Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beybiler negatifi gördüm
Hayırlısı artık mayıs Haziran gibi kendimi toparlar yeni sürece başlarım… Durmak yok

Eklentiler

• 90E7F178-7BDE-46D3-974C-8C80B1E80418.webp
    115,6 KB · Görüntüleme: 88
  • 99E426BC-B40F-4281-8520-DF275F56DE43.webp
    106,8 KB · Görüntüleme: 85
  • DBB3788E-F4C5-44F5-93B9-17D24CA6E404.webp
    127,9 KB · Görüntüleme: 83
Ama tüp bebeğe göre çok silik…
10.dk sı da böyle ama geçersiz …
Ama kuzu 8.gün yani varsa 15-20 civarı olmalıydı ve gözüme solmalıydı çizgiyi
Canım sen testteki çizginin koyuluguna bakma hic idrara zaten geç geçiyor hcg, daha 8 gün olmuş bak günün gelmedi ki o yuzden silik olması normal bence ama bu test kesinlike pozitif, negatif olsa hic bir şey çıkmazdı kaliteli test bu
Bence geliyor gelmekte olan

İnş öyledir.. Bugün hastaneye gidecektim serum taktırmak için çok can yakıyor.. Yoksa hiç taktırmayacağım deyip yaptım..
O zaman kan da vereyim ama 3 gibi gideceğim bakalım..

İnş öyledir.. Bugün hastaneye gidecektim serum taktırmak için çok can yakıyor.. Yoksa hiç taktırmayacağım deyip yaptım..
Sonucunu hepimiz bekliyoruz canım inşallah sevinç çığlıkları atarız burada

Ya kuzu erken değil mi daha
Biraz beklesek bi pazartesiye kadar
10. Gün olsa bari =)
Yada gitmişken versen mi bilemedim ki
Valla stres yaptım burda

Beybiler negatifi gördüm
Hayırlısı artık mayıs Haziran gibi kendimi toparlar yeni sürece başlarım… Durmak yok
Canım negatif gelmedi bana, silik ama çizgi var filtresiz falanda görünüyor gayet.dualarim seninle canım inşallah tutunmusdur bebeğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…