- 31 Ağustos 2012
- 21.723
- 35.027
Sınav yerleri aciklanacakmis bugün dedin ve yüreğim hop hop etmeye başladı şimdidenKızlar lisans kpss ye 9 gün kaldı ben şimdiden heyecanlanmaya başladım. Var mı benim gibi heyecan yapan. Sınav yerleri de açıklanacakmış bugün
Ben de dün haberlerde okudum o zamandan beri panik haldeyimSınav yerleri aciklanacakmis bugün dedin ve yüreğim hop hop etmeye başladı şimdiden
Ne tarafa ağlıyoruzBen de dün haberlerde okudum o zamandan beri panik haldeyim
Çok geçmiş olsun canımKızım gece rahatsizlandi,
Bugün okula gonderemedim bende denemeye gidemedim. Evdeki denemelerden çözeceğim artık.
Açıklansın artık bakalimKızlar lisans kpss ye 9 gün kaldı ben şimdiden heyecanlanmaya başladım. Var mı benim gibi heyecan yapan. Sınav yerleri de açıklanacakmış bugün
TeşekkürlerGiriş yerleri belli oldu kızlar haberiniz olsun
Benimki de ortaokulBu sefer evimin çok yakınında bi yer olmuş şükür. Geçenki bayağı saçma bi yerdeydi.
Bir de ilkokula yazmışlardı sıralar küçücük kırık sallaniyo sinir krizi geçirmiştim. Para almayı biliyorlar ama şartları sağlamaya gelince
Ayy ins benimde öyledirBu sefer evimin çok yakınında bi yer olmuş şükür. Geçenki bayağı saçma bi yerdeydi.
Bir de ilkokula yazmışlardı sıralar küçücük kırık sallaniyo sinir krizi geçirmiştim. Para almayı biliyorlar ama şartları sağlamaya gelince
Önden gidip görme şansın var mı canim? Ben bi gitcem ama alacaklarını sanmıyorum. Keşke alsalar bi tık şu heyecan yatışırdıYa benim elim titredi
İlk başta açamadım
Ağlamaya başladım.
İçimde kayıt işlemlerimde yanlış birşey yaptım diye hep şüphe vardı .
Ağlamaya başladım
Sonunda açıldı.
Şükürler olsun sonuç belgesi görüntülendi
İnşallah canim baktın mı?Ayy ins benimde öyledir
Ayy çok şükür yakın çıktı kuzum, çok sevindimÖnden gidip görme şansın var mı canim? Ben bi gitcem ama alacaklarını sanmıyorum. Keşke alsalar bi tık şu heyecan yatışırdı
İnşallah canim baktın mı?
Canim bir gün önce şehre gidecez. Yolu bulmak için okula da gideriz inşallah.Önden gidip görme şansın var mı canim? Ben bi gitcem ama alacaklarını sanmıyorum. Keşke alsalar bi tık şu heyecan yatışırdı
İnşallah canim baktın mı?
Allah acil şifalar versin inşallah.Kızım hastalandı.
Dünden beri rahatsızdı bugün gittik serum takıldı, hastanede baya oyalandik.
Son günler birşey çıkmasın dedikçe birşeyler çıkıyor oyalayacak
Bundan sonra çıkmaz insallaj
Çok sevindim canımAyy çok şükür yakın çıktı kuzum, çok sevindimyürüme mesafesi
Canım çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusunKızım hastalandı.
Araba ile gitsem iki dakika valla çok mutlu oldum canımÇok sevindim canım
Geçmiş olsunKızım hastalandı.