Ayyyyyy inanamiyorum yasasiiiiiinKızlar dayanamadım gece yaptım.Ailem gibi oldunuz, her birinizin desteği için çok teşekkür ediyorum. Şu an etiketleyebildiğim herkesi ve heyecanlandan etiketleyemediğim herkesi öpüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Puxhu @cookiep @brckm halolita beezuus duskapani @annelik yolunda @Gulbahcesii96 @monica123 G guzelseylerolsun @Usagiii @ecutos @ladyflowercookies @ayguzeli777
YiaaaaBen her gece tablomu açıp tek tek dua ediyorum valla çok mutlu oluyorum böyle gördükçe Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin sayılarınız artsın
Başka topiklere kayarsınız siz hüüüüAyyyyyy inanamiyorum yasasiiiiiinasiri mutlu oldummm allahimmm saglikla getirsiiiin bu sureci beraber yasamak nasip olucak
Valla hiç sorma neyse sonu güzel olsun varsın onlar gitsin
Hayır canım yok betan üç sayılarda muhtemelenKızlar bu kadar koyuyken yanlış olma ihtimali var mı? Dandik bir test olduğu için korktum
Ya maşallah kuzummm çok sevindim inannKızlar dayanamadım gece yaptım.Ailem gibi oldunuz, her birinizin desteği için çok teşekkür ediyorum. Şu an etiketleyebildiğim herkesi ve heyecanlandan etiketleyemediğim herkesi öpüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Puxhu @cookiep @brckm halolita beezuus duskapani @annelik yolunda @Gulbahcesii96 @monica123 G guzelseylerolsun @Usagiii @ecutos @ladyflowercookies @ayguzeli777
hayıırrr ne kadar gecikmiştinnKızlar bu kadar koyuyken yanlış olma ihtimali var mı? Dandik bir test olduğu için korktum
Kız onu ben de hissediyorum valla
Halolita senin de 2 ayın varYa maşallah kuzummm çok sevindim inannçok nett kopkoyu yanlış olması %1 falan sanırımmm ayy çok heyecanlı sağlıkla gelsin sağlıkla al kucağına inşallah canım
Hocam benim kaç ayım var bir seyler yapın da erken olsun biraz yaHalolita senin de 2 ayın var
Kız Merve ikimizi de valla ocağa kadar kalacak gibi hissediyorumKız onu ben de hissediyorum valla
Yazdın bizim Ocağa kadar olacak tam ayını bilememHocam benim kaç ayım var bir seyler yapın da erken olsun biraz ya
ocakta 35 olcam yawKız Merve ikimizi de valla ocağa kadar kalacak gibi hissediyorum
Ben deocakta 35 olcam yaw
Sen de mi Ocak dogumlusun benim 5 ocakBen de
Yok kız ben Ekim doğumluyum 90Sen de mi Ocak dogumlusun benim 5 ocak
Ben çok saldım ya uygulamayı bile sildim benden bu sene bi cacık olmaz jahsjsjsjHalolita senin de 2 ayın var