- 31 Ağustos 2012
- 21.726
- 35.029
Ben anayasa coğrafya videosu izlemiyordum, sadece tarih videosunu izliyordum, kendime göre uyarlamistim.Yani benzer ama soru cozum videosu falan yok. Sen de 2021de yayinladigini yapmiyo muydun zaten?
Eskide tarihle coğrafya aynı gün mesela. Bu yeni program daha kolay sanki uygulaması
Yarın not alıp ona başlamayı düşünüyorum.
Bilmiyorum kararsız kaldım mat icin. Acaba iyi gelir mi diye de dusunmuyo değilim.Ben anayasa coğrafya videosu izlemiyordum, sadece tarih videosunu izliyordum, kendime göre uyarlamistim.
Bunu da kendime göre uyarılarım, tarih zlemem mesela. Matematikte izlemem, sen matematik izleyecek misin ?
Ya ben pegem 12 den çıktım. 14 Türkçe yanlış mahvetti beni. Motivasyonum çok düştüBilmiyorum kararsız kaldım mat icin. Acaba iyi gelir mi diye de dusunmuyo değilim.
Olmazsa hepsini izlemem de sürekli takıldığım konularınkini izlerim kendim cozerek.
Canım girme en iyisi,daha çok etkileniyorsunYa ben pegem 12 den çıktım. 14 Türkçe yanlış mahvetti beni. Motivasyonum çok düştü
Canim motivasyonun düşmemeli. Cunku herkes aynı şeyi yaşıyo o denemede. Çünkü zor...Ya ben pegem 12 den çıktım. 14 Türkçe yanlış mahvetti beni. Motivasyonum çok düştü
Aslında Türkçe'den bu kadar yanlışım çıkması kötü gelmedi sonuç.Canim motivasyonun düşmemeli. Cunku herkes aynı şeyi yaşıyo o denemede. Çünkü zor...
Böyle yaparsan olmaz ama bak. Her gün daha çok moralin bozuluyor ama bi hiç için.. çünkü ösym o kadar vicdansız sorular sormuyo.
Kpssde derece yapmış insanlar bile söylüyo abartmışlar zorlugunu diye.
Gerekirse net hesabı yapma. Sayma yani. Sadece yanlışlarını öğren denemenin amacı moral bozmak ya da yükseltmek değil sen de biliyorsun.. sayılardan ibaret hiç değil.
Parasını verdim diye giriyorum işteCanım girme en iyisi,daha çok etkileniyorsun
Gel canım Enes hocanın programını kendimize uyarlayip onu yapalım yarından itibarenBende programsız deli dana gibi ortada dolanıyorum
Şimdi baktım da Enes hocanın kampına tam olarak, çok karışık geldi banaCanim motivasyonun düşmemeli. Cunku herkes aynı şeyi yaşıyo o denemede. Çünkü zor...
Böyle yaparsan olmaz ama bak. Her gün daha çok moralin bozuluyor ama bi hiç için.. çünkü ösym o kadar vicdansız sorular sormuyo.
Kpssde derece yapmış insanlar bile söylüyo abartmışlar zorlugunu diye.
Gerekirse net hesabı yapma. Sayma yani. Sadece yanlışlarını öğren denemenin amacı moral bozmak ya da yükseltmek değil sen de biliyorsun.. sayılardan ibaret hiç değil.
Artik borsey yapmak lazım kuzum, siz çok iyi gidiyorsunuz. Ben öyle degilim resmen bocaladimGel canım Enes hocanın programını kendimize uyarlayip onu yapalım yarından itibaren
Canim bende programdan programa atlıyorum. Ne yaptığımi bilmiyorum artık inanArtik borsey yapmak lazım kuzum, siz çok iyi gidiyorsunuz. Ben öyle degilim resmen bocaladim
Ben program yapmadım canım enes hocanın yeni programını defterime geçirdim.Sen program yaptıysan atsana canim bir bakayım
Canim filbilgisi ve coğrafya çıkmış sorular var mı rlinde PDF olarak ?Ben program yapmadım canım enes hocanın yeni programını defterime geçirdim.
Farklı olarak videoları her derste izlemem günü gününe onları ayarlicam bi gece önceden o kadar.
Onun dışında aklıma yattı benim. Diğer programa göre daha az yoğun gibi duruyo ama.
Şu an en mantıklı şey çıkmış soruların etrafında dönmek bol soru çözümü analizi bence de.
Türkçede cikmislari çok çözdüğüm için onda başka kaynak çözerim. Dilbilgisinde yine çıkmışlardan devam.
Kendim program yapsam şimdi şu aşamada içime sinmeyebilir her şeye hakim olmaya çalışırım. O yüzden ben burdan devam.
Ha birebir uymayabilirim mesela tarihin yarısını tekrar ettim coğrafyada da yol aldım. Onların yerine başka şeyler eklicem bos kalan yerlere yani.
Var canımCanim filbilgisi ve coğrafya çıkmış sorular var mı rlinde PDF olarak ?
Canim karakutunun mu var PDF şeklinde, sadece kpss olan mi ?Var canım
Ama dilbilgisinin kara kutusunu çözer miyim emin degilim çok geri yıllara gidince sorular basitleşiyo. Youtubedan meb kazanım dilbilgisi soru çözümlerini izlemeyi planlıyorum. Direkt ösym soruları gibi onlar
Canim karakutunun mu var PDF şeklinde, sadece kpss olan mi ?
Canim bana gönderir misin dil bilgisi ve coğrafyayı ?Karakutunun. Üstünde sadece kpss yaziyo ama içinde diğer sınavların soruları da var
Tamam canim bende bulup indirdim şimdi.Karakutunun. Üstünde sadece kpss yaziyo ama içinde diğer sınavların soruları da var
Kaç günde bitireceksin canımCanim bana gönderir misin dil bilgisi ve coğrafyayı ?