Popüler Konu 2024 -2025 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Canim soru bankası mi çozerim, ders denemesi mi bilmiyorum ama tekrar yaparım sanırım. Bir de matematikten kitap ve Türkçe'den kitap çözerim son 1 aya kadar.
 
Kutlama niyetine
Haha güzel bi puan alalım da akrabaları bosver biz burda kutlama yapalım
Canim soru bankası mi çozerim, ders denemesi mi bilmiyorum ama tekrar yaparım sanırım. Bir de matematikten kitap ve Türkçe'den kitap çözerim son 1 aya kadar.
Yani ben de yaparım çünkü tekrar yapmayınca hemen unutuyorum sadece denemeyle yürütemem sanirim
 
Kizlar sinava calisma sistemi nasil olmalı ? Yani sunu merak ediyorum . Kac test cozulmeli ? Ders konus tamamen bitildikten sonrami cozulmeli ? Ben mesela cografya matematik turkce 2 test kitabi ve konlari bitirdim diyelim devaminde ne yapmaliyim ?

Youtube videolarinda hep deneme cozun diyolar . Bu denemeler ne zaman cozulur ? Konu tamamen anlamadan cozmek dogru mu ?
 
Canım aslında bu kişiye özel, meselâ safran arkadaşımız her dersten 5 6 soru bankası bitirdi. Bende bazılarından üç bitirdim. Ama lisans sınavına 3,5 ay kaldı şuan. Biz denemeye geçmeliyiz artık. Seri branş denemesi de olabilir. Safranla 20 günlük deneme kampı yapıcaz, sadece deneme olmayacak matematik ve dilbigisi de çözeceğiz yanında. Ben coğrafya veya vatandaşlıkta eklesem mi diyorum. Süre daha azaldığında günde iki denemeye cikmamiz gerekir.

Sen onlisanssin,beş ay var o yüzden şuan deneme yerine soru bankası kampı yap bence.dort ay kala branş denemesi, Üç ay kala denemelere geçebilirsin.
 
Tabi tekrarlar da olmalı bence,çünkü ben unutuyorum
 
Yani ben akıl verecek kadar iyi değilim ama kendi yaptığımı anlatayım.
Ders videolarını izledim her ünitenin sonunda 2 soru bankasından soru çözdüm 1 tane kitapla da arkadan geldim. Zamanla o soru bankaları arttı tabi ilerledikçe başa başka soru bankalariyla döndüm.

Denemeyi haftada 1 falan çalışmaya basladigimdan beri çözüp analizini yapıyorum. Yanlış soru defterime yanlış yaptığım soruları kesip yapistiriuorum. Her deneme öncesi onları okuyorum.

Şu an soru cozum kampı yapıp yarım soru bankalarını bitircem bir de son ayrıntılı genel tekrarimi yapcam.. sonrasında günde 1 2 deneme ve kısa kısa tekrarlar..


Yani konuları bitirdim diyemiyorum konular bitmiyor bitse bile bitmiyor. Sürekli bi döngüye giriyorsun. Tekrar+soru+deneme genel çalışma düzenim bu şekilde.
 
Ayy gece gece yine bu netler artmicak mi perileri geldi
Şu sınavı yüksek puanla bi kapatsak valla içim daraliyo
Ben en son deneme kampından sonra ALES DGS sorularını bitirdim üstüne bir paragraf kitabı bitirdim, bugün yine kolay bir deneme sınavında Türkçe'den 5 yanlis gelince o periler bana da geldi
 
Bendede matematiği yapamayacaksın perileri var
Periler rahat bırakın bizi bi biz zaten Allahimizdan bulmuşuz
Zaman azaldıkça stres bastırıyor. 2020 de bu zamanlar bayağı tempoyu dusurmustum bu sefer inadına daha çok bastircam
Olacak olacak basaricaz.

Bu arada senin genel kültür ne durumda canım bence sen ordan bayağı eksik kapatcaksin.
 
Ben en son deneme kampından sonra ALES DGS sorularını bitirdim üstüne bir paragraf kitabı bitirdim, bugün yine kolay bir deneme sınavında Türkçe'den 5 yanlis gelince o periler bana da geldi
Napalim canım ya elimizden geleni yapalım da gerisi nasip artik
2020deki Türkçeyi çözerken kendimi hatırladım yine travmalarim depresti.
Felsefi kitaplar okuma tavsiyesi gördüm birinden ama mantıklı mı bilmiyorum canim
Gerçek sınavda inşallah yüksek bi net yaparsın türkçeden. Ales sorularını çözerken de çok yanlışın çıkıyor mu yoksa sadece denemelerde mi oluyo bu?

Ya senin netler hep mi 90 üzeriydi? sonradan ciktiysan nasıl çıktın bu aralar hiç istediğim gibi gelmiyo netler. Nasıl yükselecek bunlar
 
Canim bugünkü de böyle geldi ama çok kolay bir denemeydi.
Sınav formatı değildi. 1.5 saatte bitti doğru yanlış kontrolümle. Bu kadar kolay bir denemede yanlışa sinirlendim.
 

Eklentiler

  • IMG_20220415_213757.jpg
    84,4 KB · Görüntüleme: 22
O tavsiye üzerine felsefe kitabı aldım bu arada. Ramazan geçsin de okumaya başlayayım.
 
Canim bugünkü de böyle geldi ama çok kolay bir denemeydi.
Sınav formatı değildi. 1.5 saatte bitti doğru yanlış kontrolümle. Bu kadar kolay bir denemede yanlışa sinirlendim.
Canım bu denemede muhtemelen diğer yerleri biraz basit tutup Türkçeyi zorlamislar ondan öyle olmuştur. Yine iyi bence. Sınavın geneli önemli sonuçta
 
Haklisın . Herkese göre degisir . Konularin daha ortasindayim cok cok gerideyim gibi geliyor . Birde videolar goruyorum youtube da herkes kamp yapiyor ben cok gerideyim gibi hissediyorum . Beni bunlar geriyor hep bi eksiklik var gibi
Tesekkur ederim :) o zaman bende o zamana kadar devam edeyim hem bitirmeye hem test cozmelere . Asiri unutan biriyim bu cok sıkıcı . Soru cozerken bile aa bu neydi diyorum gidip ogreniyorum yarin oluyor yine ayni soru yine bu neydi diyorum . Aslinda anliyorum a unutmak cok sinir bozucu
 
Canim her gördüğünüzü aklımızda tutabilsek, tek konu anlatım videosu bile yeterli olur, soru cozmemize gerek kalmaz. Ama işte kimi için 10 kez, kimi 5 kez o soru kalıbını görmek gerekiyor öğrenmek için. Gördüğünü ertesi gün unutman normal yani.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…