Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olabilir, bu yumurtaların işine akıl sır ermiyor
Kızlar merhaba adetin 9. Günü HSG çektirmeye gidicem kendi doktorum anesteziliye 3000 tl isteyince başka bi yerden anestesisiz çektirme kararı aldım çektiren varsa tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Ben devlet hastanesinde anestezisiz çekildim. İşlemden 1 saat önce 1 tane dolorex içtim. Çekim esnasında hafif bir basınç hissi dışında bir şey hissetmedim. İşlemden sonra yürüyerek çıktım hafif bir regl ağrısı gibi ağrı oldu, 2 saat sonra okula gidip ders anlattım. İyi ki anestezi almamışım. Çekim sırasında hemşire görüntüyü telefonuma kaydedip verdi.
Aşılama yaptıran arkadaşlarım tedaviye başlamak için 2. Gün mü gittiniz 3. Günü mü
Ben 2. Gün gittim hemen başlayalım dedi.
Haha olur olur
Çok geçmiş olsun canım, anestezi almadan mı yapıldı işlem? Hadi bakalım bebişlere vesile olsun
Bence bu ayda bisi var herkes zor oluyor=)
Hahahs geçen hafta uğurlu falan diyorduk
Kizlar aşılama gününden itibaren avakado yesem olur mu
Ye tabi, afiyet olsun. İflaaaaas
Testlerin hassasiyeti değişiyor, en net cevabı 10. Gün ve 12. Gün verdiğin kan testleri verir
Kızlar Su gibi sütlü kahve lekelenme olan gören duyan var mı???
Aşılamanın 12.günü kan testim negatifti.. 15. günündeyim, günlük pede su gibi kahve leke gelmiş.. normal mi?? Normal di mi..
Senin kan negatif çıkmamış mıydı kuzucum? Tekrar kan verdin mi.?

Sağol canım bende ağrı kesici alırım o zaman gitmeden video çekilmezsede kendim isterim artık çekermisiniz diye.

Kuzum ofis olduğu için lokal anestezi ile yapıldı işlem ama rahat bi işlemmiş şükür atlattım bunu da Hayırlara vesile olur inşallah

Eşime polip ameliyatı sonrasıı gebelik şansının arttığını anlatıyorum aksam, adam yine strese girdi
Desene yandık diyor ayın bi haftası regl öncesi gerginlik, bi haftası regl gerginliği, sonraki hafta yumurtam olduu olmadı değerlendirme stresi
Geri kalan günler tuttu mu tutmadı mı stresi, ay bitti diyor
Rahatlamıştı bikaç aydır bende takmayınca çok fazla
Yine başlıyor heyecanlar

Ahh ahh bitmiyor cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…