Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle bizde 2 seneye girmek üzereyiz bende pek sebepsiZlige inanmıyorum yeterli arastirilmiyor

Kuzu sizde morfoloji ve ileri hız sorunu yok muydu? Ben yanlış mı hatırlıyorum..
Düzeldi kuzum morfolji 4 oldu hız sıfirdi yüzde 49 oldu..93 milyon hızlı sperm oluştu ama hala gebelik oluşmadı enfeksiyonuma verdim geçtiğimiz ayları bakalım bu ay nolucak

Kızlar bir sorum olacak. Özel sağlık sigortalarında önerdiğiniz var mı, mantığı nedir bu sigortalarin
Tamamlayıcı sağlık sigortası yaptirirsan özel hastanelerde doğum ücreti odemiyorsun, 10 defa muayene hakkın oluyor fizik tedavi, diş muayene vb şeyler içinde..Tahlillere para vermiyorsun sadece 15 20 TL gibi bi ücret ödüyorsun girişte o kadar..Benimki Anadolu sağlık sigortası ben memnunum

Peki bu dediğiniz Anadolu Sağlık sigortası tüm hastanelerde geçerli mi? Suan bulunduğum ilden başka bir ile gidersem de geçerli olacak mı? Ayrica hamilelik öncesi ve ya sonrası yaptırmanın bi farkı var mı?

Özel sağlık sigortasini soktunuz aklıma ya burda bı tane özel hastane var ne kadar zaman odersen faydalanirsin acaba. Bı araştırmak lazım

Geçerli oluyor sigortanızın türüne göre hangi hastaneler olduğu sitesinde yazıyor..Acıbadem gibi kendi özel sigortası olan hastanelerde geçmiyor sadece onun dışında hepsi kabul ediyor..Hamile kalmadan yaptırman lazım gebe kaldıktan sonra yaptirirsan doğum paketinden faydalanamiyorsun diğer haklarından faydalanırsin normal hastalıklarında kullanabilirsin..Gebelik için istiyorsan gebe kalmadan başlatmalisin Anadolu'da bekleme süresi olmuyor bazı sigortalar 6 ay ya da 1 sene sonra gebelik paketini başlatıyor o süreçte hamile kalınca kabul etmiyorlar biraz araştırmak lazım..Bizim sigortaci arkadaşımız bunu önermisti 2 senedir memnunum

10 defa az değil mi kuzum? 1 yumurta takibine bile 3 defa gidiliyor

10 defa az değil mi kuzum? 1 yumurta takibine bile 3 defa gidiliyor
Balım doktor seni tanıyınca sigortani kullandirtmiyor. Ben 5 ayda her hafta hastanedeydim toplasan 2 defa kullandım...zaten 10 gün içinde gidince kontrole giriyor giriş yapılmıyor..10 günden sonraki muayenede, doktor çağırdı haberi var deyince hemen giriş yapmıyorlar.Doktor görüyor kan tahlil felan olursa kullaniyosun dediğim gibi toplasan 2 defa giriş yaptırdım oda bitsin diye bitme süresi gelmişti

Coook tesekkur ederim çok güzel bilgilendirdiniz ben arayayım bakalim bu sigortayı o zaman

Şimdi biseyler okudumda benim tüplerin tıkanık olma ihtimali yüzde 90 gibi

Düzeldi kuzum morfolji 4 oldu hız sıfirdi yüzde 49 oldu..93 milyon hızlı sperm oluştu ama hala gebelik oluşmadı enfeksiyonuma verdim geçtiğimiz ayları bakalım bu ay nolucak
Maşallah çok iyi toparlamışsın.. aşılamaya geç bence.. Bak charlotte öyleydi.. aşılama sonrası gebe kaldı..

Maşallah çok iyi toparlamışsın.. aşılamaya geç bence.. Bak charlotte öyleydi.. aşılama sonrası gebe kaldı..
Aşılamayı iptal etti doktor kuzum gerek yok dedi ama ben şimdi biseyler okudum tüplerimin tıkalı olma ihtimali çok yüksek gibi olmazsa bu ay Hsg cekineyim beklemeyeyim önümüzdeki ayı

Evlendiğimden beri hep enfeksiyon geçirdim tikayabiliyormus o yüzden aklıma geldi kuzum..Düşünsene progesteron 38 küsur çıkıyor, Letuyla olmuyor, duphastonla olmuyor, hormonlarda bişey yok olmuyor eşimin değerleri yükseldi yine olmuyor tek bişey kalıyor oda tüpler..En başından beri tuplerimden şüphelendi ama sonra nedense vazgeçti sanırım bu sefer ben ısrarcı olsam iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…