallahEvet çift oldum canımbu kadar belirgin olunca bende öyle düşündüm ikiside tuttu mu acaba diye, rabbim hepimize vatanına milletine hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Çok da takılma. Kimisi yanlışlıkla ne ilaçlar yutuyor da… nar suyunun bu denli bir etkisi olacağını düşünmüyorum.Stres en kötüsü. BoşverZaten artık içmem ama bu önemli iki günde içmem bile şuan beni o kadar strese soktu ki neyse Rabbım isterse olur diyerek kendimi teselli ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?