Ekledim sizi deSat 2 temmuz
Bat 30 temmuz
Hsg 9 temmuz
Bu ay Henüz adet göremedim kızlar yaklaşık 2 senelik evliyim 1 senedir tedavi görüyorum 1 sene boyunca ilaçlar sayesinde düzenli adet gördüm fakat bu ay ilk defa ilaç kullanmadım bu arada pcos'luyum onun dışında herhangi bir problemim yok..
Ya puksucuğum benim de bu ay adetten sonra geçmeyen bi kasık ağrım, batmam var. Hatta üstüne görme olabilir mi da batıyor demiştim test yapmıştım hatırlarsanHe yok benim öyle değil kız benim akıntı başlamadı takvime göre yumurtlama dönemindeymişim
Benim sabahtan beri kolumu kaldıracak halim yok ya havalar çarptı beni ve regl döngümü gerçekten ya da hamileyimgözünü sevdiklerim nerdesiniz ya hu
Ay evin işi hiç bitmiyor ben kayinvalidemlerle yaşıyorum odaya yeni bi dolap aldık onlarla uğraşıyordumAaa çiçeğim sen nerelerdesin yaa
Ay evin işi hiç bitmiyor ben kayinvalidemlerle yaşıyorum odaya yeni bi dolap aldık onlarla uğraşıyordum
Test yap aşkoPuxhu Bide regl oldum diye bikac gün canım sıkıldı regl kısa sürdü hala kasık ağrım var diye tekrar tribe girdim karışık duygular içerisindeyim
hamileyiz asko aynıyımBenim sabahtan beri kolumu kaldıracak halim yok ya havalar çarptı beni ve regl döngümü gerçekten ya da hamileyimsiz neler yapıyorsunuz?
Beni etiketlemedin küstüm hihhKızlar dayanamadım gece yaptım.Ailem gibi oldunuz, her birinizin desteği için çok teşekkür ediyorum. Şu an etiketleyebildiğim herkesi ve heyecanlandan etiketleyemediğim herkesi öpüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Puxhu cookiep brcmmmm halolita beezuus duskapani annelik yolunda G Gulbahcesii96 monica123 G guzelseylerolsun Usagiii ecutos ladyflowercookies A ayguzeli777
Yaaa nasıl atlamışım çok teşekkür ediyoruuum bütüün dualarım sizinleBeni etiketlemedin küstüm hihhhayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah bizlere de dua et
yaaaaa ne dedimmmmmmKızlar dayanamadım gece yaptım.Ailem gibi oldunuz, her birinizin desteği için çok teşekkür ediyorum. Şu an etiketleyebildiğim herkesi ve heyecanlandan etiketleyemediğim herkesi öpüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Puxhu cookiep brcmmmm halolita beezuus duskapani annelik yolunda G Gulbahcesii96 monica123 G guzelseylerolsun Usagiii ecutos ladyflowercookies A ayguzeli777
Hiç sanmıyorum bu koyu değil hem kopkoyuKızlar bu kadar koyuyken yanlış olma ihtimali var mı? Dandik bir test olduğu için korktum
Anaaaammm yine bir hamilemiz ve bebeğimiz olduuuuKızlar dayanamadım gece yaptım.Ailem gibi oldunuz, her birinizin desteği için çok teşekkür ediyorum. Şu an etiketleyebildiğim herkesi ve heyecanlandan etiketleyemediğim herkesi öpüyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Ben her gece tablomu açıp tek tek dua ediyorum valla çok mutlu oluyorum böyle gördükçe Allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin sayılarınız artsın