- 19 Ekim 2021
- 7.301
- 31.018
- 478
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.601
Kaç gün geçti üstünden canımmBen hala olmadım =(
Valla kuzu sebep bu mudur değil midir bilmiyorum ama ben zatenn bu polip çıkmasada sebepsiz diye bi durumun varlığına inanmıyorumAllah Allah neler duyucaz ya bende biseylerden şüphe duyuyorum diye doktor bana kızıyor ne arıyorsun altında diye herşey normalse niye olmuyor o zaman bı sebebi muhakkak var neyse yol oldu bu bana önümüzdeki ay da olmazsa direk tüp bebek merkezine gidelim doktor değiştirelim zaten değiştire değiştire bı hal olduk
Bunda da vardır bir hayır canım bu hava da yorma kendini gebelik testi al yarın yaparsin en azındanGeldiğim yerde kan hafta içi alıyoruz dedidiğer merkezler baya uzak
Pozitif çok yeni bir gebelik 2 gün sonra daha net çizgi çıkacaktır.Beybiler negatifi gördüm
Hayırlısı artık mayıs Haziran gibi kendimi toparlar yeni sürece başlarım… Durmak yok
Kuzu sizde morfoloji ve ileri hız sorunu yok muydu? Ben yanlış mı hatırlıyorum..Allah Allah neler duyucaz ya bende biseylerden şüphe duyuyorum diye doktor bana kızıyor ne arıyorsun altında diye herşey normalse niye olmuyor o zaman bı sebebi muhakkak var neyse yol oldu bu bana önümüzdeki ay da olmazsa direk tüp bebek merkezine gidelim doktor değiştirelim zaten değiştire değiştire bı hal olduk
Kan ver mutlaka kuzum, inşallah bebeğin seninledirrr bende gördüm çizgiyiİnş öyledir.. Bugün hastaneye gidecektim serum taktırmak için çok can yakıyor.. Yoksa hiç taktırmayacağım deyip yaptım..
O zaman kan da vereyim ama 3 gibi gideceğim bakalım..
O zaman iki gün daha testle takip edelimGeldiğim yerde kan hafta içi alıyoruz dedidiğer merkezler baya uzak
Erken gebelik testi de bu şekilde arkadaşlar
2 ama bir suru iğne olmuştum antibiyotik ondanda olabilitKaç gün geçti üstünden canımm
İlk defa bir devlet hastanesine gitmeye ciddi ciddi niyetlendimDün akşam mesaj geldi bana, sürekli grev var olan bize oluyor
Bana mesaj gelmedi cnm benimde ptesi randevum bence sabah arayıp öyle çık iptal etme randevunuİlk defa bir devlet hastanesine gitmeye ciddi ciddi niyetlendimhayattaki şansım diyorum sadece neyse olmadı kendi doktoruma gidip bayılırım yine 500 TL napiyim
Canım çizgi var ordaaaaBeybiler negatifi gördüm
Hayırlısı artık mayıs Haziran gibi kendimi toparlar yeni sürece başlarım… Durmak yok
Ya canım benimmm dualarım seninle .Beybiler eşim ile konuştum.. Böyle var yoktan ziyade gidip kan vereceğim. 3-5 birşey çıkar..
İntralipid serum aldım bu transferde.. Kendisi ağrıtmıyor ama ondan sonra normal serum takıyorlar ve çok hızlı akıyor ve nasıl bir ağrıdır anlatamam size yarım saat kolum ağrıdı felç oldu resmen..
Hemşire ide dün konuştum en geç yarın yapın deyince test yapayım bari birşey varsa bu karda kıyamette gidip yapayım ağrısına dayanayım dedim...
Her türlü kan ne çıkarsa çıksın pazartesi tekrar yaptıracağım. Ama en azından aklımda kalmaz...
Gelirkende bi predictor daha alayım yarında yapayım..
Doktorun hastası ile konuştum, benim 7.gün daha da silikti bu kesin pozitiftir dedi..
Hayırlısı bakalım
Bütün bölümler de mi grev acaba infertilite de miCanım devlet hastanelerinde grev var hastaneyi ara boşuna yorulma bence, bana dün akşam mesaj geldi randevum iptal olmuş
Sabah arayayım bi açan olursa bilgi alıp öyle giderimBana mesaj gelmedi cnm benimde ptesi randevum bence sabah arayıp öyle çık iptal etme randevunu
Tatlım bugün kendi doktorum yurtdışında olduğu için burda evime cok yakın bir ozel hastane var, orda bir hoca yi çok ovduler ona gittim beş aydır araştırıyor dm.Oh şükür valla ben de öyle sevindim ilk defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?