- 8 Mart 2022
- 14
- 8
- 16
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #10.501
Aha genel de azalıyor ben iğne olduğumda gittikçe düştü ve kayboldu her gün yapmıştım
İğnenin etkisi kaç günde geçiyor acaba 8 gün oldu geçmesi Gerekmez miAma çokta koyulasmamis resme yeni baktim
Benim 3 ay 9.gün geçti, bu ay 11. gün geçti.. 14e kadar uzayabiliyormuş malesef..İğnenin etkisi kaç günde geçiyor acaba 8 gün oldu geçmesi Gerekmez mi
Valla benim 13.gun pozitifti 14 te negatfti 15te hasta oldumİğnenin etkisi kaç günde geçiyor acaba 8 gün oldu geçmesi Gerekmez mi
Evet benim de normal akıntı ile karışık olur kremsi sonra sökülürüm.. bu da regl öncesi akıntı belki ama bana farklı geldi..Benim adet öncesi kahve kremsi olur su gibi hiç yaşamadıminşallah gebeliktendir
Hayir maalesefGebe kalabildiniz mi peki çatlatma iğnesiyle
Bu farklı akıntılar kafayı yedirir insanaEvet benim de normal akıntı ile karışık olur kremsi sonra sökülürüm.. bu da regl öncesi akıntı belki ama bana farklı geldi..
Olabilir, bu yumurtaların işine akıl sır ermiyorKızlar kontrole gittim doktora.Geçen hafta pazar bi yumurtam çatlamıştı şimdi doktor baktı bi yumurtam daha var 17 mm olmuş pazara bu da çatlar dedi.
Eğer önceki yumurtam döllenseydi bu yumurta gelişmezdi dimi:/
Ben devlet hastanesinde anestezisiz çekildim. İşlemden 1 saat önce 1 tane dolorex içtim. Çekim esnasında hafif bir basınç hissi dışında bir şey hissetmedim. İşlemden sonra yürüyerek çıktım hafif bir regl ağrısı gibi ağrı oldu, 2 saat sonra okula gidip ders anlattım. İyi ki anestezi almamışım. Çekim sırasında hemşire görüntüyü telefonuma kaydedip verdi.Kızlar merhaba adetin 9. Günü HSG çektirmeye gidicem kendi doktorum anesteziliye 3000 tl isteyince başka bi yerden anestesisiz çektirme kararı aldım çektiren varsa tecrübelerinizi paylaşırmısınız
Ben 2. Gün gittim hemen başlayalım dedi.Aşılama yaptıran arkadaşlarım tedaviye başlamak için 2. Gün mü gittiniz 3. Günü mü
Olmiyir
Çok geçmiş olsun canım, anestezi almadan mı yapıldı işlem? Hadi bakalım bebişlere vesile olsunKızlarr yemeğimi yedim o yüzden detaylı yazamadım. Bugün hsgdeki arkuat uterus(kalp rahim) tanısı sebebiyle ofis histeroskopi oldum. Doktoruma minnettarım çok stresliydim ve kendimi kasıyordum geldi başıma nefes kontrolümü sağladığı gibi müzik açtırdı ve sakinleştim. İşlem başladı ve basıklık ölçüldü ve artık arkuat perdeye dönüşmüş biz o zarı kesicez dedi işlemi yaptı. Çok şükür sorunsuz bir şekilde oldu işlemden on beş dk sonra kalktım ve evime geldimBir level daha atladım Sıra sonraki reglde klomen leveli var
Hahahs geçen hafta uğurlu falan diyordukBence bu ayda bisi var herkes zor oluyor=)
Ye tabi, afiyet olsun. İflaaaaasKizlar aşılama gününden itibaren avakado yesem olur mu
Testlerin hassasiyeti değişiyor, en net cevabı 10. Gün ve 12. Gün verdiğin kan testleri verirKızlar merhaba.. 4 mart ta çatlatma iğnesi oldum iğneden 5 gün sonra etkisi geçmiş mi görmek için ilk testi yaptım. Hala geçmediğini gördüm 9.gün hala iğneden kaynaklandığını düşündüğüm etkiler devam ettiği için 2.testi yaptım. Ama bu sefer daha koyu çıktı.. Neden olabilir bana da yardımcı olursanız sevinirim..
Senin kan negatif çıkmamış mıydı kuzucum? Tekrar kan verdin mi.?KızlarSu gibi sütlü kahve lekelenme olan gören duyan var mı???
Aşılamanın 12.günü kan testim negatifti.. 15. günündeyim, günlük pede su gibi kahve leke gelmiş.. normal mi?? Normal di mi..
Sağol canım bende ağrı kesici alırım o zaman gitmeden video çekilmezsede kendim isterim artık çekermisiniz diye.Olabilir, bu yumurtaların işine akıl sır ermiyor
Ben devlet hastanesinde anestezisiz çekildim. İşlemden 1 saat önce 1 tane dolorex içtim. Çekim esnasında hafif bir basınç hissi dışında bir şey hissetmedim. İşlemden sonra yürüyerek çıktım hafif bir regl ağrısı gibi ağrı oldu, 2 saat sonra okula gidip ders anlattım. İyi ki anestezi almamışım. Çekim sırasında hemşire görüntüyü telefonuma kaydedip verdi.
Ben 2. Gün gittim hemen başlayalım dedi.
Haha olur olur
Çok geçmiş olsun canım, anestezi almadan mı yapıldı işlem? Hadi bakalım bebişlere vesile olsun
Hahahs geçen hafta uğurlu falan diyorduk
Ye tabi, afiyet olsun. İflaaaaas
Testlerin hassasiyeti değişiyor, en net cevabı 10. Gün ve 12. Gün verdiğin kan testleri verir
Senin kan negatif çıkmamış mıydı kuzucum? Tekrar kan verdin mi.?
Negatif yaaa.. bir daha yaptırma gereği duymadım..Senin kan negatif çıkmamış mıydı kuzucum? Tekrar kan verdin mi.?
Kuzum ofis olduğu için lokal anestezi ile yapıldı işlem ama rahat bi işlemmiş şükür atlattım bunu daOlabilir, bu yumurtaların işine akıl sır ermiyor
Ben devlet hastanesinde anestezisiz çekildim. İşlemden 1 saat önce 1 tane dolorex içtim. Çekim esnasında hafif bir basınç hissi dışında bir şey hissetmedim. İşlemden sonra yürüyerek çıktım hafif bir regl ağrısı gibi ağrı oldu, 2 saat sonra okula gidip ders anlattım. İyi ki anestezi almamışım. Çekim sırasında hemşire görüntüyü telefonuma kaydedip verdi.
Ben 2. Gün gittim hemen başlayalım dedi.
Haha olur olur
Çok geçmiş olsun canım, anestezi almadan mı yapıldı işlem? Hadi bakalım bebişlere vesile olsun
Hahahs geçen hafta uğurlu falan diyorduk
Ye tabi, afiyet olsun. İflaaaaas
Testlerin hassasiyeti değişiyor, en net cevabı 10. Gün ve 12. Gün verdiğin kan testleri verir
Senin kan negatif çıkmamış mıydı kuzucum? Tekrar kan verdin mi.?
Ahh ahh bitmiyor ciddenEşime polip ameliyatı sonrasıı gebelik şansının arttığını anlatıyorum aksam, adam yine strese girdi
Desene yandık diyorayın bi haftası regl öncesi gerginlik, bi haftası regl gerginliği, sonraki hafta yumurtam olduu olmadı değerlendirme stresi
Geri kalan günler tuttu mu tutmadı mı stresi, ay bitti diyor
Rahatlamıştı bikaç aydır bende takmayınca çok fazla
Yine başlıyor heyecanlar
Alemsin yaA101 e avokado gelmiş, 6,90 tanesi
14 gün boyunca yemem de 3/4 tane alırım en azından gün aşırı 2/3 günde bır yerim deneme yanılmaA101 e avokado gelmiş, 6,90 tanesi
Açılmadı ya bende
Bende dusurmeseydim 3 haftaya diguruyordun temmuz gurubundaydim dun açıp yine okudumO degil de Temmuz grubuma bakın herkes doğurmuş ya da doğuruyor duygulandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?