• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2023 Yılında Gebelik Planlayanlar🍼🤰🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar yeni gün yeni umutlar regl gelse de pazartesi hastaneye gitsem sanırım pazartesi herkes hastane de olcak
Kuzum pzt benimde bat günüm ama üzülerek söylüyorum boşuna yorulma diye pzt grev var, 15 martta randevum vardı doktorum söyledi 14 15 16 martta acil durumlar dışında hiçbir doktor çalışmayacak 😩

Günaydın kızlar uzun bir süre sonra yine buralarda buldum kendimi nasılsınız herşey yolundadır inşallah🤲 Benim bat 14 mart aynı zamanda doğum günüm yarım saattir tuvalete gitmiyorum test yapıp yapmamaya bir türlü karar veremedim.bir yanım bat tarihinde yap diyor bir yanım sabırsız napsam bilemedim

Okadar yağmaz bence, bu böyledir, çok fena kar yağacak uyarısı yapıldığında genelde çok fena kar yağmaz.

Çok fena kar genelde onu hiç beklemediğin zamanlarda gelir 😂
Çok fenaa yağdı bebişim bende inanmıyordum yağınca inandım 😂

Randevulu hastalar iptal olmaz sanmam yani grcen de grevdeydiler ben gitmiştim doktorlar yerindeydi devlette araştırma Hastanesi'nde yani

Günaydın kuzum nasılsın? nasıl oldun?
İyimmmm kuzucumm, ağrım yok hiç
Ama kanama devam ediyor hala, ne kadar sürer hiç bilmiyorum 🤷‍♀️
Ama iyiki kanamam var yoksa bu aralar yumurtlama günleri diye şeytana uyup değerlendirebilirdim yasak olmasına rağmen🤭😁😁

Sen nasılsın asıl =) bakalım bebiş bizimle mi bu ay, bekliyoruz heyecanla valla🥰
Eşim bile dün sasadan haber var mı diyor🤣
Bide ben sadece histeroskopi oldum, ama içim nasıl heyecanlı ümitli bi yandan telaşlı
Senin şu bekleme süreçteki karmaşıklığını tahmin edemiyorum kuzu =)

İyimmmm kuzucumm, ağrım yok hiç
Ama kanama devam ediyor hala, ne kadar sürer hiç bilmiyorum 🤷‍♀️
Ama iyiki kanamam var yoksa bu aralar yumurtlama günleri diye şeytana uyup değerlendirebilirdim yasak olmasına rağmen🤭😁😁

Sen nasılsın asıl =) bakalım bebiş bizimle mi bu ay, bekliyoruz heyecanla valla🥰
Eşim bile dün sasadan haber var mı diyor🤣
Bide ben sadece histeroskopi oldum, ama içim nasıl heyecanlı ümitli bi yandan telaşlı
Senin şu bekleme süreçteki karmaşıklığını tahmin edemiyorum kuzu =)
Yok kuzum ya, bel ağrısı dışında hiç belirtim yok... Bi de sürekli bi yerden hortlayan sivilceler var.. Ama hormon kaynaklı onlar acıyorlar çünkü..
Bugün 7.günüm, pazar günü test yapayım diyorum..
Ben çok umutlu değilim, bugün arkadaşın testi negatif çıkmış.. Bi korku aldı beni daha çok yapmamalıyım diyorum.. Bu hallere düşeceğimi düşünmezdim :D
Ama geçen negatifte çok rahat hareket edebliyordum, şimdi eğilirken zorlanıyorum.. Var herhalde birşeyler diyorum :D Böyle bir belirti de hiç duymadım :D

Bu ay rahim toparlanacak öbür ay mı denemeye başlayacaksınız? Spiral taktı mı doktor... Bazı doktorlar rahim şekli bozulmasın diye spiral takıyormuş..

Çam Sakura Muzaffer Zeki Duman a gidiyorum kuzum 😊 bugün ofis histeroskopi yapılacaktı ama malesef kar fırtınası var gidebilecek miyim emin değilim 😞 Sen de mi Arnavutköydesinn
Evet canım.bende randevu aldım ama Adnan şar die doktor çıkıyor ondan aldım Muzaffer nie bende görünmüyor mhrs de ya 🥺

Back
X