- 28 Ağustos 2019
- 498
- 873
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.681
Bilemedim yinede şaibeli bir sonuç iki gün sonra pozitif olabilir ihtimal dahilinde. Allah'tan ümit kesilmez içimden ki ses böyle diyor. Pozitif düşünüyorum pozitif olsun Allah'ım amiiinnnnBeybiler.. Kan tahlilim <2 yani negatif çıktı... Hayırlısı olsun.. Serumu almış oldum
Bakalım 3. denemeye nasip kısmet artık..
Toparlanır öyle yoluma devam ederim...
Demekki benim vucudumda sorun var ki kabul etmiyor. Bundan sonraki süreç kendimi sorgulama sürecim olacak
Ben kimsnin kimin kime ne dedgini takip etmiyorum.Mart topiginde arkamdan farklı şeyler söyleyip burda neden böyle davrandığını öğrenebilir miyim ? Ekran gonderdiler de merak ediyorum sadece, Listeden arkamdan konuşan bı insanı sildim diye bu beni anormal birisi mi yapıyor ???
Bu sonucunu doktor veya hemsireyle paylastin mi? Belki henuz erken olmasiyla ilgili bir yorum yapabilirler?Beybiler.. Kan tahlilim <2 yani negatif çıktı... Hayırlısı olsun.. Serumu almış oldum
Demekki benim vucudumda sorun var ki kabul etmiyor. Bundan sonraki süreç kendimi sorgulama sürecim olacak
Birde arkandan değil senin yazına cevap olarak da yazmıştım zaten.Mart topiginde arkamdan farklı şeyler söyleyip burda neden böyle davrandığını öğrenebilir miyim ? Ekran gonderdiler de merak ediyorum sadece, Listeden arkamdan konuşan bı insanı sildim diye bu beni anormal birisi mi yapıyor ???
Tüp bebek sürecindeki durumu bilmiyorum ama sende bir de çatlatma iğnesi mevzuu vardı dimi Jannacım. Yani 2 ne bileyim?Canım heveslendirmek istemiyorum ama biliyosun benimde 2.8 den yükseldi…yarın testi tekrarlasan mı?
cevat beydi galiba adı çok öneriyorlar onu ahh kar yağmasaydı bu haftasonu giderdikMavigrill Kizlar ben Sonomedde cekildim Echomar ile ayni kisinin, ayni adam cekiyor. Anesteziye hic gerek yok korkmayin, 3-4 dk filan surdu islem, minik bir sizi hissedebilirsiniz ama 5-10 sn bile surmuyor.
Canım benim, dün akşam konuşulmuş ondan öncesinde zaten 1 haftadır o guruba bişey yazmıyorum bana yazman imkansız, bıraktım o topigi..Konuştuğun kişiyi Nisan topiginden sildim diye kalkıp arkamdan anormal olduğumu söylemişsiniz..Konuştuğun vatandaş arkamdan eleştiride degil bikaç kisiyle birleşip bı ton şey söyledi..yapmayın şöyle şeyler gerçekten ayıp. Niyetinle ilgilenmiyorum ama davranışlar hoş değil kimseye kinlenicek bı durumum yok..Varligimdan rahatsız olan insanları topige almadım sildim o kadar buda olması gereken normal bişeyBirde arkandan değil senin yazına cevap olarak yazmıştım zaten.
Milletinde işi yok heraldeekran göndermişler mis valla helal olsun ya,ben burda sana korka hsg den diye güç veriyorum öneride bulunuyorum sen orda neler düşünmüşsün.herkes istediğini düşünebilir özgürdür benim kötü bir niyetim yok olamazda...
Kızlar boşverelim her şeyi hepimiz bazen farklı dönemlerden geçiyoruz duygu değişimlerimiz çok sık ve hızlı oluyor hepimiz aynı yoldan gidiyoruz ikinizide ekimden bu yana topiklerde görüyorum hepimizin amacı aynı birbirimizi kırmaya değmez boşverinBirde arkandan değil senin yazına cevap olarak da yazmıştım zaten.
Anormallik kısmı da ordakilere karşı olan tavrındi bana göre, azarlayarak tersleyerek yazdıklarındi çoğu kişinin de dikkatini çekti zaten. Yoksa banane yani kimi ekle çıkar keyfin bilir.
Ha birde Milletinde işi yok heraldeekran göndermişler mis valla helal olsun ya,ben burda sana korka hsg den diye güç veriyorum öneride bulunuyorum sen orda neler düşünmüşsün.herkes istediğini düşünebilir özgürdür benim kötü bir niyetim yok olamazda...
Canım RABBİM hayırlısını versin sen elinden geleni yapıyorsun elbet bir zamanımız var sana süpriz yapacak bebeğin bak 5 defa deneyen çok ama çok yakın birisini tanıyorum artık pes ettiler olmuyor diye 2 ay sonra güzel haberlerini aldıkBeybiler.. Kan tahlilim <2 yani negatif çıktı... Hayırlısı olsun.. Serumu almış oldum
Ben kim.kime ne demiş ilgilenmiyorum . Haberim yok, grup grup gezip takip de etmiyorum .Canım benim, dün akşam konuşulmuş ondan öncesinde zaten 1 haftadır o guruba bişey yazmıyorum bana yazman imkansız, bıraktım o topigi..Konuştuğun kişiyi Nisan topiginden sildim diye kalkıp arkamdan anormal olduğumu söylemişsiniz..Konuştuğun vatandaş arkamdan eleştiride degil bikaç kisiyle birleşip bı ton şey söyledi..yapmayın şöyle şeyler gerçekten ayıp. Niyetinle ilgilenmiyorum ama davranışlar hoş değil kimseye kinlenicek bı durumum yok..Varligimdan rahatsız olan insanları topige almadım sildim o kadar buda olması gereken normal bişey
Hiç gerçekten kimseyle derdim yok canım,Kızlar boşverelim her şeyi hepimiz bazen farklı dönemlerden geçiyoruz duygu değişimlerimiz çok sık ve hızlı oluyor hepimiz aynı yoldan gidiyoruz ikinizide ekimden bu yana topiklerde görüyorum hepimizin amacı aynı birbirimizi kırmaya değmez boşverin
Arkamdan listeden sildim diye anormal diyin, sorunlu biri diyin, Nisan topigini açmış başındaki uğursuz uğursuzluk getirir aman diyin sonrada bunları kötü niyetle demedik, ona ne şüphe...Ben kim.kime ne demiş ilgilenmiyorum . Haberim yok, grup grup gezip takip de etmiyorum .
Senin tavrın yazdiklarin bana göre anormaldi bu kadar basit. Kişiyi Silmen değil anlatabildimmi ???
Ayıp olan şeyi sana ekran görüntüsü atıp burda kaos yaratmaya çalışan kişi yapmış. Ama benim kaosa girip laf yarışı yapacak gücüm yok. Niyetle ilgilenmiyor olmana şaşırmadım. Kotu düşünmüşsünuz ama öyle bir niyette değildim.eger sana karşı bir şeyim olsa tenezzül edip yazmazdim bile. Neyse herkes kalbini. Ekmeğini yer hayatta.iyigunler
Galiba anlatamıyorum.listeden sildiginiz için değil.tavriniza anormal dedim. . İnsanlara yaziklarinizi bir okuyun derim , sizde kendinizde bir şey olduğunu dusunmeseniz özür dilemezdiniz.Arkamdan listeden sildim diye anormal diyin, sorunlu biri diyin, Nisan topigini açmış başındaki uğursuz uğursuzluk getirir aman diyin sonrada bunları kötü niyetle demedik, ona ne şüphe...birisi size bunları söylediğinde iltifat olarak iyi niyet olarak kabul ediyorsanız sorun yok ama gerçekten yapılanlar söylenenler artık ayıp.. Klavye başında insanlar hakkında böyle konustugunuzda gerçekten kırıcı olduğunuzun farkında olsanız, incitebildiginizin farkında olsaniz.. Yazık gerçekten çok yazık
Bencede ,daha fazla yazmiycam .kimse bunu okumak zorunda değilKızlarPapatyamveben-Mavi Mavigrill şahsi meseleleri burda sorun etmesek mi?
Herkesin canı yeterince sıkkın bir de bu mevzuların burda konuşulması bana doğru gelmiyor, şahsi mesaj ile halledebilirsiniz sanki.
Kuzum sendeki süreç nasıl ilerliyor bilmiyorum ama benim embryo oluşum süreci çok rahat geçmişti.. Ben sadece gonalf kullandım. Tek iğne günde 1 kere 22 yumurta oluştu…Bilmiyorum ben mi fazla nazliyim ama bu tup bebek sureci bana gercekten zor geldi. Hergun gobekten 3 igne yapmak - ki ben yapamiyorum, esime yaptiriyorum; bir de 4. su eklendi. Hem hergun 4 igne acisi ve stresi, hem yuklenen hormonlar, hem surekli Balikesirden istanbula git gel yapma cabasi beni simdiden yordu.
MaviSasa234 boyle bir surecin, bu kadar ugrasinin sonucu pozitif olsun istiyor insan. O kadar gonulden dua ediyorum ki senin icin, insallah bugunku testin icin henuz erken davranmissindir. Degilse de, insallah bir dahaki sefere tutar
Maviesra senin nasil gidiyor surec?
Kuzum gebelik testi negatifse bir anlamı yok maalesef, tekrar yumurtluyor olabilir misin..?Arkadaşlar günaydın, elimde gebelik testi yok. Ovulasyon testi yaptım. Bugün döngümün 27.günü
Sizce bu testten bir şey çıkar mı?
İnanmıyorum, bariz bir çizgi vardı, şok oldum. Ne diyeceğimi bilemiyorum gerçektenBeybiler.. Kan tahlilim <2 yani negatif çıktı... Hayırlısı olsun.. Serumu almış oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?