- 31 Ağustos 2012
- 21.723
- 35.026
Bende zorlanıyorum canim.Ben bikac gündür sabah kalkmakta zorlanmaya basladim ya sınav saatinde dinç olmak için erken kalkmaya devam etmem lazım.
Bu aralar aşırı sıcak oldu hava sanırım ondan uykuya verdm kendimi.
Bi çare bulmak lazım algilarim açılmıyor çünkü
Bende zorlanıyorum canim.
Asosyalin dediği gibi dolunay da var oda etkilemistir
Ayy evet ya galiba o da etkiliyor kızlar. Ayrı Ayrı gergin bezginim bu araKaygı stres hepsi ayni anda. Dolunayda var bu ara o da etkiliyordur kuzu. Dinlenip devam etmek en iyisi,yoksa verim almadıktan sonra erken kalmak boşa gider
Geçecek kuzu, bugün full dışarıda yürüyüş yap hava al sonra bomba gibi dönAyy evet ya galiba o da etkiliyor kızlar. Ayrı Ayrı gergin bezginim bu ara
Resmen çatladımCanim 9 günlük tatil girdi ya araya ancak pazartesi gelir insallah
Aynen kuzu hayırlısı, bu saatten sonra doğru yanlış hesabı yapmak hiç istemiyorumKolay gelsin kizlar.
Bugün uzman kariyer denemesine girdim
Diğeri kadar felaket geçmedi, mükemmel de geçmedi.
Hayirlisi artik
dgs njn açıklamasına çok var
Gördüm canım ama ben bekleyemedim bugün basladim. Biraz zor yetiscek gibi bayağı dolu program ama böyle olması daha iyi. Boş durunca daha çok moralim bozuluyo
Evet ya çevrede çok var covid olanVakalar arttı,inş okulları uzaklara vermezlerustuste gitmek istemiyorum
Daha ayağımı denize sokmadım sınav bitsin öyle diye diye. Bitsin kendimi atcam direktAsos a giderken araba dan çektim.
Altınoluk liman, gece olan
Bir de benim kizce. Yüzerken
Hakan hocaya daha yakinim onu izlicem değişiklik olsun bayağı memnun kalan varKızlar bir şey sorcam. Coğrafyada ders videosu olarak engin hocayı izledim ben.
Genel tekrarda yine onu mu izlesem yoksa hakan bileyen mi izlesem kararsız kaldım ya? İkisini de bileniniz varsa bi fikir verse?
Ne ondan gecebiliyorum ne ondan
Başka hoca izle canim.Kızlar bir şey sorcam. Coğrafyada ders videosu olarak engin hocayı izledim ben.
Genel tekrarda yine onu mu izlesem yoksa hakan bileyen mi izlesem kararsız kaldım ya? İkisini de bileniniz varsa bi fikir verse?
İkisini de çok severimKızlar bir şey sorcam. Coğrafyada ders videosu olarak engin hocayı izledim ben.
Bir günde napiyosun canım suanKızlar bir şey sorcam. Coğrafyada ders videosu olarak engin hocayı izledim ben.
Kuzu sen napiyonBaşka hoca izle canim.
Tekrar olarak ben onay cephe izledim. Çok memnun kaldım. Ama tekrar videoları yok sanırım. Ben 45 tane felan izlemiştim. Bak isterse
Assos kalp ben çok severim çok aşığımAsos a giderken araba dan çektim.
Altınoluk liman, gece olan
Bir de benim kizce. Yüzerken