Popüler Konu 2024 -2025 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Canım yeni iş gününde başarılar dilerim çok güzel bir iş hayatın olsun gelip gününü anlatmanı heyecanla bekliyorum bizim içinde dua et canım lütfen Safransari
Rabbim sizlere de nasip etsin canım insallah
Hafta sonu arkadaşım buradaki memurların valilik kararıyla 10 yaş altı çocuğu olanlarin 2. Emre kadar idari izinli olduğunu söyledi.

Bende bugün sabah işe gittim, birlikte çalıştığım memur da bu durumu söyledi. Bende aslında başlangıç yapıp ev iş temposuna alışmak istiyordum. Ama işe gittim ki, bilgisayar ve masalarimiz gelmemiş, şifrelerimiz daha oluşturulmamis. Yeni memurla birlikte sandalyede 2 saat oturup eve döndük.

Memur arkadaş işle ilgili birşeyler anlattı ama bilgisayardan uygulamalı olmayınca havada kalıyor işler.

Bizde izinli olunca Kayseri'ye dönmeye karar verdik, bileti online aldık ama inşallah bir sıkıntı çıkmaz bu dönemde. Malum depremler devam ediyor, yine ağır hasarlı binalar çöktü öğlen.

Normal arabayla 3.5 saatlik yol ama kısa yoldan otobüs gelmiyor. Bizde otobüsle donucez. Dolmusla 1 saat merkeze gidip merkezden 5-6 saat yol alıp Kayseri'ye gidecez. Yani yol 2 kat uzayacak.
 
En azından arkadaşlarınla tanışmış oldun canım. Birr daha ki gidişinde yabancılık cekmezsin. Gidene kadar da eşyalar gelirse rahat edersin. Öyle bir döneme denk geldi ki herkes aynı durumda,bur kaos hakim malesef rabbim yardım etsin inşallah. Bu durumda dönmeniz çok akıllıca. Deprem dinmiyor zaten,Allah korusun inş
 
Sorduğun için teşekkür ederim canım. Zor günlerden geçiyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Böyle bir felaket tekrar yaşatmasın inşallah. İnan atanmayı istemek küçücük kalıyormuş bu dertlerin yanında. İnsanlar çadırlarda kalıyor bu soğuk günlerde. Aydını yazacaktım buraya da konu açmıştım hatta. Tayin hakkı, eş durumu vs. olmadığından yine yazmadım. İleride evlenirsem eş durumu imkanım olmayacakmış. Kendi ilimde de üniversite açmıştı. Ama başka bir ilde sil baştan bir düzen kurmak istiyorum. Annene kızıp kendini bu zor yola sokma dedim kendime. İletişimimi minimum seviyeye indirdim. Ne derse tamam senin dediğin doğru diyorum. 74 puana düşmüştü (İstanbul) bakanlık Aralık ayındaki alımda. Benim puan 72.04. 2024 sınavına kadar alım olur yine, yarıda bırakılan 2.etap ataması depremden dolayı sarkmış. Yıl bitmeden tamamlanacaktı. Bakan, deprem bölgesinde inceleme yapıyor. Geç olsun güç olmasın. Allah atanmanın da hayırlısını versin, yeni atanan binlerce sağlıkçı da vefat etti depremde. Ama şunu söyleyebilirim 1 puan bile çok çok kıymetliymiş. İmkanım olsaydı 72den daha yüksek alabilseydim ilk atamada giderdim. Şimdi beklemekten başka bir şey yapamıyorum. Alabileceğin en iyi puanı alıp kafa rahat bir şekilde yoluna devam etmek önemliymiş. Sıkılıyorsun bunalıyorsun ders çalışırken ama sonu çok güzel oluyor. Zaten sınavdan sonra istemediğin kadar boş vaktin oluyor.
 
Ülke olarak zor günler geçiriyoruz kuzum. Kolay kolay geçmez bu yaralar. Tabi doğal olarak herşey yarıda kaldı, sekteye uğradı. İyi yapıyorsun minimum seviyede devam et hayatına. Ben senin bu yıl atanacagina inanıyorum. 0,5 puanlar bile çok fark ediyor, araya bir sürü insan giriyor. Psikoloji sınavı bu sınav, insanı çok yıpratıyor. Beyin yakiyor adeta. Hele yeniden yeniden başlamak çok yorucu. İnş daha fazla beklemezsin hakkında hayırlısı olur. Elim şu ara kitaplara gitmiyor. Bosbos oturuyorum. Bu da aslında çok yorucu
 
Hayırlısı neyse o olsun canım. Haklısın sınav, psikoloji sınavı. İnsanı yoruyor, yıpratıyor. Umutsuzluğa düşürdüğü anlar da oluyor. İnşallah buradaki arkadaşlarımın da son hazırlandığı sınav olur 2024, bunu gönülden diliyorum. Başka seçenek yok, yani şöyle iş adamı çocuğu değiliz. Ceo çocuğu değiliz. Düzenli bir gelirimiz olsun istiyoruz. Ama çok yaklaştınız atamaya , yine eski o moda girebilirsiniz. Mücadelenize hayrandım ben canım. Gerçekten güzel çalıştınız. Sınavı da güzel yönetince bu iş tamam olacak. O kitaplar sizi mesleğinize kavuşturacak inşallah.
 
Rabbim sizlere de kısmet etsin canım. Dualarimdasiniz her zaman
 
İnş canım benim rabbim emek veren kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Bu süreci yaşamayan asla anlayamaz. Psikolojik olarak demir gibi sağlam olmak gerekiyor.
 
Canim hiç canını sıkma sen bu yıl kesin gidiyorsun bence. Sadece biraz beklemen gerekebilir (ama ne olcağı hiç belli olmaz aniden alım yapıyoruz da diyebilirler)
Evet puan her şey demek ya hedefine ulaşıp kafa rahat bekliceksin en güzeli..
Evet benim gördüğüm öyle ve kesinlikle psikolojik bi sinav
İnşallah safranin arkasından hepimiz tek tek gideriz
Rabbim sizlere de kısmet etsin canım. Dualarimdasiniz her zaman
Amin amin ahh çok yorgunum safran
Sen nasil saglam kalabildin defalarca bu sinavda ya.
İnş canım benim rabbim emek veren kimsenin emeğini boşa çıkarmasın. Bu süreci yaşamayan asla anlayamaz. Psikolojik olarak demir gibi sağlam olmak gerekiyor.
O kadar doğru bir cümle ki şu. Demir gibi sağlam olmak gerekiyor..
Sırf kafamda dönenler yüzünden oturup çalışamıyorum. Halbuki çalışsam belki olacak biraz ilerlicem. Ama düşün düşün mahvettim kendimi..
Çevre faktörü de etkiliyor tabi de kulakları kapamak şart...
 
Canim başka çarem yoktu.
Evde hep aynı şeyler, çok verimsiz bir şekilde akşam oluyor. Özel sektör şansım yoktu.

Hayallerim vardı, hayallerime tutundum.
 
Ben aylardır onun grubundayim canım ama yeni bi grup açtıysa onu bilmiyorum.
Neden sordun canim
Bende dün bulup girdim de. Bir sürü pdf var. Onlar canlı yayında çözdüğü soruların pdf si mi? Onu merak ettim. İndirmemiz gerekir mi? Sen indiriyor musun kuzum?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…