- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Tamam canim çok teşekkürlerBaşka hoca izle canim.
Tekrar olarak ben onay cephe izledim. Çok memnun kaldım. Ama tekrar videoları yok sanırım. Ben 45 tane felan izlemiştim. Bak isterse
Tamam sağ ol canımİkisini de çok severim
Neler yapmıyorum be sosyalBir günde napiyosun canım suan
Bu neeeTamam canim çok teşekkürler
Tamam sağ ol canım
Neler yapmıyorum be sosyalenes hoca bi program yapmış maşallah bitmiyor gece 1 e kadar anca bitcek herhalde
Paragraf ve mat ikisinden 20 30 civarı soru
Genel deneme analiz
Tarih genel tekrar video
Tarih çıkmış sorular (sadece yanlislarimi tariyorum)
Coğrafya genel tekrar video
Coğrafya çıkmış sorular
Deneme defteri ve ders notları okuma( ders notlarını ayrıntılı okumadım zamanım kalmadi ama videoları izlerken hep okumaya calistim)
Güncel bilgiler okuma
Bu şekilde ilk gün programi canım..
Açıkçası ağır bi program evet ama. Zaten kaldı 13 gün bence tam basmamiz gereken yerdeyiz. Şimdi rahat etme zamanı degil
DenemeKuzu sen napiyon
Ben video izlemiyorum hata mı ediyorum canimDeneme
Türkçe deneme
Matematik deneme
Tarih video
Güncel okuma
Bunları yapıyorum canim.
Sadece yorgunluk canımYarın pegem denemesi var
Moralimi bozacak hiç gidesim yok.
Benim netlerindustu baya. Son tgler mi zor ben mi sacmaliyorum bilmiyorum
Enes hocanın programı canımBu neee
Zorluyor kuzumEnes hocanın programı canım
Ama her gün böyle değil mesela yarın deneme olmadığı için daha rahatım.
Bugünkü coğrafya soru çözümünü yetistiremicem mesela. Onu yarına birakcam.
Maksat sınırları zorlamak
Canim tek doğru yok, bu dönem en iyisi video izlemek değil, herkes için verim farklı. Kendince verimli olanı yapBen video izlemiyorum hata mı ediyorum canimmatematik izliyorum
Safran enes hoca yeni programı yayınlamış 2021den bi tık farklı.. şimdi buna başladım devam etsem mi ona mi dönsem. Yenisinde soru cozum videoları da var.Yarın pegem denemesi var
Benim netlerindustu baya. Son tgler mi zor ben mi sacmaliyorum bulmuyorum
Canim tek doğru yok, bu dönem en iyisi video izlemek değil, herkes için verim farklı. Kendince verimli olanı yap
Yok gercekten zor denemeler. Herkesin ortak yorumu bu..Yarın pegem denemesi var
Benim netlerindustu baya. Son tgler mi zor ben mi sacmaliyorum bilmiyorum
Bir izleyeyim videoyuSafran enes hoca yeni programı yayınlamış 2021den bi tık farklı.. şimdi buna başladım devam etsem mi ona mi dönsem. Yenisinde soru cozum videoları da var.
Sen nasıl yapacaksın?
İzle bakalım..Bir izleyeyim videoyu
Canim baktım şimdiSafran enes hoca yeni programı yayınlamış 2021den bi tık farklı.. şimdi buna başladım devam etsem mi ona mi dönsem. Yenisinde soru cozum videoları da var.
Sen nasıl yapacaksın?
Evet e de oluyor a da. Birbirine çok yakın, tam ÖSYM tarzıKızlar şu soruya bakar mısınız? Ben E seçeneği dedim ama cevap anahtarı A diyor.
Dara düşmek, sıkıntıya girmek anlamına geliyor ama E seçeneğinde böyle bir açıklama yok. Ama kendi bildiğini yapmak falan da var. Kimseyi dinlememiş.Evet e de oluyor a da. Birbirine çok yakın, tam ÖSYM tarzı
Yani benzer ama soru cozum videosu falan yok. Sen de 2021de yayinladigini yapmiyo muydun zaten?Canim baktım şimdi
Eğitimi olanlar için baya yoğun olmuş.
Ama bizler için normal yapılabilinir aslında.
Bende baslayabilirim aslında videolar çok fazla değil.
Bence matematik videolarını izlemeye gerek yok, onun yerine 1 matematik denemesi olabilir.
Benim de 4 günlük programım kalmıştı aslında. Anayasa tekrarı bugün bitti hatta.
Tarih videoları da izledim bitmek üzere.
Baslayabilirim buna da.
Yarın bir denemeye gidip geleyim de, ciddi bir şekilde bakayım tam programa.
Senin yaptıkların da buna benzer miydi ?
Ben de E derdimDara düşmek, sıkıntıya girmek anlamına geliyor ama E seçeneğinde böyle bir açıklama yok. Ama kendi bildiğini yapmak falan da var. Kimseyi dinlememiş.
Cevap anahtarına rağmen E diyorum