Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim sağlıkla olsun her şey gönlünce olsun çektiğin sıkıntılara değsin alacağın sonuç dualarım seninle bekliyoruz güzel haberlerini

Beybiler negatifi gördüm
Hayırlısı artık mayıs Haziran gibi kendimi toparlar yeni sürece başlarım… Durmak yok
Ayyyyyy var ya var gördüm bende deli kız koş kan ver koşşşşş
Kuzucum usg kontrolüne girmeden femera başlama

Yok kuzum ya 27 ile 37 arasında değişiyor. Genellikle geç yumurtlama oluyor son zamanlarda femara kullansam döngüm 26-27 ye düşüyor, onu da 3 ay kullandım ovitrelle yaptı ama yine gebelik oluşmadı
Hayıt otunu dener misin peki ,adetinin ilk gününden itibaren 15 gün sabah akşam kullanıyorsun..ben 3 ay kullandım düzene girdi ilaçlardan alamadığım verimi aldım hormonlarım normale bindi..Bu ay yine başladım

Eşinde bı sorun yoksa yapabilirsin bence ben 3 ay öyle yaptim

Hayırrlısı kuzu ya çok heyecanlı
Valla ben testi görür görmez ne negatifi bu kız şoka girdi bence dedim
Çok bariz belli ama şimdi sen tüpe göre silik milik diince orasını bilemedim
Ama olmayan sey çıkmaz
Bu sefer ki tüp dalışş başarılı bencee
Heyecanla bekliyoruz sonucunu

Hormonlarım normal aslında, polikistik over olduğum için geç yumurtlama oluyor hayıt denemedim hiç, bir bakayım

Bu eşler beni öldürüyor

Benim doktorum özellikle uyarmıştı bu konuda, kafanıza göre iş yapıp sonra hiç ortada yokken iş çıkarıyosunuz başınıza demişti
Kist falan ihtimalleri beni hep korkutur, bence kullansan bile en azından tahmini yumurtlama zManı için bi randevu al yinede kuzu
Kontrol ettirmiş olursun

Hiiiii ne güzel inşallah vardır sagliklica hayirlica ahanda mavi ise yaradı ÷)

Canım femara ile ilgili bir bilgim yok benim ama ovülasyon testlerinden ziyade usg kontrolü ile yumurta takibi yaptırmak daha sağlıklı. Çok kez karşılaştık ovülasyonda çıkmayıp usg de yumurtası olanla ya da tam tersi

Naçizane bir de bu kürler otlar vs vücudun dengesini olumsuz yönde de bozabiliyor. Kişiye özel bakıp değerlendirilmesi gerek bunların; bir başkasına iyi gelen sende bende tam tersi etki yapabilir.

Hiç unutmuyorum kürtaj sonrası takiplerimde doktor 40 mm’ye yakın yumurta görünce bana ‘’ sen ekstra ot kür bir şey mi kullandın’’ demişti.Oysaki hiçbir şey kullanmamıştım.
Son karar sen ve eşinin tabi ama kürler otlar herkese iyi gelmeyebiliyor, eğer doktoruma güveniyorsan onun takibi ile sürece devam etmek daha doğru olur. Psikolojik olarak da insan rahatlıyor hem sorumluluğu biraz doktora atınca.

Kesinlikle
Bu konu dışında bile o kadar çok yanlış bilgi var ki. Mesela 23-24 mm yumurta iğne için çok büyük diye bi yanılgı var. Ben doktoruma bu ay 24 mm olmuş iğne yapmayalım çok büyümüş tutmaz demiştim, sen nerden öğreniyorsun bunları, kendiliğinden gelişen yumurta 25 mm’ye kadar çatlayabilir demişti.
Bazen doktorlar bi şey bilmez sanıyoruz, doktor travması var hepimizde

Nerden öğreniyoruz bi bilseler
Bazı doktorlar çok mu kadınlar kulübü okuyorsun diyormus böyle kendimiz bişeyi yorumlayınca, geçen burda bi arkadasa denk gelmiştim
Bende doktora histereskopi de çizikte atılıyormus, gebelik sansını arttırıyormus sizce denesek mi dedim sence ben bunu düşünmemiş olabilir miyim dedi adam, kapak oldum

Gerçekten bu kadar bilgi yüklü bir platform daha ben görmedim

Ya ashsgsg benim de öyle çok bilmişliklerim olmuştur. Doktorda her çıkışta bir şey yok dimi her şey yolunda mı böyle demiştiniz ama gerçekten böyle dimi onaylanmalarımı hiç saymıyorum bile :)

Her tedavi kişiye özel aslında ve doktora güveniyorsak onunla beraber o ne diyorsa o şekilde yürümeliyiz bu yolu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…