Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşılamaya çok umut bağlamak istemiyorum aslında 10 kişiden birinin tutuyor.. Ama tüp öncesi denemek istiyorum ya tutarsa diye hayırlısı olsun hakkımızda kuzum inşallahh
Belli olmaz yaaa, bende öyle başladım ilk seferde tuttu ama kimyasal oldu,
hayırlısı olsun inşallah kuzum

Geçmiş olsun canım ne güzel geçmiş

Geçmiş olsun, önümüzdeki ay bebiş gelir ins.

Evet uzum asistan doktor vardı ama o yönlendirdi işlem boyunca gır gır şamata yaptı rahatlattı Allah razı olsun
Çok sevindim canım rahat geçmesine ben hala o hastanede devam ediyorum gercekden memnunum.devlet deyince herkes öcü gözüyle bakıyor ama heryer aynı olmamakla birlikte burası iyi yani hakkını yiyemem yoksa ben uzağım o hastaneye ama memnun kaldığım için devam ediyorum.

Sen gene yap testini kuzummm belki gününü yanlıs sayıyorsundur Allah hayırlı sağlıklı evlat versin inşallah
Yok yavrum 28 şubatta iğne oldum işte ama yumurta geç çatladıysa mesela 2 sinde çatladıysa döllenme olsa bile 8. Gün eder
Yalnız bugün uzayan mat akıntı ve sadece sol kasıkta neredeyse yürütmeyen, batma tarzı ağrı başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…