- 7 Haziran 2024
- 348
- 401
Evet hep yakın tarihlerde olacak diye hissediyordumCiddi misin ya bana da öyle geliyordu çok şaşırdım şuan öyle diyince
Bakalım kuzum ya sizden aldığım haberlere de kendim gibi seviniyorumben seni yakalarım biyerde jdjdhdhsh
Afiyet şifa olsun canım yumurtan yarına büyüyebilir bu gidişleBugün markette taze incir gördüm ve aldımbaşka şey isteseymişim keşke dedim ya bayadır gelmiyordu buraya yalnız 5 tane yemişimdir prolaktinim el sallamaz bana inş
Hahahahsh canım yumurtam ya bana hep oyun yapıyorrrAfiyet şifa olsun canım yumurtan yarına büyüyebilir bu gidişle
Bu ay oyundan vazgeçer döllenmeye karar verir inşallah ikimizinki deHahahahsh canım yumurtam ya bana hep oyun yapıyorrr
Yok canım sabah oluyor kasık ağrısı regl ağrısı gibi sonra geçiyor tam anlayamadım iki gündür de sürekli uyuyasım vardı gündüz filan uyudum hatta normalde gece uykusuz kalmadıysam pek adetim değildir de. Göğüs ağrım var ama o adet öncesi hep oluyor onu belirtiden saymıyorum. Başka da bir şey yok. Her ay negatifi görünce pozitifi göreceğine de inanmıyor insan. Görsem şaşırırım herhalde:)
Ay ağmiiinBu ay oyundan vazgeçer döllenmeye karar verir inşallah ikimizinki de
Ay uykular inşallah gebeliktendir canım hiiç belli olmaz belki o ay bu aydırYok canım sabah oluyor kasık ağrısı regl ağrısı gibi sonra geçiyor tam anlayamadım iki gündür de sürekli uyuyasım vardı gündüz filan uyudum hatta normalde gece uykusuz kalmadıysam pek adetim değildir de. Göğüs ağrım var ama o adet öncesi hep oluyor onu belirtiden saymıyorum. Başka da bir şey yok. Her ay negatifi görünce pozitifi göreceğine de inanmıyor insan. Görsem şaşırırım herhalde:)
kaç haftalık olduniyi canım aynı çok şükür yatıyorum sürekli genelde. lekelenmem devam ediyo tabi de çarşamba görüncem doktora nolacak bakalım
Yumurtlama zamanını biliyor musun canım geç yumurtlama olmuş olabilir mi?Kızlar benim hsg den sonra adetim gecikti yaklaşık 13 gün gecikmem var şuan göğüslerim şiş ve ağrı var kasiklarima da kramp giriyor adet gecikmesinin 2. Günü negatif 5.gunu de negatif çıkmıştı aceba umut varmidır şuan?
Maalesef takip etmemiştim yaYumurtlama zamanını biliyor musun canım geç yumurtlama olmuş olabilir mi?
Peki döngün ne kadar sürüyor hep böyle gecikmeler olur muydu? Yani 13 gün de çok fazla gerçi gecikmede geç döllenme de olmuş olabilirMaalesef takip etmemiştim ya
ultrasona göre 6+4 bebeğimkaç haftalık oldun
İnşallah hayırlısıyla canımm bakalım az kaldı göriciizAy ağmiiin
Ay uykular inşallah gebeliktendir canım hiiç belli olmaz belki o ay bu aydır
Ben pcosluyumPeki döngün ne kadar sürüyor hep böyle gecikmeler olur muydu? Yani 13 gün de çok fazla gerçi gecikmede geç döllenme de olmuş olabilir
Umarım kuzu olanların sağlıkla ilerlesin olmayanların da güzel haberlerini alalım tek tekEvet hep yakın tarihlerde olacak diye hissediyorduminşallah en hayırlı en yakın zamanda olsun canım bekliyorum seni de
Anladım bu konuda bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar yazarsa daha faydalı olur canımBen pcosluyum
Evlendikten sonra 9 ay kadar adet göremedim sonra ilaç tedavisine başladım geçen sene ağustos ayından itibaren 6 ay duphaston kullandım 6 ayda utrogestan kullanmıştım dongum 29 gün sürüyordu genelde ilk defa bu ay ilaçsız geçirdim hsg çekilmiştir 9 temmuzda onun üstüne daha adet göremedim
Teşekkür ederimAnladım bu konuda bilgim yok bilgisi olan arkadaşlar yazarsa daha faydalı olur canım
İyiyizz sen nasılsın yeni güncellemeler geldi mi me durumdasınselam kızlar nabersinizzzz
Canım orda hormon testi de mi yapmıyolar yaBugün markette taze incir gördüm ve aldımbaşka şey isteseymişim keşke dedim ya bayadır gelmiyordu buraya yalnız 5 tane yemişimdir prolaktinim el sallamaz bana inş