- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #10.481
Ben aşılama olunca düşünüyorum yemeyi.öncesinde de yemek isterdim ama tadı çok kötü bir hafta anca dayanabilirm sanırımKizlar aşılama gününden itibaren avakado yesem olur mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben aşılama olunca düşünüyorum yemeyi.öncesinde de yemek isterdim ama tadı çok kötü bir hafta anca dayanabilirm sanırımKizlar aşılama gününden itibaren avakado yesem olur mu
EvetttOh iyi yapmışsın valla insan çalışırken hiç bir şey yapamıyor
Olabilir illaki etkisiBen de hep 27 de oluyorum 28 deymiş negatf testler prp oldum ondan gecikiyo heralde çünkü çok dakiktir ya
Valla bravo=))Haa diyom nerden cikti ya 86 küsür aldiydim ama baya çalıştım zor oldu =(
Tadına hiç bakmadım bilmiyorum tadından değilde en azından bikac gün takviye alırım diye düşündüm belki alieim belki almam bakalmBen aşılama olunca düşünüyorum yemeyi.öncesinde de yemek isterdim ama tadı çok kötü bir hafta anca dayanabilirm sanırım![]()
Formasyon bende de varda bu devirde velilerle ugrasamam=)Valla bravo=))
Ben cesaret edemedim kpss olayınaa
Hiç girişmedim
Şimdi pişmanım ama formasyonum da vardı aslında
Bilgiler tazeyken onu deneseydim en azındna diye =)
Nasip
Hiçte önemli değilmiş benim yumuslar az dedim o kadar da düzenli adetim olsun dedi hiç önemli değilmiş.anneme menopoz mu diye baktılar geçen annem diyor adet görsen de giriliyormus doktor demisOlabilir illaki etkisi
Benimde öyle cok düzenli 28 gunde bir
Bu bile cok cok onemli aslında bu süreçte
Sonraki levelleri geçersem inşallah gebelik takibi yapan doktorunu sorarım ilerdeÇok sevindim canım rahat geçmesineben hala o hastanede devam ediyorum gercekden memnunum.devlet deyince herkes öcü gözüyle bakıyor ama heryer aynı olmamakla birlikte burası iyi yani hakkını yiyemem
yoksa ben uzağım o hastaneye ama memnun kaldığım için devam ediyorum.
Tabiki canimSonraki levelleri geçersem inşallah gebelik takibi yapan doktorunu sorarım ilerde![]()
Kuzum geliyor şükür yaaa, ilk defa kırmızı görünce üzülmedimHayırlısı bakalım kuzum
Aha genel de azalıyor ben iğne olduğumda gittikçe düştü ve kayboldu her gün yapmıştımKızlar merhaba.. 4 mart ta çatlatma iğnesi oldum iğneden 5 gün sonra etkisi geçmiş mi görmek için ilk testi yaptım. Hala geçmediğini gördüm 9.gün hala iğneden kaynaklandığını düşündüğüm etkiler devam ettiği için 2.testi yaptım. Ama bu sefer daha koyu çıktı.. Neden olabilir bana da yardımcı olursanız sevinirim..
Bence kan ver 2 gune 1 öyle anlarsın hem ama benim demelerimle heveslenme olmazsa üzülürümKızlar merhaba.. 4 mart ta çatlatma iğnesi oldum iğneden 5 gün sonra etkisi geçmiş mi görmek için ilk testi yaptım. Hala geçmediğini gördüm 9.gün hala iğneden kaynaklandığını düşündüğüm etkiler devam ettiği için 2.testi yaptım. Ama bu sefer daha koyu çıktı.. Neden olabilir bana da yardımcı olursanız sevinirim..
Ama çokta koyulasmamis resme yeni baktimKızlar merhaba.. 4 mart ta çatlatma iğnesi oldum iğneden 5 gün sonra etkisi geçmiş mi görmek için ilk testi yaptım. Hala geçmediğini gördüm 9.gün hala iğneden kaynaklandığını düşündüğüm etkiler devam ettiği için 2.testi yaptım. Ama bu sefer daha koyu çıktı.. Neden olabilir bana da yardımcı olursanız sevinirim..
Benim adet öncesi kahve kremsi olur su gibi hiç yaşamadımKızlarSu gibi sütlü kahve lekelenme olan gören duyan var mı???
Aşılamanın 12.günü kan testim negatifti.. 15. günündeyim, günlük pede su gibi kahve leke gelmiş.. normal mi?? Normal di mi..
Gebe kalabildiniz mi peki çatlatma iğnesiyleAha genel de azalıyor ben iğne olduğumda gittikçe düştü ve kayboldu her gün yapmıştım![]()