• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş öyledir.. Bugün hastaneye gidecektim serum taktırmak için çok can yakıyor.. Yoksa hiç taktırmayacağım deyip yaptım..
O zaman kan da vereyim ama 3 gibi gideceğim bakalım..
Mutlaka kan ver o zaman gitmişken güzel haberlerini bekliyoruz halay cekicez burda insallah 😍

Bu arada benim bu ay yumurtlama sürem uzayacak gibi vajinal kaşıntı da var denesek bile tutmaz bu ay, üç gebeliğim de 12.gün yumurtlama ile olmuştu bu ay 14.gune sarkacak belli ki 😞

Beybiler negatifi gördüm 🙂
Hayırlısı artık mayıs Haziran gibi kendimi toparlar yeni sürece başlarım… Durmak yok 💕
Kız ne negatifi çizgi var orda benim göruyorsam kesin herkes görüyordur bekle 2 gün sonra yeniden yap 😊

Kiz ben cizgi gördüm 🤩
Sasacim çizgi var orda ama nasıl negatif basbaya var

Var tabi ya fotoyu açmadan gördüm ben 😍

Ya daha biz pazartesi test yapmıcak mıydık kuzuuu
Bugün cumartesi

Canım sen testteki çizginin koyuluguna bakma hic idrara zaten geç geçiyor hcg, daha 8 gün olmuş bak günün gelmedi ki o yuzden silik olması normal bence ama bu test kesinlike pozitif, negatif olsa hic bir şey çıkmazdı kaliteli test bu
Bence geliyor gelmekte olan 😍

Günaydın kızlar 🥰
MaviSasa234 MaviSasa234 önemli olan çizginin çıkması ve bir çizgi var yiihhuuuu💐🎊

Ya kuzu erken değil mi daha
Biraz beklesek bi pazartesiye kadar
10. Gün olsa bari =)
Yada gitmişken versen mi bilemedim ki
Valla stres yaptım burda🤭

Canım negatif gelmedi bana, silik ama çizgi var filtresiz falanda görünüyor gayet.dualarim seninle canım inşallah tutunmusdur bebeğin 🤲🌺🌸

Kiz ben cizgi gördüm 🤩

Mutlaka kan ver o zaman gitmişken güzel haberlerini bekliyoruz halay cekicez burda insallah 😍

Hani pazar sabahi yapacaktık tekrar mi etsen pazar degil pazartesi sabahi belli eder kendini heyecanlandim

Daha çok çok erken ve buna rağmen çizgi var kanda da kesinleştirirsin ins. canım. :KK66:

Seni test canavarına yönlendiriyoumn - Janna - - Janna - 😂

Kız ne negatifi çizgi var orda benim göruyorsam kesin herkes görüyordur bekle 2 gün sonra yeniden yap 😊

Nasıl negatif, çizgileri görmüyor musun??? Düğünümüz var kızlar toplaşın ❤❤❤

Kuzum ilk testte çizgi var, test günün çarşamba değil miydi? Kan testi yapsana 😍😍
Beybiler eşim ile konuştum.. Böyle var yoktan ziyade gidip kan vereceğim. 3-5 birşey çıkar..
İntralipid serum aldım bu transferde.. Kendisi ağrıtmıyor ama ondan sonra normal serum takıyorlar ve çok hızlı akıyor ve nasıl bir ağrıdır anlatamam size yarım saat kolum ağrıdı felç oldu resmen..
Hemşire ide dün konuştum en geç yarın yapın deyince test yapayım bari birşey varsa bu karda kıyamette gidip yapayım ağrısına dayanayım dedim...
Her türlü kan ne çıkarsa çıksın pazartesi tekrar yaptıracağım. Ama en azından aklımda kalmaz...
Gelirkende bi predictor daha alayım yarında yapayım..
Doktorun hastası ile konuştum, benim 7.gün daha da silikti bu kesin pozitiftir dedi..
Hayırlısı bakalım:KK200:

Kızlar size birşey sorucam, benim pazartesi günü araştırma hastanesinde randevum var. Büyük ihtimalle aşılama önerebilir ama eşim pek yanaşmıyor aşılamaya...Eğer böyle olursa ben kendim femara alsam özeldeki doktorumun dediği şekilde 5 gün kullansam ve ovulasyon testi ile takip yapsam sizce olur mu?

Beybiler eşim ile konuştum.. Böyle var yoktan ziyade gidip kan vereceğim. 3-5 birşey çıkar..
İntralipid serum aldım bu transferde.. Kendisi ağrıtmıyor ama ondan sonra normal serum takıyorlar ve çok hızlı akıyor ve nasıl bir ağrıdır anlatamam size yarım saat kolum ağrıdı felç oldu resmen..
Hemşire ide dün konuştum en geç yarın yapın deyince test yapayım bari birşey varsa bu karda kıyamette gidip yapayım ağrısına dayanayım dedim...
Her türlü kan ne çıkarsa çıksın pazartesi tekrar yaptıracağım. Ama en azından aklımda kalmaz...
Doktorun hastası ile konuştum, benim 7.gün daha da silikti bu kesin pozitiftir dedi..
Ayyy hemen kan verebilseydin keşke 3 e kadar nasıl beklicez şimdi 😃 sonuç 1 saatte çıksa 4 olur

Bu nasıl negatif kuzu
Ben baya çizgi görüyorum ordaaaa
Ben de fotoğrafı açmadan dahi gördüm😍
Yorumları heyecanla okudum👶😌
Tabi her ihtimale hazırlıklı olmak lazım ama görünen bir çizgi var orda hatta ilk fotoğraftaki pembemsi gibi🧿
Güzel haberlerini alalım inşallah🙏

Back
X