• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beybiler.. Kan tahlilim <2 yani negatif çıktı... Hayırlısı olsun.. Serumu almış oldum :D
Bakalım 3. denemeye nasip kısmet artık..
Toparlanır öyle yoluma devam ederim...
Demekki benim vucudumda sorun var ki kabul etmiyor. Bundan sonraki süreç kendimi sorgulama sürecim olacak:işsiz:
Biz niye tam sevinemiyoz acep Allahım sen buyuksun hayırlı zamanda nasip etsin insallah😔

Beybiler.. Kan tahlilim <2 yani negatif çıktı... Hayırlısı olsun.. Serumu almış oldum :KK70:
Demekki benim vucudumda sorun var ki kabul etmiyor. Bundan sonraki süreç kendimi sorgulama sürecim olacak:işsiz:
Canim tüp bebekte nasıl ilerliyor bilmiyorum ama - Janna - - Janna - bunda iki kusurdu ama yükseldi

Evlendiğimden beri hep enfeksiyon geçirdim tikayabiliyormus o yüzden aklıma geldi kuzum..Düşünsene progesteron 38 küsur çıkıyor, Letuyla olmuyor, duphastonla olmuyor, hormonlarda bişey yok olmuyor eşimin değerleri yükseldi yine olmuyor tek bişey kalıyor oda tüpler..En başından beri tuplerimden şüphelendi ama sonra nedense vazgeçti sanırım bu sefer ben ısrarcı olsam iyi olacak
Aa evet olabilir ozaman, hsg çektirdin mi hiç canım?
Herşey normal şuan demekki belkide dediğin gibi tüplerde sorun olabilir enfeksiyondan dolayı. İlk adet sonrası hsg cektir canım inşallah nasip olur hemencecik 🌼❤️

Çektirdin mi daha önce benim agri eşiğim düşük guvenemedim kendime önümüzdeki aya kaldi artik
Hsg için Eylül'de çektirdim ben anestezisiz.
C kollu cihazdı. O şekilde sorabilirsin sadece adet sancısı gibiydi kasıklarımda ki.baski
Çok kolay geçti

Tatlım bugün kendi doktorum yurtdışında olduğu için burda evime cok yakın bir ozel hastane var, orda bir hoca yi çok ovduler ona gittim beş aydır araştırıyor dm.
Testler rahim filmi vs hepsini götürdüm baktı çok tatlı bir doktormus dedikleri gibi çok sevdim abi gibiydi çok pozitif. Bebeğim olursa onunla devam edeceğim kesinlikle.
İlk testte eşinizin sperm sayısı düşük ama şuan topalamis dedi sizdede bişey görünmüyor dedi.bnde femara ile yumurta takibi istedim tabi dedi. Yarın başlıyorum hayırlısı olsun inşallah 🤲♥️
Dışarıda oturuken gebelik içi. Gelenlerin kalp atış sesleri geliyordu boğazım düğümlü Gözler dolu oturdum, dua ettim hepimiz için 🤲 inşallah hayırla nasıp olsun hepimize
Oh çok sevindim içine sinen bir doktor bulmana.. İnşallah uğurlu görsün pozitif olsun 💙💙
Ben de gittim bugün. 2. Gün gitmek ne fenaymış 3. Gün gittiğimde böyle kanama çok olmuyordu.
Kistlerim duruyor 3cm den büyük bşey yok. Rahim filminde tüpler açık olduğu için kist bize engel değil dedi.
3 gün klomen 3 gün gonalf iğne vurulup haftaya cuma kontroll..yumurtaların boyutuna göre de aşılama tarihi..
Mikroçipliyi sordum bin lira fark ediyor ama şans bence aynı, size bırakıyorum dedim.
Bu ay normal denicez olmazsa diğer ay mikroçipli yine olmazsa haziran tüp bebek adanada.

Sorma sıra beklerken hamileler çoluklu çocuklular.. Her randevu dönemi aşırı kötü oluyorum.

Doktor covid olmayın aman diyo 🤣🤣

Oh çok sevindim içine sinen bir doktor bulmana.. İnşallah uğurlu görsün pozitif olsun 💙💙
Ben de gittim bugün. 2. Gün gitmek ne fenaymış 3. Gün gittiğimde böyle kanama çok olmuyordu.
Kistlerim duruyor 3cm den büyük bşey yok. Rahim filminde tüpler açık olduğu için kist bize engel değil dedi.
3 gün klomen 3 gün gonalf iğne vurulup haftaya cuma kontroll..yumurtaların boyutuna göre de aşılama tarihi..
Mikroçipliyi sordum bin lira fark ediyor ama şans bence aynı, size bırakıyorum dedim.
Bu ay normal denicez olmazsa diğer ay mikroçipli yine olmazsa haziran tüp bebek adanada.

Sorma sıra beklerken hamileler çoluklu çocuklular.. Her randevu dönemi aşırı kötü oluyorum.

Doktor covid olmayın aman diyo 🤣🤣
Kuzum hadi cokkk sevindim yaa, benimde cumartesi kontrol.
Yaa doktor çok tatlıydı çalışıyorum dedim izin vs zor olacak sabah yedi buçukta burdayım ben dedi gelirsin ilk seni alırım dedi🥺 öyle ketum doktorlar gördüm ki biriside aynı hastanede bir kadın doktordu. hatta söyledim bugunki doktora kendisinden hiç memnun kalmadığımi bana sizin 8milyon spermike tüp bebek bile olmaz dedi dedim agliycaktim çok duygandm, aa dedi o ne demek çok biliyor Mehtap hanım dedi.moral çok önemli dedi stres yapma.
mikroçip olayını bende sordum doktoruma hiç bir farkı yok demişti.
Tüpler açıksa sorun yok kist küçük zaten. Hadi inşallah bu ay güzel.haberler alırız ya 💕😻🐣
Evet herkes hamileydi bekleyen bende elimde rahim filmi koca dosyaa😑
Evet covid olunca iptal olunuyo sanırım dikkat edin kendinize 🌼♥️

Beybiler.. Kan tahlilim <2 yani negatif çıktı... Hayırlısı olsun.. Serumu almış oldum :D
Yaa nasıl <2 , şuan çok şaşkınım. 😳 O çizgi neydi peki? Çok heyecanlandık hepimiz ya, belki seni de umutlandırdık. Kuzum üzülme nolur.Bazen ne yaparsan yap nasibi gelmeyince olmuyor işte... Bir ömür boyu koşarsın, yetiştiğin sadece nasibindir... Elinden geleni yaptın sen maddi manevi, gerisi Rabbimin takdiri... Mucizemizi duayla umutla beklemeye devam edelim. 🤲

Bu arada test predictor muydu? Ben o markaya güvenmiyorum, eczaneden 50 TL para bayılıp almıştım geçen yaz, çizgi de çıktı. Heveslendim, sonra kaset test yaptım bembeyaz ve regl oldum.

hiç korkma biz regli ağrılarını atlatan kadınlarız ya rahim filmi nedir . ayrıca rahim filminden sonra gebelikde oluşabiliyor hadi inşallah hayırlı haberlerini alırız :KK200:
Kuzum hiç adet ağrısı yaşamadım adet öncesi hafiften bı kasık ağrım oluyor o kadar 😁 Bide tıkanık felansa işlem sirasinda hareket ederim bişey olur 400 TL fazla verelim adam akıllı çeksinler ne var ne yok temizlesinler 🤣🤣🤣

Kuzum hiç adet ağrısı yaşamadım adet öncesi hafiften bı kasık ağrım oluyor o kadar 😁 Bide tıkanık felansa işlem sirasinda hareket ederim bişey olur 400 TL fazla verelim adam akıllı çeksinler ne var ne yok temizlesinler 🤣🤣🤣
Valla ben ilk gün ağrıdan kıvrandığım için alışkındım ama ağrı falan olmadı film çekinirken basınç hissettim ama gönlün için nasıl rahat ederse kuzum tertemiz çıkar inşallah :KK200:

Aa evet olabilir ozaman, hsg çektirdin mi hiç canım?
Herşey normal şuan demekki belkide dediğin gibi tüplerde sorun olabilir enfeksiyondan dolayı. İlk adet sonrası hsg cektir canım inşallah nasip olur hemencecik 🌼❤️
Hiç çekmedim canım şimdi videolar izliyorum tıkalı olanlarda acı oluyormuş birazda çekenin ustaligi önemliymiş 😁 Kendimi kestiremiyorum 1 ay boyunca düşüneyim bakayım nasıl cektirsem diye bide bunu dert edineyim 🤣

Beybiler.. Kan tahlilim <2 yani negatif çıktı... Hayırlısı olsun.. Serumu almış oldum :KK70:
Canım heveslendirmek istemiyorum ama biliyosun benimde 2.8 den yükseldi…yarın testi tekrarlasan mı?

Ben bu test sonucuna hiç inanmiyorum yok yaa bidaha yaptır 3 4 gün sonra mantığıma yatmadi

Çektirdim kuzum sağ tüpüm tıkalı çıktı açmayada çalışmadı doktorum . bi basınç ve hafif regli ağrısı şeklinde oldu 10 dklık işlem zaten normalde benim reglilerim hep ağrılı olur alıştım bu ağrılara hiç korkma c kollu dedıklerı var ya çok iyi echomar var ben orada çekileceğim ikincisini adamı çok iyi anlatıyorlar yollar problem kocaelideyim havalar bi toparlasa tek tüple bir şeyler deniyorum şuan
Mavigrill Mavigrill Kizlar ben Sonomedde cekildim Echomar ile ayni kisinin, ayni adam cekiyor. Anesteziye hic gerek yok korkmayin, 3-4 dk filan surdu islem, minik bir sizi hissedebilirsiniz ama 5-10 sn bile surmuyor.

10 saniye suruyormuş Anesteziye gerek yok burda cekineyim ben 10 saniyede dayaniriz gibi
Screenshot_20220312-170143_Instagram.webp

O çizgi neydi o zaman hiç anlamadım😳

Çok özür dilerim..
Erken davrandık, senide üzdük bilmeden

Kuzum hadi cokkk sevindim yaa, benimde cumartesi kontrol.
Yaa doktor çok tatlıydı çalışıyorum dedim izin vs zor olacak sabah yedi buçukta burdayım ben dedi gelirsin ilk seni alırım dedi🥺 öyle ketum doktorlar gördüm ki biriside aynı hastanede bir kadın doktordu. hatta söyledim bugunki doktora kendisinden hiç memnun kalmadığımi bana sizin 8milyon spermike tüp bebek bile olmaz dedi dedim agliycaktim çok duygandm, aa dedi o ne demek çok biliyor Mehtap hanım dedi.moral çok önemli dedi stres yapma.
mikroçip olayını bende sordum doktoruma hiç bir farkı yok demişti.
Tüpler açıksa sorun yok kist küçük zaten. Hadi inşallah bu ay güzel.haberler alırız ya 💕😻🐣
Evet herkes hamileydi bekleyen bende elimde rahim filmi koca dosyaa😑
Evet covid olunca iptal olunuyo sanırım dikkat edin kendinize 🌼♥️
Mart topiginde arkamdan farklı şeyler söyleyip burda neden böyle davrandığını öğrenebilir miyim ? Ekran gonderdiler de merak ediyorum sadece, Listeden arkamdan konuşan bı insanı sildim diye bu beni anormal birisi mi yapıyor ???

Hiç çekmedim canım şimdi videolar izliyorum tıkalı olanlarda acı oluyormuş birazda çekenin ustaligi önemliymiş 😁 Kendimi kestiremiyorum 1 ay boyunca düşüneyim bakayım nasıl cektirsem diye bide bunu dert edineyim 🤣
Yaa bende gitmeden önce neler izledim. Korkak gittim ama çok kolay geçti hafif sancı sadece oda regl sancmin yanında cerezz.
İyi bir yer bul canım erteleme.istanbulda isen echomar şişli oneriyorum

Back
X