Popüler Konu 2025 -2026 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Ben anayasa coğrafya videosu izlemiyordum, sadece tarih videosunu izliyordum, kendime göre uyarlamistim.

Bunu da kendime göre uyarılarım, tarih zlemem mesela. Matematikte izlemem, sen matematik izleyecek misin ?

Ben anayasa coğrafya videosu izlemiyordum, sadece tarih videosunu izliyordum, kendime göre uyarlamistim.

Bunu da kendime göre uyarılarım, tarih zlemem mesela. Matematikte izlemem, sen matematik izleyecek misin ?
Bilmiyorum kararsız kaldım mat icin. Acaba iyi gelir mi diye de dusunmuyo değilim.

Olmazsa hepsini izlemem de sürekli takıldığım konularınkini izlerim kendim cozerek.

Bilmiyorum kararsız kaldım mat icin. Acaba iyi gelir mi diye de dusunmuyo değilim.

Olmazsa hepsini izlemem de sürekli takıldığım konularınkini izlerim kendim cozerek.
Ya ben pegem 12 den çıktım. 14 Türkçe yanlış mahvetti beni. Motivasyonum çok düştü

Ya ben pegem 12 den çıktım. 14 Türkçe yanlış mahvetti beni. Motivasyonum çok düştü
Canim motivasyonun düşmemeli. Cunku herkes aynı şeyi yaşıyo o denemede. Çünkü zor...
Böyle yaparsan olmaz ama bak. Her gün daha çok moralin bozuluyor ama bi hiç için.. çünkü ösym o kadar vicdansız sorular sormuyo.

Kpssde derece yapmış insanlar bile söylüyo abartmışlar zorlugunu diye.

Gerekirse net hesabı yapma. Sayma yani. Sadece yanlışlarını öğren denemenin amacı moral bozmak ya da yükseltmek değil sen de biliyorsun.. sayılardan ibaret hiç değil.

Aslında Türkçe'den bu kadar yanlışım çıkması kötü gelmedi sonuç.
Enes hocanın dediği gibi son günler deneme yapmamak gerek aslında.

Sen program yaptıysan atsana canim bir bakayım

Şimdi baktım da Enes hocanın kampına tam olarak, çok karışık geldi bana

Sen program yaptıysan atsana canim bir bakayım
Ben program yapmadım canım enes hocanın yeni programını defterime geçirdim.
Farklı olarak videoları her derste izlemem günü gününe onları ayarlicam bi gece önceden o kadar.
Onun dışında aklıma yattı benim. Diğer programa göre daha az yoğun gibi duruyo ama.
Şu an en mantıklı şey çıkmış soruların etrafında dönmek bol soru çözümü analizi bence de.
Türkçede cikmislari çok çözdüğüm için onda başka kaynak çözerim. Dilbilgisinde yine çıkmışlardan devam.

Kendim program yapsam şimdi şu aşamada içime sinmeyebilir her şeye hakim olmaya çalışırım. O yüzden ben burdan devam.

Ha birebir uymayabilirim mesela tarihin yarısını tekrar ettim coğrafyada da yol aldım. Onların yerine başka şeyler eklicem bos kalan yerlere yani.

Canim filbilgisi ve coğrafya çıkmış sorular var mı rlinde PDF olarak ?

Canim filbilgisi ve coğrafya çıkmış sorular var mı rlinde PDF olarak ?
Var canım
Ama dilbilgisinin kara kutusunu çözer miyim emin degilim çok geri yıllara gidince sorular basitleşiyo. Youtubedan meb kazanım dilbilgisi soru çözümlerini izlemeyi planlıyorum. Direkt ösym soruları gibi onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…