- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
- 478
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.641
Hakkında hayırlısı olsun canımEvlendiğimden beri hep enfeksiyon geçirdim tikayabiliyormus o yüzden aklıma geldi kuzum..Düşünsene progesteron 38 küsur çıkıyor, Letuyla olmuyor, duphastonla olmuyor, hormonlarda bişey yok olmuyor eşimin değerleri yükseldi yine olmuyor tek bişey kalıyor oda tüpler..En başından beri tuplerimden şüphelendi ama sonra nedense vazgeçti sanırım bu sefer ben ısrarcı olsam iyi olacak
Ben de gördüm çizgi ve inşallah sen bize müjde verip umut olacaksınBeybiler eşim ile konuştum.. Böyle var yoktan ziyade gidip kan vereceğim. 3-5 birşey çıkar..
İntralipid serum aldım bu transferde.. Kendisi ağrıtmıyor ama ondan sonra normal serum takıyorlar ve çok hızlı akıyor ve nasıl bir ağrıdır anlatamam size yarım saat kolum ağrıdı felç oldu resmen..
Hemşire ide dün konuştum en geç yarın yapın deyince test yapayım bari birşey varsa bu karda kıyamette gidip yapayım ağrısına dayanayım dedim...
Her türlü kan ne çıkarsa çıksın pazartesi tekrar yaptıracağım. Ama en azından aklımda kalmaz...
Gelirkende bi predictor daha alayım yarında yapayım..
Doktorun hastası ile konuştum, benim 7.gün daha da silikti bu kesin pozitiftir dedi..
Hayırlısı bakalım
Ayyy hadi bakalim guzel haberlerini bekliyoruz insallahHanımlar kan verdim.. 2 saate çıkar dediler.. Hayırlısı olsun artık
Benim aynı gün 2 randevum vardı ikiside iptal edilmişİnşallah öylesine denk geliriz ya
Şimdi gel de randevu bulBenim aynı gün 2 randevum vardı ikiside iptal edilmiş
Kaç aydır deniyordun sen canım? Bildiğim kadarıyla senin de uzun bir süreydi, eğer 1 yılı geçtiyse kesin baktırman lazım. Benim doktorum 9-12. ay arası yumurtlama takibi yaptı femarayla, çatlatma iğnesi falan kullandım 3'ü de olumsuz olunca tam 12.ayımda doktor hsg yle baktı. Çok şükür açık çıktı tüpler, şuan hsg sonrası 3 ay şans yüksek aşamasındayım ama hâlâ yokŞimdi biseyler okudumda benim tüplerin tıkanık olma ihtimali yüzde 90 gibi
Kız 1 buçuk sene oldu hatta geçiyoruz ilk başta benim tüplerden suphelendi muhakkak bakmam gerek dedi o sırada eşimin değerleri düşük çıkınca kaldı sonra onun değerler yükseldi şimdide diyorki sende bişey yok boş yere cekmeyelim yumurtlaman düzgün hormonlar temiz..Azonce okudum tüpler tıkalı olsa bile herşey normal gozukebiliyormuş enfeksiyon bile tüpleri tikayabilirmiş benim maşallah enfeksiyon hiç bitmedi kiKaç aydır deniyordun sen canım? Bildiğim kadarıyla senin de uzun bir süreydi, eğer 1 yılı geçtiyse kesin baktırman lazım. Benim doktorum 9-12. ay arası yumurtlama takibi yaptı femarayla, çatlatma iğnesi falan kullandım 3'ü de olumsuz olunca tam 12.ayımda doktor hsg yle baktı. Çok şükür açık çıktı tüpler, şuan hsg sonrası 3 ay şans yüksek aşamasındayım ama hâlâ yokartık çok sinir bozucu bir süreç olmaya başladı. Hem gülüyorum hem ağlıyorum çok garip hisler ...
Eğer maddi durumun varsa bence çektir aklında kalmasın. Benim de eşimin sonuçları iyiydi, ozaman top sende olabilir diyip hsg çekti. Bende de herhangi bir problem yok, bakalım bebiş ne zaman gelecek bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. Bilsem ilk geceden denemelere başlardım ahshshKız 1 buçuk sene oldu hatta geçiyoruz ilk başta benim tüplerden suphelendi muhakkak bakmam gerek dedi o sırada eşimin değerleri düşük çıkınca kaldı sonra onun değerler yükseldi şimdide diyorki sende bişey yok boş yere cekmeyelim yumurtlaman düzgün hormonlar temiz..Azonce okudum tüpler tıkalı olsa bile herşey normal gozukebiliyormuş enfeksiyon bile tüpleri tikayabilirmiş benim maşallah enfeksiyon hiç bitmedi kibende tüpler tıkalı olunca bı belirtisi felan oluyor herhalde diye doktor vazgeçti saniyodum bı merkezle konuştum bakayım fiyat alicam baksınlar
İlk geceden deniyoruz yine olmuyorEğer maddi durumun varsa bence çektir aklında kalmasın. Benim de eşimin sonuçları iyiydi, ozaman top sende olabilir diyip hsg çekti. Bende de herhangi bir problem yok, bakalım bebiş ne zaman gelecek bu kadar zor olduğunu bilmiyordum. Bilsem ilk geceden denemelere başlardım ahshsh
evet çekil kuzum bence inşallah temiz çıkarAşılamayı iptal etti doktor kuzum gerek yok dedi ama ben şimdi biseyler okudum tüplerimin tıkalı olma ihtimali çok yüksek gibi olmazsa bu ay Hsg cekineyim beklemeyeyim önümüzdeki ayı
anesteziye hiç gerek yok bence hiç ayrı olmuyor havaları bekliyorum bende tek tüpümü açtıracağımİlk geceden deniyoruz yine olmuyornasip be kuzum bazı seyler şimdi aradılar anestesisiz 1200 anestezili 1600 TL C kollu makinaymis.. adet bittikten sonra 4 gün içinde çekilmesi gerekiyormuş ve bu süreçte ilişki olmaması gerekiyormuş bı sonraki ay'a kaldık
Nasıl ya testte gördüğümüz neydiBeybiler.. Kan tahlilim <2 yani negatif çıktı... Hayırlısı olsun.. Serumu almış oldum
Bakalım 3. denemeye nasip kısmet artık..
Toparlanır öyle yoluma devam ederim...
Demekki benim vucudumda sorun var ki kabul etmiyor. Bundan sonraki süreç kendimi sorgulama sürecim olacak
Çektirdin mi daha önce benim agri eşiğim düşük guvenemedim kendime önümüzdeki aya kaldi artikanesteziye hiç gerek yok bence hiç ayrı olmuyor havaları bekliyorum bende tek tüpümü açtıracağım
Çektirdim kuzum sağ tüpüm tıkalı çıktı açmayada çalışmadı doktorum . bi basınç ve hafif regli ağrısı şeklinde oldu 10 dklık işlem zaten normalde benim reglilerim hep ağrılı olur alıştım bu ağrılara hiç korkma c kollu dedıklerı var ya çok iyi echomar var ben orada çekileceğim ikincisini adamı çok iyi anlatıyorlar yollar problem kocaelideyim havalar bi toparlasa tek tüple bir şeyler deniyorum şuanÇektirdin mi daha önce benim agri eşiğim düşük guvenemedim kendime önümüzdeki aya kaldi artik
Burdada Tomokay diye bı merkez varmış oraya iyi demişler aradım konuştum... anestezisiz yaptirayim o zaman 5 dakikalık bı işlem dedi guvenemedim kendime burda çoğu ağrılı oluyor deyince artık bu ay hobi olarak degerlendiricezÇektirdim kuzum sağ tüpüm tıkalı çıktı açmayada çalışmadı doktorum . bi basınç ve hafif regli ağrısı şeklinde oldu 10 dklık işlem zaten normalde benim reglilerim hep ağrılı olur alıştım bu ağrılara hiç korkma c kollu dedıklerı var ya çok iyi echomar var ben orada çekileceğim ikincisini adamı çok iyi anlatıyorlar yollar problem kocaelideyim havalar bi toparlasa tek tüple bir şeyler deniyorum şuan
hiç korkma biz regli ağrılarını atlatan kadınlarız ya rahim filmi nedir . ayrıca rahim filminden sonra gebelikde oluşabiliyor hadi inşallah hayırlı haberlerini alırızBurdada Tomokay diye bı merkez varmış oraya iyi demişler aradım konuştum... anestezisiz yaptirayim o zaman 5 dakikalık bı işlem dedi guvenemedim kendime burda çoğu ağrılı oluyor deyince artık bu ay hobi olarak degerlendiricez
Hep aklimdasinHanımlar kan verdim.. 2 saate çıkar dediler.. Hayırlısı olsun artık
Olabilir test yaptın mı kuzum2 ama bir suru iğne olmuştum antibiyotik ondanda olabilit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?