• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Arkadaşlar günaydın, elimde gebelik testi yok. Ovulasyon testi yaptım. Bugün döngümün 27.günü

Sizce bu testten bir şey çıkar mı?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    126,2 KB · Görüntüleme: 35
Arkadaşlar günaydın, elimde gebelik testi yok. Ovulasyon testi yaptım. Bugün döngümün 27.günü

Sizce bu testten bir şey çıkar mı?
Bu testle birsey soylemek zor. Olabilir de olmayabilir de. Gebelikten ciddi suphelenebilmek icin ovu testinde t c den daha koyu olmali. Yumurtlamanizin uzerinden yeteri kadar zaman gectiyse bir gebelik testi alip yarin sabah yapabilirsiniz.

Hormonlarım normal aslında, polikistik over olduğum için geç yumurtlama oluyor 😏 hayıt denemedim hiç, bir bakayım
Bendede polikistige eğilim varmış 😊 bı araştır aklına yatarsa denersin 3 ay kullandim adet dongulerim düzenli sekilde 29 a geldi ilaçlar bozuyor duzenimi. Duphaston da iyi geldi ama yan etkisi fazla diye bıraktım 1 ay kullandım

Gerçekten bu kadar bilgi yüklü bir platform daha ben görmedim😌

Ya ashsgsg😂 benim de öyle çok bilmişliklerim olmuştur. Doktorda her çıkışta bir şey yok dimi her şey yolunda mı böyle demiştiniz ama gerçekten böyle dimi onaylanmalarımı hiç saymıyorum bile :)

Her tedavi kişiye özel aslında ve doktora güveniyorsak onunla beraber o ne diyorsa o şekilde yürümeliyiz bu yolu.
=))) öyle valla

Bende her gittiğim doktora tüm süreci en baştan didik didik anlatmamla meşhurum😁
Hatta doktor sorduğunda durum nedir diye, eyvah hocam tehlikeli soruyu sordunuz diyor eşim😁

Aynen dediğin gibi kuzu, ben ilk defa tüp bebek merkezine gittim 2 bucuk senede
Hep normal kadın doğum bölümünde muayene olmustum
Gittiğim doktorlarda iyiydi ama geneli gebelik takibi vs işte
Hatayı orda yaptım aslında ben, bi yerden sonra kabullenip böyle bi merkezde ilerlemem lazımdı

Şuan çok şükür içime çok sinen bi doktorum var, ilk gittiğimde hemen bi tespit yapıp tedavi yoluna girdik
Bu bile öyle önemli ki benim için, sebepsiz infertilite şeysinden kurtulmuş hissediyorum kendimi =)
İnsallah bikaç ayada alırsam hayırlı haberi deyme keyfime💃🌈

Bu testle birsey soylemek zor. Olabilir de olmayabilir de. Gebelikten ciddi suphelenebilmek icin ovu testinde t c den daha koyu olmali. Yumurtlamanizin uzerinden yeteri kadar zaman gectiyse bir gebelik testi alip yarin sabah yapabilirsiniz.

E sen bombayı atmış gitmişsin ama😂
Nöbetçi eczane enter ile bi gebelik testi yap haydi🥲

Canlarım dün yaptım ama çıkmadı. Negatif.

Artı med markaydı test. İşin tuhafı çarşamba günü lekelenme oldu ama devamı geldi. Bel kaşık ağrısı devamlı. Eşimi ikna edip yolluyorum şimdi karda kışta. Hayırlısı bakalım

=))) öyle valla

Bende her gittiğim doktora tüm süreci en baştan didik didik anlatmamla meşhurum😁
Hatta doktor sorduğunda durum nedir diye, eyvah hocam tehlikeli soruyu sordunuz diyor eşim😁

Hatayı orda yaptım aslında ben, bi yerden sonra kabullenip böyle bi merkezde ilerlemem lazımdı

Şuan çok şükür içime çok sinen bi doktorum var, ilk gittiğimde hemen bi tespit yapıp tedavi yoluna girdik
Bu bile öyle önemli ki benim için, sebepsiz infertilite şeysinden kurtulmuş hissediyorum kendimi =)
Sebeplimiymiş bizde mi tüp bebek merkezine gitsek acaba bu ayida değerlendirelim de olmazsa doktor değiştireyim merkeze gidelim bizde

Hadi el ele tutuşup MaviSasa234 MaviSasa234 için olumlama yapalim 😍 Allahim isteyen herkese sağlıkla ver diye de kendimizi de duaya ekleyelim 😍
Ben verdim elimi🤲🌸
=))) öyle valla

En önemlisi de bu zaten, bir de ben de yaptım aynı şeyi kürtajdan sonra başka doktora gittim mesela süreç en baştan başladı. Halbuki kürtajın suçu ilk doktorum değildi ki, onla devam etsem bu yumurta takip süreçlerine daha erken gelmiş olurduk belki ama olsun her şeyin vakti var/varmış🙏

Sen şimdi içine sine bir doktora bir merkeze başlamışsın bak polip de alındı. Polip öncesi biz korunuyorduk mesela ama benim polip büyüklüğüm daha küçüktü, sendekiler bir tık daha büyük ve alındı şansın çok yüksek inşallah çok güsek olacak her şey😍 herkese uğurlayacağız burdan sıra sıra. Kontrole ne zaman gideceksin? Belki hiç korunma bile vermez. Kürtajdan sonra bana hiç korunma vermemişti mesela.
Canlarım dün yaptım ama çıkmadı. Negatif.

Artı med markaydı test. İşin tuhafı çarşamba günü lekelenme oldu ama devamı geldi. Bel kaşık ağrısı devamlı. Eşimi ikna edip yolluyorum şimdi karda kışta. Hayırlısı bakalım
Lekelenmeden sonra devamının gelmemesi ilginç🙈 inşallah bir güzel haber Sasa dan bir güzel haber senden gelir🤲

Sebeplimiymiş bizde mi tüp bebek merkezine gitsek acaba bu ayida değerlendirelim de olmazsa doktor değiştireyim merkeze gidelim bizde
=)) şöyle ki kuzuu
Ben 2,5 senedir gidiyorum doktora
Tüm testlerim normal, rahim filmi temiz, eşiminde değerler normal
Genetik testlere kadar sıkıntı yok
5 kez ilaçlı yumurtlama takibi yaptık, yumurta büyüyor ama yine sonuç sıfırr

Artık tüp bebek yaptıralım diye tüp bebek merkezine gittik, ilk defa bu doktorum polip gördü rahimde
Ve bi tane diye girdiğim ameliyattan 3 4 tane polip temizlenerek çıktım
Buda bi sebep olabilir diye düşünüyorum 🤷‍♀️
Sebepsiz denilip sonrasında polip tespit edilen ve ameliyat olup arkasından gebelik olusan bir sürü kişi var çünkü ❤️

Kızlar size birşey sorucam, benim pazartesi günü araştırma hastanesinde randevum var. Büyük ihtimalle aşılama önerebilir ama eşim pek yanaşmıyor aşılamaya...Eğer böyle olursa ben kendim femara alsam özeldeki doktorumun dediği şekilde 5 gün kullansam ve ovulasyon testi ile takip yapsam sizce olur mu?
Canım devlet hastanelerinde grev var hastaneyi ara boşuna yorulma bence, bana dün akşam mesaj geldi randevum iptal olmuş 😩

Eklentiler

• Screenshot_20220311-195654_Messages.webp
    Screenshot_20220311-195654_Messages.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 40
Son düzenleme:
Ben verdim elimi🤲🌸

En önemlisi de bu zaten, bir de ben de yaptım aynı şeyi kürtajdan sonra başka doktora gittim mesela süreç en baştan başladı. Halbuki kürtajın suçu ilk doktorum değildi ki, onla devam etsem bu yumurta takip süreçlerine daha erken gelmiş olurduk belki ama olsun her şeyin vakti var/varmış🙏

Sen şimdi içine sine bir doktora bir merkeze başlamışsın bak polip de alındı. Polip öncesi biz korunuyorduk mesela ama benim polip büyüklüğüm daha küçüktü, sendekiler bir tık daha büyük ve alındı şansın çok yüksek inşallah çok güsek olacak her şey😍 herkese uğurlayacağız burdan sıra sıra. Kontrole ne zaman gideceksin? Belki hiç korunma bile vermez. Kürtajdan sonra bana hiç korunma vermemişti mesela.

Lekelenmeden sonra devamının gelmemesi ilginç🙈 inşallah bir güzel haber Sasa dan bir güzel haber senden gelir🤲
İnsallahh kuzuu❤️❤️
Ben adetim bittikten üç gün sonra hemen histeroskopi oldum
Bi 10 15 günlük süre benim için yeterli dedi doktorum, iyileşme adına
Zaten o sürecide atlatınca bi sonraki adet zamanım geliyor eğer değişiklik olmazsa tabi işlem sonrası
O adetin ikinci günü kontrole gidicem işte
Belki yumurta takibi vs
Korunma yok💃💃

Merhaba canım sağ ol hem bedenen hem ruhen tabikide yiprandik fazlasıyla ama kaderim bu imiş Allah bana bunları nasip etti🍋 ama bütün herşey genetik hepsi tahliller hepsi yapıldı ne eşimde ne bende sorun yok dediğim gibi ama olacak inanıyorum ki zamanı gelince nasip olacak diye düşünüyorum
Canım eşinde ve sende bir problem çıkmadıysa sen bi kendine ümüsübüyan yaptır tak tutunmamasının sebebi olabilir

Beybiler eşim ile konuştum.. Böyle var yoktan ziyade gidip kan vereceğim. 3-5 birşey çıkar..
İntralipid serum aldım bu transferde.. Kendisi ağrıtmıyor ama ondan sonra normal serum takıyorlar ve çok hızlı akıyor ve nasıl bir ağrıdır anlatamam size yarım saat kolum ağrıdı felç oldu resmen..
Hemşire ide dün konuştum en geç yarın yapın deyince test yapayım bari birşey varsa bu karda kıyamette gidip yapayım ağrısına dayanayım dedim...
Her türlü kan ne çıkarsa çıksın pazartesi tekrar yaptıracağım. Ama en azından aklımda kalmaz...
Gelirkende bi predictor daha alayım yarında yapayım..
Doktorun hastası ile konuştum, benim 7.gün daha da silikti bu kesin pozitiftir dedi..
Hayırlısı bakalım:KK200:
Yaaa nasil bir umut oldun gözlerim doldu 🤧
Tebrikler tebriklerrr🤗🤩🤩🤩

=)) şöyle ki kuzuu
Ben 2,5 senedir gidiyorum doktora
Tüm testlerim normal, rahim filmi temiz, eşiminde değerler normal
Genetik testlere kadar sıkıntı yok
5 kez ilaçlı yumurtlama takibi yaptık, yumurta büyüyor ama yine sonuç sıfırr

Artık tüp bebek yaptıralım diye tüp bebek merkezine gittik, ilk defa bu doktorum polip gördü rahimde
Ve bi tane diye girdiğim ameliyattan 3 4 tane polip temizlenerek çıktım
Buda bi sebep olabilir diye düşünüyorum 🤷‍♀️
Sebepsiz denilip sonrasında polip tespit edilen ve ameliyat olup arkasından gebelik olusan bir sürü kişi var çünkü ❤️
Allah Allah neler duyucaz ya bende biseylerden şüphe duyuyorum diye doktor bana kızıyor ne arıyorsun altında diye herşey normalse niye olmuyor o zaman bı sebebi muhakkak var neyse yol oldu bu bana önümüzdeki ay da olmazsa direk tüp bebek merkezine gidelim doktor değiştirelim zaten değiştire değiştire bı hal olduk 🤣🤣

Back
X