- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #10.521
Oh şükür valla ben de öyle sevindim ilk defaKuzum geliyor şükür yaaa, ilk defa kırmızı görünce üzülmedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oh şükür valla ben de öyle sevindim ilk defaKuzum geliyor şükür yaaa, ilk defa kırmızı görünce üzülmedim![]()
Bu nasıl negatif kuzuBeybiler negatifi gördüm
Hayırlısı artık mayıs Haziran gibi kendimi toparlar yeni sürece başlarım… Durmak yok![]()
Sasacim çizgi var orda ama nasıl negatif basbaya varBeybiler negatifi gördüm
Hayırlısı artık mayıs Haziran gibi kendimi toparlar yeni sürece başlarım… Durmak yok![]()
Ayyy evett yaaSasacim çizgi var orda ama nasıl negatif basbaya var
Ama tüp bebeğe göre çok silik…Bu nasıl negatif kuzu
Ben baya çizgi görüyorum ordaaaa
Var tabi ya fotoyu açmadan gördüm benAyyy evett yaa
Var dimiii
Valla kendimden şüphe ettimmmm
Nerde bu kız çıldırcam oturduğum yerdee![]()
Ama kuzu 8.gün yani varsa 15-20 civarı olmalıydı ve gözüme solmalıydı çizgiyiSasacim çizgi var orda ama nasıl negatif basbaya var
Ya daha biz pazartesi test yapmıcak mıydık kuzuuuAma tüp bebeğe göre çok silik…
10.dk sı da böyle ama geçersiz …
Ama tüp bebeğe göre çok silik…
10.dk sı da böyle ama geçersiz …
Canım sen testteki çizginin koyuluguna bakma hic idrara zaten geç geçiyor hcg, daha 8 gün olmuş bak günün gelmedi ki o yuzden silik olması normal bence ama bu test kesinlike pozitif, negatif olsa hic bir şey çıkmazdı kaliteli test buAma kuzu 8.gün yani varsa 15-20 civarı olmalıydı ve gözüme solmalıydı çizgiyi![]()
İnş öyledir.. Bugün hastaneye gidecektim serum taktırmak için çok can yakıyor.. Yoksa hiç taktırmayacağım deyip yaptım..Canım sen testteki çizginin koyuluguna bakma hic idrara zaten geç geçiyor hcg, daha 8 gün olmuş bak günün gelmedi ki o yuzden silik olması normal bence ama bu test kesinlike pozitif, negatif olsa hic bir şey çıkmazdı kaliteli test bu
Bence geliyor gelmekte olan![]()
Sonucunu hepimiz bekliyoruz canım inşallah sevinç çığlıkları atarız buradaİnş öyledir.. Bugün hastaneye gidecektim serum taktırmak için çok can yakıyor.. Yoksa hiç taktırmayacağım deyip yaptım..
O zaman kan da vereyim ama 3 gibi gideceğim bakalım..
Ya kuzu erken değil mi dahaİnş öyledir.. Bugün hastaneye gidecektim serum taktırmak için çok can yakıyor.. Yoksa hiç taktırmayacağım deyip yaptım..
O zaman kan da vereyim ama 3 gibi gideceğim bakalım..
Canım negatif gelmedi bana, silik ama çizgi var filtresiz falanda görünüyor gayet.dualarim seninle canım inşallah tutunmusdur bebeğinBeybiler negatifi gördüm
Kiz ben cizgi gördümBeybiler negatifi gördüm