- 25 Ağustos 2017
- 5.007
- 6.918
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.561
Yok kuzum eşimin online dersi bitsin 12 gibi vereceğim. Ben serumu alana kadar sonuç çıkar zaten.. Serum 2 saat sürüyorAyyy hemen kan verebilseydin keşke 3 e kadar nasıl beklicez şimdisonuç 1 saatte çıksa 4 olur
Canım benim sağlıkla olsun her şey gönlünce olsun çektiğin sıkıntılara değsin alacağın sonuç dualarım seninle bekliyoruz güzel haberleriniBeybiler eşim ile konuştum.. Böyle var yoktan ziyade gidip kan vereceğim. 3-5 birşey çıkar..
İntralipid serum aldım bu transferde.. Kendisi ağrıtmıyor ama ondan sonra normal serum takıyorlar ve çok hızlı akıyor ve nasıl bir ağrıdır anlatamam size yarım saat kolum ağrıdı felç oldu resmen..
Hemşire ide dün konuştum en geç yarın yapın deyince test yapayım bari birşey varsa bu karda kıyamette gidip yapayım ağrısına dayanayım dedim...
Her türlü kan ne çıkarsa çıksın pazartesi tekrar yaptıracağım. Ama en azından aklımda kalmaz...
Gelirkende bi predictor daha alayım yarında yapayım..
Doktorun hastası ile konuştum, benim 7.gün daha da silikti bu kesin pozitiftir dedi..
Hayırlısı bakalım
Yani normal gebeliğe göre 13. günü, ama beta salgılamaya göre 3-4 günlük...Bu negatif değil ama aşko neden negatif diyosun ki?benım testime benziyor
Yok bu benım 2.8 değerde cıkana cok benziyorr. Bence var umudunu kaybetmeYani normal gebeliğe göre 13. günü, ama beta salgılamaya göre 3-4 günlük...
Ben daha önce predictorün silik çizgisi ile karşılaştım ondan dolayı...
Ayyyyyy var ya var gördüm bende deli kız koş kan ver koşşşşşBeybiler negatifi gördüm
Hayırlısı artık mayıs Haziran gibi kendimi toparlar yeni sürece başlarım… Durmak yok
Kuzucum usg kontrolüne girmeden femera başlamaKızlar size birşey sorucam, benim pazartesi günü araştırma hastanesinde randevum var. Büyük ihtimalle aşılama önerebilir ama eşim pek yanaşmıyor aşılamaya...Eğer böyle olursa ben kendim femara alsam özeldeki doktorumun dediği şekilde 5 gün kullansam ve ovulasyon testi ile takip yapsam sizce olur mu?
Hayıt otunu dener misin peki ,adetinin ilk gününden itibaren 15 gün sabah akşam kullanıyorsun..ben 3 ay kullandım düzene girdi ilaçlardan alamadığım verimi aldım hormonlarım normale bindi..Bu ay yine başladımYok kuzum ya 27 ile 37 arasında değişiyor. Genellikle geç yumurtlama oluyor son zamanlardafemara kullansam döngüm 26-27 ye düşüyor, onu da 3 ay kullandım ovitrelle yaptı ama yine gebelik oluşmadı
Eşinde bı sorun yoksa yapabilirsin bence ben 3 ay öyle yaptimKızlar size birşey sorucam, benim pazartesi günü araştırma hastanesinde randevum var. Büyük ihtimalle aşılama önerebilir ama eşim pek yanaşmıyor aşılamaya...Eğer böyle olursa ben kendim femara alsam özeldeki doktorumun dediği şekilde 5 gün kullansam ve ovulasyon testi ile takip yapsam sizce olur mu?
Hayırrlısı kuzu ya çok heyecanlıBeybiler eşim ile konuştum.. Böyle var yoktan ziyade gidip kan vereceğim. 3-5 birşey çıkar..
İntralipid serum aldım bu transferde.. Kendisi ağrıtmıyor ama ondan sonra normal serum takıyorlar ve çok hızlı akıyor ve nasıl bir ağrıdır anlatamam size yarım saat kolum ağrıdı felç oldu resmen..
Hemşire ide dün konuştum en geç yarın yapın deyince test yapayım bari birşey varsa bu karda kıyamette gidip yapayım ağrısına dayanayım dedim...
Her türlü kan ne çıkarsa çıksın pazartesi tekrar yaptıracağım. Ama en azından aklımda kalmaz...
Doktorun hastası ile konuştum, benim 7.gün daha da silikti bu kesin pozitiftir dedi..
Hayırlısı bakalım
Hormonlarım normal aslında, polikistik over olduğum için geç yumurtlama oluyorHayıt otunu dener misin peki ,adetinin ilk gününden itibaren 15 gün sabah akşam kullanıyorsun..ben 3 ay kullandım düzene girdi ilaçlardan alamadığım verimi aldım hormonlarım normale bindi..Bu ay yine başladım
Eşimin değerleri güzel aslında, morfoloji 2 sadece. Ama doktorlar hız ve sayı güzel olduğu için morfolojiyi önemsemediler. Bu hafta o da yeniden doktora gidecekEşinde bı sorun yoksa yapabilirsin bence ben 3 ay öyle yaptim
Bu eşler beni öldürüyorKızlar size birşey sorucam, benim pazartesi günü araştırma hastanesinde randevum var. Büyük ihtimalle aşılama önerebilir ama eşim pek yanaşmıyor aşılamaya...Eğer böyle olursa ben kendim femara alsam özeldeki doktorumun dediği şekilde 5 gün kullansam ve ovulasyon testi ile takip yapsam sizce olur mu?
Hiiiii ne güzel inşallah vardır sagliklica hayirlica ahanda mavi ise yaradı ÷)Beybiler eşim ile konuştum.. Böyle var yoktan ziyade gidip kan vereceğim. 3-5 birşey çıkar..
Hayırlısı bakalım
Canım femara ile ilgili bir bilgim yok benim ama ovülasyon testlerinden ziyade usg kontrolü ile yumurta takibi yaptırmak daha sağlıklı. Çok kez karşılaştık ovülasyonda çıkmayıp usg de yumurtası olanla ya da tam tersiKızlar size birşey sorucam, benim pazartesi günü araştırma hastanesinde randevum var. Büyük ihtimalle aşılama önerebilir ama eşim pek yanaşmıyor aşılamaya...Eğer böyle olursa ben kendim femara alsam özeldeki doktorumun dediği şekilde 5 gün kullansam ve ovulasyon testi ile takip yapsam sizce olur mu?
KesinlikleBu eşler beni öldürüyor
Benim doktorum özellikle uyarmıştı bu konuda, kafanıza göre iş yapıp sonra hiç ortada yokken iş çıkarıyosunuz başınıza demişti
Kist falan ihtimalleri beni hep korkutur, bence kullansan bile en azından tahmini yumurtlama zManı için bi randevu al yinede kuzu
Kontrol ettirmiş olursun
Jannacım sana herhangi bir erken gebelik test firmasından iş teklifi gelmedi mi ya halaYok bu benım 2.8 değerde cıkana cok benziyorr. Bence var umudunu kaybetme
Sasacim benim ilk gebeligimde kan testinde hcg 29.000 ciktiginda, predictor senin bundan birazcik daha koyu ama silik cizgi gostermisti!Ama kuzu 8.gün yani varsa 15-20 civarı olmalıydı ve gözüme solmalıydı çizgiyi
Nerden öğreniyoruz bi bilselerKesinlikle
Bu konu dışında bile o kadar çok yanlış bilgi var ki. Mesela 23-24 mm yumurta iğne için çok büyük diye bi yanılgı var. Ben doktoruma bu ay 24 mm olmuş iğne yapmayalım çok büyümüş tutmaz demiştim, sen nerden öğreniyorsun bunları, kendiliğinden gelişen yumurta 25 mm’ye kadar çatlayabilir demişti.
Bazen doktorlar bi şey bilmez sanıyoruz, doktor travması var hepimizde
Gelmedi tü onlaraJannacım sana herhangi bir erken gebelik test firmasından iş teklifi gelmedi mi ya hala
Resmen yeni bir çığır açtın, herkese umut oldun
Gerçekten bu kadar bilgi yüklü bir platform daha ben görmedimNerden öğreniyoruz bi bilseler
Bazı doktorlar çok mu kadınlar kulübü okuyorsun diyormus böyle kendimiz bişeyi yorumlayınca, geçen burda bi arkadasa denk gelmiştim
Bende doktora histereskopi de çizikte atılıyormus, gebelik sansını arttırıyormus sizce denesek mi dedimsence ben bunu düşünmemiş olabilir miyim dedi adam, kapak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?