- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #10.081
Kızlar gittim doktora, durumu anlattım. Direk aşılama yapalım bu ay, ilaçlara başlayalım bugün dedi. Önce kist var mı bir bakalım ama dedi, ilk defa adet dönemi alttan muayene oldum, rahatsız edici bir tecrübe oldu
Doktor muayene etti şok, adetin 2. Günü 17 mm yumurta var. Doktor çok enteresan dedi. Bu durumda başlarsak aşılamaya kist olur bu dedi. Adet bitimine kadar çatlamazsa iğne yapalım değerlendirelim bu yumurtayı dedi, pazartesi günü kontrole çağırdı.
Acaba benim bir ay pik görüp bir ay görmemem bunun için mi oluyor, muhtemelen bir ay erken gelişiyor yumurta adet bitmeden çatlıyor. Çok enteresan.
Hormon testi falan istemedi gerek yok dedi, enfeksiyon dedim, adet bitmeden göremem ona da bitince bakalım dedi. Pazartesi tekrar gel bakalım dedi.
Sperm değerleri iyi dedi, Morfoloji için 3 değer sorun değil, engel değil bu dedi
Bende durumlar bu şekilde kızlar

O geçen döngüden kalan çatlamadan yumurtadır devlette asistan baktıysa tam anlamamış olabilir

Adet bitimi ya da 7. 8. Gün tekrar bakılabilir ya da basit yumurtalık kistidir çok sorun olmaz

İmza yitik doktorlar klübü

Elbette doktora güven benim dediğim ihtimal genelde ben de öyle oluyordu hatta adetimin 5. Günü gittiğimde 14 mm olan yumurtam vardı benimde doktor ya geçen aydan hormonlar kalmıştır dedi aşılama olduğum için ya da hızlı gelişen bir yumurta olabilir ama düşük ihtimal dedi