- 12 Mart 2023
- 698
- 800
Aslında aile bakanlığının bir sosyolog atamasına çıkması o kadar şart ki en az bir 5000 bin o bile azOsym sayfasına girince sınavlar kısmında 2024 tıkla, orada branş siralamasini göreceksin kuzum.
Rabbim kolaylaştırsin inş bitanem
Hayırlı kandiller canlar
Aynen kuzum çok haklısın, bazı kadrolar boşuna açılan yer işgal eden durumda ama nedense gözükmüyor. Sosyolog meslek olarak gereksiz görülüyor. İse yaramaz sanılıyor. Oysa ki şuan yaşanılan bunca yasanilan her turlu katliam için bu bilime öncelik verilmesi gerekirdiAslında aile bakanlığının bir sosyolog atamasına çıkması o kadar şart ki en az bir 5000 bin o bile azdoğu ve köylerde aile içi yaşanan olaylar vs vs bunun çok şart olduğunu gösteriyor neden bu kadroda böyle bir atamaya gidilmiyor anlamıyorum niye sosyolog ataması az ve çok yüksek.kapatıyor anlam veremiyorum oysa devlette öyle boş boş kadrolar var ki kızın biri üniversiteye hizmetli olarak atanmış hiçbir iş yapmadığını temizlik işini başka kadınların yaptığını kendisinin sadece çay demlediğini yazmış ve aylık 36 bin küsür para kazanıyor kazansın bir şey demem ama uçurum gibi çok büyük bir haksızlık var yazık
Yok canımın için çıkmadı maalesefAynen kuzum çok haklısın, bazı kadrolar boşuna açılan yer işgal eden durumda ama nedense gözükmüyor. Sosyolog meslek olarak gereksiz görülüyor. İse yaramaz sanılıyor. Oysa ki şuan yaşanılan bunca yasanilan her turlu katliam için bu bilime öncelik verilmesi gerekirdigereken önemin verileceğini hiç sanmıyorum malesef
Kuzum sana ücretli çıkmadı mi
Canım ben sıralamam 47 olduğu sene atanmadim, 2700 olduğu sene(bir kaç bölüm birden alim yapiyorlar bizden) atandım. Tamamen kadro sayısına bağlı. Rabbim nasip etsin sana da canım.
Hiç sasirmadik bıkıyor musunYok canımın için çıkmadı maalesef
Eğitim fakültesi mezunu formasyonu olan kişilere bile çıkmıyormuş çoğu kezbir liste gördüm sınıf öğretmeni için ücretli çağrılanların çoğu ön lisans inşaat teknikeri el sanatları bölümü mezunu orada da çok torpil dönüyormuş hadi bizi geçtim eğitim fakültesi mezunu kişilere çok üzüldüm
Bir tanıdığım kız imam hatip lise mezunu haline senelerce bir ilkokulda din kültürü öğretmenliği yaptı torpille girdi şimdi de belediye ye girdi 3 senedir belediye de çalışıyor ne deyim halimize yazık cidden
Belediye ye keşke düzenleme getirseler de bu kadar vasıfsız kişi torpille masa başına oturmasa
Benim çok büyük mucizeye ihtiyacım var canım, farkındayım. Elden gelen bir şey yok napalımCanım ben sıralamam 47 olduğu sene atanmadim, 2700 olduğu sene(bir kaç bölüm birden alim yapiyorlar bizden) atandım. Tamamen kadro sayısına bağlı. Rabbim nasip etsin sana da canım.
Şimdi bir şey diyeceğim yanlış anlaşılırım diye susuyorum maşallahı var ilahiyatın zatenHiç sasirmadik bıkıyor musuno listeyi bende gördüm, ilahiyat kayniyordu. Torpili bu kadar açık açık yapan başka ülke varmı dır bilmiyorum belediyeler zaten torpil yuvası gostermelik bir kişi alirlar gerisi tanıdık akraba maalesef benimde çevremde var belediyeye torpille giren. Bu demek ki bizim sanssixligimiz cevremizde hiç dayimiz, akrabamiz olmaması adaletsiz dünya
47 sıralama ile atanamamak ... ama çok şükür emeğinin karşılığını aldın safran ...Canım ben sıralamam 47 olduğu sene atanmadim, 2700 olduğu sene(bir kaç bölüm birden alim yapiyorlar bizden) atandım. Tamamen kadro sayısına bağlı. Rabbim nasip etsin sana da canım.
Evet canım. O sene 2014 te mülakat başladı ilk. Ve kurumlar hep açıktan aldı, merkezi atama çok çok az oldu bana 2 senede sıra gekmedi. Zaten gıda teknolojisi az alan bir bolumdu.47 sıralama ile atanamamak ... ama çok şükür emeğinin karşılığını aldın safran ...
Bazen ne kadar çok çaba olsa da nasipte yoksa olmuyor rahmetli dedem nasibinde yiyecek ekmeğin içecek suyun varsa o seni çeker demişti sadece iş hususunda değil hayatın her alanında ne kadar çaba olsa da her şey yine nasibe bakıyor birde bunu şu çevre akraba anlasaEvet canım. O sene 2014 te mülakat başladı ilk. Ve kurumlar hep açıktan aldı, merkezi atama çok çok az oldu bana 2 senede sıra gekmedi. Zaten gıda teknolojisi az alan bir bolumdu.
Canım adalet her sene ilana çıkıyor mutlaka. Sen klavyeni gelistirBazen ne kadar çok çaba olsa da nasipte yoksa olmuyor rahmetli dedem nasibinde yiyecek ekmeğin içecek suyun varsa o seni çeker demişti sadece iş hususunda değil hayatın her alanında ne kadar çaba olsa da her şey yine nasibe bakıyor birde bunu şu çevre akraba anlasasanki biz keyfimizden işsiziz kaç yere cv bıraktım hâlâ dönüş yok mağazaya markete girmek bile zor artık bakalım adalet bakanlığı ilana çıkacak mı ona bile şüpheliyim ama şükür klavyede ilerleme kaydettim biraz beni mutlu etti züğürt tesellisi oldu bana
Geçen sene ilana çıkmadı canım.Canım adalet her sene ilana çıkıyor mutlaka. Sen klavyeni gelistir
Haber çıktı mı canimGeçen sene ilana çıkmadı canım.
adalet bakanı da 22 bin alıma ihtiyacımız var dedi teklifi cumhurbaşkanına sunmuş onay bekleniyormuş bu yıl ilan gelir de 5 6 ayı bulur gibime geliyor ya da kasımda falan da gelebilir hiçbir açıklama yok bakalım nasipGünlük çalışıyorum canım inşallah güzel bir seviyeye gelirim
Aynı hiçbir değişiklik yok,yerimde sayıyorum
İyiyim canım çok şükür.
İşin nasıl gidiyor kuzumİyiyim canım çok şükür.
Sen nasılsın ?
Yok çiçeğim daha ilan gelmedi ama inşallah yaza doğru gelir klavye de daha iyi değilimHaber çıktı mı canim
Aynı hiçbir değişiklik yok,yerimde sayıyorumsen nasılsın napiyon
Kızlar ben de ev iş güç bağ işleri bu yaz haşatım çıktı iş başvurusu yapmıştım yarın işe başlıyorum satış temsilcisi olarak bir taraftan işe gidip bir taraftan klavye ye çalışacağımİyiyim canım çok şükür.
Sen nasılsın ?