- 12 Mart 2023
- 690
- 781
Canım inşallah Tek elimde kalan şansım bu inşallah hayırlısı ile Allahım nasip eder sana da hayırlısı ile bol atamalı bir ilan gelirCanım bence ilan gelir,sen klavye çalışmaya devam et. Puanın yetiyor bak, hadı inşbsk sena gibi senide göndeririz mucize gibi belli mi olur ben sana güveniyorum, çalışmaya devam keşke dememek için
Canım bu sene tek yıl 2025 sınavı yani memurluk alımı olmuyor ya tek yıllarda bu sene için sadece matematiğe ağırlık vererek çalış ama bir süre safranın dediği gibi bir şey düşünüp kendini bunaltmaValla kuzu toparladım çok şükür yabunda da bir hayır vardir önümüze bakacağız su soğuk ama girince alışıyorsun
Sen de bana iyi geliyorsun umutsuz olma çiçeğim seni de dualarıma katacağım Allah büyük ve hiçbir emek karşılıksız kalmaz merkezi atama da evet 85 90 bile yeterli olmayabilir alım çok az olacağı için ama bir mucize bir bakanlık alıma çıkabilir zaten çoğu hoca da merkezi atamadan ziyade başka bakanlıkların alımlarını da takip edin diyorlar inşallah bir mucize olur çiçeğimCanım benim çok teşekkür ederim, bana çok iyi geliyorsun gerçekten. Önümüze bakacağız artık. Bu da bitti gitti. Bugun Gozyasimizi silip yarın hayata devam edeceğiz. Bende çok alım beklemiyorum, belki 85 alanlardan bile kalanlar olacak. Çünkü bu üç yıl alım olmaması çok kişiyi vurdu vuracakrabbim çaresiz bırakmasın inş
Evet bu şekilde yapacağım kuzum, aklıma yattı. Gerisi Allah kerimCanım bu sene tek yıl 2025 sınavı yani memurluk alımı olmuyor ya tek yıllarda bu sene için sadece matematiğe ağırlık vererek çalış ama bir süre safranın dediği gibi bir şey düşünüp kendini bunaltmaşu ücretliye de başvur canım dediğim gibi hiç belli olmaz
Aminnn kuzummm, rabim hepimizi mucizeler ile ödüllendirsinSen de bana iyi geliyorsun umutsuz olma çiçeğim seni de dualarıma katacağım Allah büyük ve hiçbir emek karşılıksız kalmaz merkezi atama da evet 85 90 bile yeterli olmayabilir alım çok az olacağı için ama bir mucize bir bakanlık alıma çıkabilir zaten çoğu hoca da merkezi atamadan ziyade başka bakanlıkların alımlarını da takip edin diyorlar inşallah bir mucize olur çiçeğim
Aminn canım aminnAminnn kuzummm, rabim hepimizi mucizeler ile ödüllendirsin
Sagol canım iyiyim sukur
Cok iyiyim kuzum,sen nasılsın
Ya maşallah maşallah canımmCok iyiyim kuzum,sen nasılsınanlamsız bir keyiflilik hali var
Canım bu havalar zaten insanı hasta ediyor birde zor geçiyorYa maşallah maşallah canımmhep böyle ol Ben de şu havada grip oldum boğazım falan çok ağrıyor
Ay Allah razı olsun aminnCanım bu havalar zaten insanı hasta ediyor birde zor geçiyorçok geçmiş olsun, hemen iyileşip keyfin yerine gelsin
Seninki nasıl canım?Canlar branş bazlı sıralamalar belli olmuş
Kuzum bizim bölümde alım olmadığı için çok güzel değil aslında ama bence kötüde değil. Geçen sene 76 ile 3333 di. Bu sene 77 ile 1988 olmuş. Bayağı atmış sanki, bu kadar beklemiyordumSeninki nasıl canım?
Bence çok iyi inşallah bir mucize olur canım benimKuzum bizim bölümde alım olmadığı için çok güzel değil aslında ama bence kötüde değil. Geçen sene 76 ile 3333 di. Bu sene 77 ile 1988 olmuş. Bayağı atmış sanki, bu kadar beklemiyordum
Eğer bir mucize olursa aile danışmanı alacağız deyip, bizim bölümden 2000 kisi alsalar gelirhayaller paris tabi çok zor ihtimaller bunlar kuzu benim işim mucizelere kalmış
Osym sayfasına girince sınavlar kısmında 2024 tıkla, orada branş siralamasini göreceksin kuzum.Bence çok iyi inşallah bir mucize olur canım benim
Benim net bu hafta yenilendi o yüzden giremedim kk ya
Nereden bakıyoruz canım sıralamaya
İş arıyorum kızlar bana dua edin lütfen
İş bulmakta çok çok zor