- 20 Mayıs 2024
- 209
- 65
- 26
Canım çok girmiyorum buraya şükür iyi gidiyor sen nasılsınPuxhu canım nasıl gidiyor gebelik?
İyiyim ben de, aynı süreçler devam benim :)Canım çok girmiyorum buraya şükür iyi gidiyor sen nasılsın
Aa çok üzüldüm niye noldu anlatmak ister misin gerçekten içim parçalandıBen bebeğimi kaybettim bidaha bu topiğe gelir miyim bilmiyorum topiği almak isteyen olursa yazsın.
Off ne çok kötü haber aldık yaBen bebeğimi kaybettim bidaha bu topiğe gelir miyim bilmiyorum topiği almak isteyen olursa yazsın.
Bişey olmadı aslında 10. Haftada kalbi durdu kontrolde öğrendik sebebi henüz belli değilAa çok üzüldüm niye noldu anlatmak ister misin gerçekten içim parçalandı
Allah inşallah hayırlısını nasip ederBişey olmadı aslında 10. Haftada kalbi durdu kontrolde öğrendik sebebi henüz belli değil
merhaba hanımlarr benim yumurtlama 3/4 ekim sanırım takvimde öyle gösteriyor biz o haftayı hep değerlendirdik. reglim 15 veya 17 sinde olacak sanırım birkaç gün oynar son adet tarihim 17 eylüldü. ben cuma günü test yaptım negatif ama kasık bel bacak ağrım var adet öncesi hiç ağrım olmaz normalde. göğüslerimde çok az hassasiyet var çok değil dokununca ancak. sizce pozitife döner mi ya
İnşallah pozitifi görürümm ama sabredip 17 sinde yapacağım inşallahAdet olmadıkça umut var demektir. Yarın tekrarlarsin. Erken gebelik testi ile tabi. Normal kaset testler adet gecikince belli ediyor diye biliyorum.
Ay nolur bebek haberi var mı banqdaaa
Abla sana mı sordumBebek var mi
bilinmezde sanki yıkanması gereken bulaşık vardalga geçiyorsunuz muhtemelen
Ben de Bandırmadayım :) Sürecini ve doktorunu merak ettimmCanım çok girmiyorum buraya şükür iyi gidiyor sen nasılsın
Ben bebeğimi kaybettim başka soru varsa özelden alabilirimBen de Bandırmadayım :) Sürecini ve doktorunu merak ettimm