Popüler Konu 2024 -2025 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Kuzucum dağa sınav tarihi belli olmadi, ertelenebilir de o yüzden stres yapma. Tabi biz erteleme yok gibi bakmalıyız . Evet safran ramazan hoca dedi. Bende çok seviyorum ama inanılmaz uzun yaa hep onu dinledim ama benim için artık değiştirmem gerek çünkü bi yerden sonra etkisini göremedim. Çok doğru yapmak zorundayız.

Karakuza geçen baktım ama waaooww olmadım. Çok mu yüzeysel diye bi düşündüm.birde kısa geldi biraz. Öğretici olur mu kestiremedim birol hocayi dinledim o da kısa ama yorum özelliği katar diye düşününce bir şans ver diyorum kendime yada karma yapıp ikisini birden dinleyip dünyayı terk edip uzaya cikicam
 
Birol hocaya baktım da ısınamadım ya ondan dinlemedim. Habire öğretmenim öğretmenim diyip duruyor sanki sadece öğretmenler dinliyor gibi uyuz oldum òğretmenleriyle baş başa bıraktım onu

Balım karakuza aksine ayrintinin dibine iniyor. Ya dediğim gibi bu zaten önemli değil benim amacım Üstten bi dinleyip bol soruyla pekiştirmek ayrıntıları orda öğrenmek
 
Katılıyorum kuzum sana,aslında temelimiz mevcut. Üzerine koymamiz gerekiyor.
 
Tarih için en son hangi hocaya karar vermiştik, ben unuttum gitti geriye de gidesim yok hic hatırlayan var mı canikolar
Canim zaman çok, 3 hoca dinlersin tarihten.
1 tane aklımda olandan basla.

Ben şöyle yaomistim. Bir hocanın video ders notu yada konu anlatımlı kitabını konu konu parcalamistim. 10-11 konu oluyor sanırım.
Her hoca dinlediğimde o kısım önümde oluyordu. Ders notunda olmayan hocanın anlattığı bir kısmı köşesine not alıyordum.
Böylelikle 3 hocanın ortalaması olacak o kitap tutulan ek notlarla.

Birde hep aynı kağıttan çalışmak giresel hafızada yer ediyor, 3 hoca dinlerken +10 kez de tekrar ettiğini dusun, kafanda yer ediyor.
 
Ayy aynısını ben de yaptım parçalamak not almak çok iyi oluyor
Peki özet notları ne zaman tekrar ettin safran?
Ben burda tıkanıyorum iste.video ders notum var (üstüne not falan aldım senin gibi) normalde tekrarı hep ondan yaptım.

Ama herkes diyorya toplu tekrarda özet not çıkardım ordan yaptım diye. E başka nota bakasım gelmiyor ki benim video ders notundan sürekli çalıştığım için..

Geçen sene hep video ders notunu kullandım. Bu sene semra hocanın notlarından tekrar yapmayı düşünüyorum. Ama başlarsam sadece o olsun istiyorum sürekli not değiştirmek iyi olmuyor çünkü..

Şöyle düşündüm. Günlük haftalık video izlerken hep semra hocanın notlarla takılırım. Aylık tekrar yaparken arada bir de video ders notunu okurum (o da kitap gibi oldu çünkü bayağı bilgi var icinde). Sence mantıklı mı?
 
Canım geçen sene ramazan hocayı dinlemiştim. Tek tek herşeyi yazmıştım. Bir defter ramazan hocanin video ders notu oldu elimde 72 sayfa.

Ondan önceki sene aydın hocayı dinlemiştim genel tekrardan yine not almıştım. O da elimde mevcut daha kısa halde.temel başlıklar gibi.

Ama yinede istediğim seviyede sınavda olmadı biliyorsun.

Birol hocanin renkli haritalı kitabı var. Çok detaylı ona çok bakmadım.

Ramazanin hocanin notlarını dörde bölüp hep tekrar yapmıştım biliyorsunuz. Ama artık farklı bir şeye dönmem gerekiyor.bir yerde hatam var.
 
Canim hep kendi özetini kendin çıkar diyorlar.
Benim her sene yaptığım kendi ozetlerim vardı tarihten özellikle.
Kaç sene böyle yaptım, baktım sınavda sorular özetten çıkmıyor, genel şeyleri zaten biliyoruz, ama sınavı kazandıran ayrıntıları bilmek oluyor.
Ondan bu sene hiç özet çıkarmadım, kendi eski notlarima bakmadım.

Ben selamı hocanın video ders notlarını almıştım, video izledikçe üstüne kenarına not aldım diğer hocanın farklı bilgilerini. Zaten kenarına aldığım notlarla özet çıkarmış kadar oldum.

Video ders notları biraz özet oluyor, konu anlatım kitap alıp, bu not çıkarma karmaşasından kurtulmanızı tavsiye ederim.
 
Anladım canim seninle aynı şekilde calismisiz o zaman ben de aynen böyle yaptım geçen sene.
Kitaptan geçilmiyor evin içi tarihte de bir şey değişmiyor ben yine aynı notlarından devam edicem canım notum derken video ders notu kitabimdan ya da semra hocanın özetinden.

Hayırlısı olsun bakalim
 
Canim benim yılların emeği o kadar düzgün gunler harcadigim tarih notlarım vardı. Bu sene artık bu fayda sağlamıyor demekki dedim, hepsini ittim kenara. Tekrarlarda bile bakmadım.

Bu sene de farklı yapın sadece kitaptan çalışın. 2-3 hocanın bilgilerini birleştirin bence. Tarih nerseyse alana döndü.
 
Kuzu konu anlatimda bir konu çok asiti uzun oluyor ama aglicam
 
Kuzu konu anlatimda bir konu çok asiti uzun oluyor ama aglicam
Canim zaten onları tekrar ede ede göz asinaligi oluyor.
1 konuda ilk tekrar 45 dk ni aliyorsa, tekrar ede ede sınava doğru 5 dk ya düşecek.
Zaten böyle uzun notlar okuyacak tek ders tarih. Coğrafya ve anayasaninkiler böyle uzun değil.
 
Aynen canım,gün geçince hızlanıyor şükür
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…